Postuar mė parė nga Agim Metbala ARSIM KAMI, SAMIR MIKA, SAMI, ARMIK... Tė tretė dirtė i kap ironia - E dinė se ē'ėshtė kėrdia! Zgjidhja?........................... MASAKRIMI ?
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
TEKI U. PRUSI, Vėrtetė ėshtė zbukurues Mbase ėshtė vizatues! Zgjidhja?...........................
Postuar mė parė nga Agim Metbala TEKI U. PRUSI, Vėrtetė ėshtė zbukurues Mbase ėshtė vizatues! Zgjidhja?........................... PIKTURUESI ??
Agim, nje nderrimor te lehte te lutem per mua...........por shpejt sa nuk ka ardhe Enkeleu Pershendetje dhe mbremje te kendshme per te gjithe
Orhidejaa mos harro se edhe une jame Kosove
Postuar mė parė nga Nete Orhidejaa mos harro se edhe une jame Kosove Nete dhe une, edhe ne jemi Kosove hahhahahahha Ndoshta i futem ne gjynah, Nete
Postuar mė parė nga orhideja Agim, nje nderrimor te lehte te lutem per mua...........por shpejt sa nuk ka ardhe Enkeleu Pershendetje dhe mbremje te kendshme per te gjithe Pėrshėndetje edhe unė jam Kosovė...ama jam i pasur me ndėrrimorė... Ju pėrshėndes tė dyjat... ENIS PIRO, Unė s'ju bėjė tension - Ursfėroni kush e don! Zgjidhja?......................
Postuar mė parė nga Agim Metbala Pėrshėndetje edhe unė jam Kosovė...ama jam i pasur me ndėrrimorė... Ju pėrshėndes tė dyjat... ENIS PIRO, Unė s'ju bėjė tension - Ursfėroni kush e don! Zgjidhja?...................... Nete, une po them se Agimi na beri PRESION(I)...........ti si po thu?
Postuar mė parė nga orhideja Nete, une po them se Agimi na beri PRESION(I)...........ti si po thu? Jo moj gocat, URDHĖRONI... ARTE, TENTIMI? I besoni ju bindjes ? Ėshtė shtėpi e lindjes! Zgjidhja?.......................
Postuar mė parė nga Agim Metbala Jo moj gocat, URDHĖRONI... ARTE, TENTIMI? I besoni ju bindjes ? Ėshtė shtėpi e lindjes! Zgjidhja?....................... MATERNITETI.....
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt