Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19

Tema: Film Mania

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    vetem titullin ka "admin" ky Homeri, Broken, se per te postuar ndonje gje, ka 1 shekull pa postuar...shyqyr qe eshte admin tjeter qe ben namin aty paaaa, se te ish per Homerin...do kishim falimentuar me koheeeeee :P
    Mariushka

Mjafton vetėm qė ėshtė prezenca e Homer dhe ēdo gjė under control .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    po per ne qe s'kemi facebook por jemi kurioze te shohim se c'shkruhet te kjo faqja si i behet?
    As une s'kam facebook timin. Por kam nja dy passworde te te tjereve, se helbete edhe une , si human being, kam kuriozitet te shoh fytyrat e te tjereve nder vite. ndryshimet e tyre. Hyj aty e lexoj komentet me hipokrite me te paverteta me qesharake qe ekzistojne. E pastaj shoh miletin qe shkarkojne nga 100 foto pernjehere. Njeriu poston nje foto a dy, por jo 100. E pozojne femije e te rritur, pleq e plaka. O zot, c'gallate. Por s'ke humbur ndonje gje te madhe Broken Smile. S'kam as fijen me te vogel te dyshimit, qe jeta jote eshte shume shume e bukur, edhe pa facebook.
    Where does a thought go when it's forgotten?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    As une skam. Futem nga fb I hubbyt. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kora, une vdes per komente te tipit; omg po ti spaske ndryshuar fare?! ( edhe supozohet Hera e fundit qe ishin pare ishte 15 vjet para) loool
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    As une s'kam facebook timin. Por kam nja dy passworde te te tjereve, se helbete edhe une , si human being, kam kuriozitet te shoh fytyrat e te tjereve nder vite. ndryshimet e tyre. Hyj aty e lexoj komentet me hipokrite me te paverteta me qesharake qe ekzistojne. E pastaj shoh miletin qe shkarkojne nga 100 foto pernjehere. Njeriu poston nje foto a dy, por jo 100. E pozojne femije e te rritur, pleq e plaka. O zot, c'gallate. Por s'ke humbur ndonje gje te madhe Broken Smile. S'kam as fijen me te vogel te dyshimit, qe jeta jote eshte shume shume e bukur, edhe pa facebook.

ne fakt asnjehere nuk kam pasur kuriozitetin qe te hap nje profil ne facebook, po ashtu shume prej miqve te mi me te ngushte nuk kane facebook... per mua eshte me bukur kur bisedon nga afer me njerezit, i shikon ne sy, i prek, ku di une...eshte me bukur t'i kesh prane miqte dhe te afermit apo jo? e po nuk pate mundesi, te pakten ua degjon zerin nepermjet telefonit ose e gjen nje menyre per t'i takuar...s'e kuptoj cka mund te ofroje facebooku me shume...

Ca spo na degjojne syte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Hajde mos na ndryshoni teme tani, se nuk po flasim per facebook-un ketu, po flasim per Film Mani-ne. He e pate? E vizioti njeri? Po na tregoni cik si ju duk.
    Mariushka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    SE SHPEJTI CMIMET "FILM MANIA AWARDS 2012".....SE SHPEJTIIIIIIII

VIZITONI : https://www.facebook.com/#!/pages/Fi...45931058751295
    Mariushka

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •