Postuar mė parė nga orhideja ATRIBUTI?????????? Pershendetje, Agim dhe sofra Mbrėmje tė kėndshme Orhideja... PILO K. NERO, I kam parė me dhjetra - Kėsi vorreza tė vjetra! Zgjidhja?........................
Postuar mė parė nga Agim Metbala PILO K. NERO, I kam parė me dhjetra - Kėsi vorreza tė vjetra! Zgjidhja?........................ NEKROPOLI.......pėrshėndetje.
Postuar mė parė nga Station NEKROPOLI.......pėrshėndetje. Saktė, pėrshėndetje mik, mbrėmje tė kėndshme... ANILA TOP, LINA PATO, S'jam aspak laik - Ėshtė gjitar aziatik! Zgjidhja?..................
Postuar mė parė nga Agim Metbala Saktė, pėrshėndetje mik, mbrėmje tė kėndshme... ANILA TOP, LINA PATO, S'jam aspak laik - Ėshtė gjitar aziatik! Zgjidhja?.................. ANTILOPA???
ERMAL NETE, S'p ju them nė mėnyrė tė tėrthor - Kėtu vazhdimisht fshehet thelbėsor! Zgjidhja?...................................
Postuar mė parė nga Agim Metbala ERMAL NETE, S'p ju them nė mėnyrė tė tėrthor - Kėtu vazhdimisht fshehet thelbėsor! Zgjidhja?................................... Pėrshėndetje z. Agim Elementare ??
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Enkeleu Pėrshėndetje z. Agim Elementare ?? Pėrshėndetje mik, ditė tė mbarė...
AFIR P. GOTI, Ju them me sinqeritet zonjė - Ėshtė punėtor nė shypshkronjė! Zgjidhja?...............................
Postuar mė parė nga Agim Metbala AFIR P. GOTI, Ju them me sinqeritet zonjė - Ėshtė punėtor nė shypshkronjė! Zgjidhja?............................... TIPOGRAFI Pėrshėndetje.
Postuar mė parė nga Station TIPOGRAFI Pėrshėndetje. Mbrėmje tė kėndshme Station...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt