Close
Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 202
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Normalisht se nė krahasim me rusėt ose kinezėt amerikanėt (kaubojėt) janė ma tė mirė pasi prej treve dy do ti lėnė gjallė pėr tu sdergjur dhe gjithmon nė borxhe dhe pėr tu bėrė hije.
    Ska dyshim se rusėt dhe kinezėt janė gjakatarė ma tė fėlliqur dhe prej dy tė kėqiave njeriu zgjedh ma tė voglėn.
    Po unė flas nga spekti i drejtėsisė.
    Nuk bėn tė gėzohemi nė tragjedin e askujt dhe kushdoqoftė ai sepse nesėr ata si erdhėn dhe do tė ikin tej oqeanit dhe kush do na mbroj nga serbėt?
    Por pėr ju nuk ka nesėr vetė tani dhe na..
    Refer i nderuar duhet ta mbrosh ti vete ,jo kur plas lufta te leshe hoxhen me gjithe xhami dhe besimin e forte mysliman ne Kosove e per vete te vish te besh plazh ne Durres dhe pastaj kur serbi largohet te kthehesh ne Kosove e te thuash do zoti vdes ai qe ndihmoi .
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    shume keq....

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Refer i nderuar duhet ta mbrosh ti vete ,jo kur plas lufta te leshe hoxhen me gjithe xhami dhe besimin e forte mysliman ne Kosove e per vete te vish te besh plazh ne Durres dhe pastaj kur serbi largohet te kthehesh ne Kosove e te thuash do zoti vdes ai qe ndihmoi .
    Nuk te heq dot asnje presje o medaur.

Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Jam nga maqedonia edhe unė kam pasur rrefugjat kosovar nė shtėpi.
    Gjith na e dimė se na ndihmoj amerika,kėrkush nuk e mohon kėtė prej shqiptarėve, pėr kėtė ose atė interes.Por njeriu nug guxon qė ta humbė ndjenjėn e drejtėsisė.
    Tani sa ėshtė ēmimi i kėsaj ndihme?Ku janė kufijtė?
    Talibanėt janė popull i vetmi qė ju kundėrvu kėsaj superfuqie sikur goliati me davidin dhe un besoj jo pėr faj tė vetin por pėr fajin e dikujt tjetėr dhe ne jemi dėshmitarė tė kėsaj ngjarje historike,pra nji popull i varfėr por dinjitoz qė nuk i pėrkulet dhe nuk i trembet asnji agresori kushdoqoftė ai dhe ai popull do tė hyjė nė shembujt e historisė ashtu siē ishte ngjarja e Davudit me goliatin.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Talibanėt janė popull i vetmi qė ju kundėrvu kėsaj superfuqie sikur goliati me davidin dhe un besoj jo pėr faj tė vetin por pėr fajin e dikujt tjetėr dhe ne jemi dėshmitarė tė kėsaj ngjarje historike,pra nji popull i varfėr por dinjitoz
    Talibanet nuk jane popull. Jane injorante islamike. Afganet jane popull. Talebanet e shkaterruan ate vend dhe kulturen e tij. Hyne ne muzeun kombetar dhe nuk lane statuje te lashte pa thyer... gjoja kundra idhujtarise.
    Mos u ishin dashur amerikaneve ne kohen e luftes me rusine, as nuk do te kishte fare talebane. Do i kishte shfarosur rusi...

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Talibanet nuk jane popull. Jane injorante islamike. Afganet jane popull. Talebanet e shkaterruan ate vend dhe kulturen e tij. Hyne ne muzeun kombetar dhe nuk lane statuje te lashte pa thyer... gjoja kundra idhujtarise.
    Mos u ishin dashur amerikaneve ne kohen e luftes me rusine, as nuk do te kishte fare talebane. Do i kishte shfarosur rusi...
    Ti njiher nuk e merr vesh historikun e tyre.Sepse me kėtė fjalė taliban quhen tėrė pakistani dhe avganistani sepse kjo don tė thotė nxėnės feje.Sepse sistemi edukativ atje nė tėrė vendin ėshtė bazuar nė mijėra medresa prej ku kan dalur edhe lėvizja talebane dhe prej ku ata edhe gjenė forcėn.
    Dhe tani ky kalkulim po tė ishte kėshtu do ishte ashtu i thonė po tė kishte halla musteqe do ti thonim mixhė.Sepse edhe fundi i amerikės do tė jetė ashtu e kėshtu.
    Normal se ujku pėr ta ngrėnė qengjin gjithmon do tė gjen arsye.
    Pastaj se ēka bėjnė talibanėt nė vendin e tyre ajo ėshtė punė e tyre.Tek e fundit ata nuk vranė njerėz siē bėnė amerikanėt nė hiroshima dhe naghasaki?Tani cili akt ėshtė ma i keq?
    Nėse merr vesh pak nga feja se sot avganistanin e udhėheqin aleatėt rrafidi qė janė nji pakicė e vogėl ,kurse Karzai ėshtė kukull e tyre.
    Tė njėjtėn politikė e bėri edhe rusi por i dėshtoj...
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Lordlover Lexo Postimin
    Oj fytyre e shpifur shko shiko veten ne pasqyre se pari, pastaj eja e vjell kunder Amerikes ketu, kjo ushtri e droguar qe e quan ti ta hoqi serbin nga Kosova. Me bere nervoz...
    Akti eshte shume i ulet dhe jonjerzor, dhe sigurisht qe duhet hetuar dhe ata individ te marrin denimin e merituar, ne menyre qe te mos kete prape akte te tilla dhe mos te zbehet imazhi i ushtrise dhe shtetit me demokratik ne bote.
    Nuk e kam mohu kurr qe amerika na shliru une i them faleminderit per ate qe ka ber ne Kosov, por nuk mundem qe sot te perkrahi ameriken e cila po masakroon po shkatrron dhe po perdhos njerz te pafajshum kjo eshte e pa pranushme per mu, une jam kunder qdo krimineli e kriminel sot eshte qeveria amerikane

Une nuk di se ka veper me te shemtuar se sa te urinosh mbi njerz te vdekur edhe sikur ata te ishin kriminel ,kete e bejn vetem njerzit e prishur kriminelet vetem te droguarit, ata jan njerzit me te ulet qe ekzistojn
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nuk e kam mohu kurr qe amerika na shliru une i them faleminderit per ate qe ka ber ne Kosov, por nuk mundem qe sot te perkrahi ameriken e cila po masakroon po shkatrron dhe po perdhos njerz te pafajshum kjo eshte e pa pranushme per mu, une jam kunder qdo krimineli e kriminel sot eshte qeveria amerikane

Une nuk di se ka veper me te shemtuar se sa te urinosh mbi njerz te vdekur edhe sikur ata te ishin kriminel ,kete e bejn vetem njerzit e prishur kriminelet vetem te droguarit, ata jan njerzit me te ulet qe ekzistojn
    Ec or trullan e mos na vajto per taliban,talibanet qenkan njerez te pafajshem!!
    Ata qe rrahin femrat neper rruge sikur te ishin kafshe nuk meritojne respekt as te vdekur!!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Ti njiher nuk e merr vesh historikun e tyre.Sepse me kėtė fjalė taliban quhen tėrė pakistani dhe avganistani sepse kjo don tė thotė nxėnės feje.Sepse sistemi edukativ atje nė tėrė vendin ėshtė bazuar nė mijėra medresa prej ku kan dalur edhe lėvizja talebane dhe prej ku ata edhe gjenė forcėn.
    Dhe tani ky kalkulim po tė ishte kėshtu do ishte ashtu i thonė po tė kishte halla musteqe do ti thonim mixhė.Sepse edhe fundi i amerikės do tė jetė ashtu e kėshtu.
    Normal se ujku pėr ta ngrėnė qengjin gjithmon do tė gjen arsye.
    Pastaj se ēka bėjnė talibanėt nė vendin e tyre ajo ėshtė punė e tyre.Tek e fundit ata nuk vranė njerėz siē bėnė amerikanėt nė hiroshima dhe naghasaki?Tani cili akt ėshtė ma i keq?
    Nėse merr vesh pak nga feja se sot avganistanin e udhėheqin aleatėt rrafidi qė janė nji pakicė e vogėl ,kurse Karzai ėshtė kukull e tyre.
    Tė njėjtėn politikė e bėri edhe rusi por i dėshtoj...
    Uf,cfare vaji tinzar dhe perkrahje e mbuluar per nje levizje c`njerzore si e Talibaneve.Kripto taliban je ti ........

Sa per rastin ne fjale,gjest i shemtuar i ushtareve Amerikan.Gjyqi ushtarak do i denoje me siguri.Por,ushtrija e lavdishme Amerikane duhet te qendroje ne ato vende,qe ti beje njerez ato kafshe....
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ata qe rrahin femrat neper rruge sikur te ishin kafshe nuk meritojne respekt as te vdekur!!
    Sikur vetem ti rrihnin,ata i vrasin ne mes te rruges pa asnje pergjegjesi dhe llogaridhenie....ups,gabova zbatojne ne veper hadithet nuk i duhet ti pergjigjen askujt.Kemi hadithet mburoje keshtu thone Talibucet...

Shizofren jane Talibanet,as me pak e as me shume.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •