SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Jam nga maqedonia edhe unė kam pasur rrefugjat kosovar nė shtėpi.
Gjith na e dimė se na ndihmoj amerika,kėrkush nuk e mohon kėtė prej shqiptarėve, pėr kėtė ose atė interes.Por njeriu nug guxon qė ta humbė ndjenjėn e drejtėsisė.
Tani sa ėshtė ēmimi i kėsaj ndihme?Ku janė kufijtė?
Talibanėt janė popull i vetmi qė ju kundėrvu kėsaj superfuqie sikur goliati me davidin dhe un besoj jo pėr faj tė vetin por pėr fajin e dikujt tjetėr dhe ne jemi dėshmitarė tė kėsaj ngjarje historike,pra nji popull i varfėr por dinjitoz qė nuk i pėrkulet dhe nuk i trembet asnji agresori kushdoqoftė ai dhe ai popull do tė hyjė nė shembujt e historisė ashtu siē ishte ngjarja e Davudit me goliatin.
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
Talibanet nuk jane popull. Jane injorante islamike. Afganet jane popull. Talebanet e shkaterruan ate vend dhe kulturen e tij. Hyne ne muzeun kombetar dhe nuk lane statuje te lashte pa thyer... gjoja kundra idhujtarise.
Mos u ishin dashur amerikaneve ne kohen e luftes me rusine, as nuk do te kishte fare talebane. Do i kishte shfarosur rusi...
Ti njiher nuk e merr vesh historikun e tyre.Sepse me kėtė fjalė taliban quhen tėrė pakistani dhe avganistani sepse kjo don tė thotė nxėnės feje.Sepse sistemi edukativ atje nė tėrė vendin ėshtė bazuar nė mijėra medresa prej ku kan dalur edhe lėvizja talebane dhe prej ku ata edhe gjenė forcėn.
Dhe tani ky kalkulim po tė ishte kėshtu do ishte ashtu i thonė po tė kishte halla musteqe do ti thonim mixhė.Sepse edhe fundi i amerikės do tė jetė ashtu e kėshtu.
Normal se ujku pėr ta ngrėnė qengjin gjithmon do tė gjen arsye.
Pastaj se ēka bėjnė talibanėt nė vendin e tyre ajo ėshtė punė e tyre.Tek e fundit ata nuk vranė njerėz siē bėnė amerikanėt nė hiroshima dhe naghasaki?Tani cili akt ėshtė ma i keq?
Nėse merr vesh pak nga feja se sot avganistanin e udhėheqin aleatėt rrafidi qė janė nji pakicė e vogėl ,kurse Karzai ėshtė kukull e tyre.
Tė njėjtėn politikė e bėri edhe rusi por i dėshtoj...
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
Nuk e kam mohu kurr qe amerika na shliru une i them faleminderit per ate qe ka ber ne Kosov, por nuk mundem qe sot te perkrahi ameriken e cila po masakroon po shkatrron dhe po perdhos njerz te pafajshum kjo eshte e pa pranushme per mu, une jam kunder qdo krimineli e kriminel sot eshte qeveria amerikane
Une nuk di se ka veper me te shemtuar se sa te urinosh mbi njerz te vdekur edhe sikur ata te ishin kriminel ,kete e bejn vetem njerzit e prishur kriminelet vetem te droguarit, ata jan njerzit me te ulet qe ekzistojn
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Uf,cfare vaji tinzar dhe perkrahje e mbuluar per nje levizje c`njerzore si e Talibaneve.Kripto taliban je ti ........
Sa per rastin ne fjale,gjest i shemtuar i ushtareve Amerikan.Gjyqi ushtarak do i denoje me siguri.Por,ushtrija e lavdishme Amerikane duhet te qendroje ne ato vende,qe ti beje njerez ato kafshe....
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Krijoni Kontakt