vetem titullin ka "admin" ky Homeri, Broken, se per te postuar ndonje gje, ka 1 shekull pa postuar...shyqyr qe eshte admin tjeter qe ben namin aty paaaa, se te ish per Homerin...do kishim falimentuar me koheeeeee :P
vetem titullin ka "admin" ky Homeri, Broken, se per te postuar ndonje gje, ka 1 shekull pa postuar...shyqyr qe eshte admin tjeter qe ben namin aty paaaa, se te ish per Homerin...do kishim falimentuar me koheeeeee :P
Mariushka
Mjafton vetėm qė ėshtė prezenca e Homer dhe ēdo gjė under control.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
As une s'kam facebook timin. Por kam nja dy passworde te te tjereve, se helbete edhe une , si human being, kam kuriozitet te shoh fytyrat e te tjereve nder vite. ndryshimet e tyre. Hyj aty e lexoj komentet me hipokrite me te paverteta me qesharake qe ekzistojne. E pastaj shoh miletin qe shkarkojne nga 100 foto pernjehere. Njeriu poston nje foto a dy, por jo 100. E pozojne femije e te rritur, pleq e plaka. O zot, c'gallate. Por s'ke humbur ndonje gje te madhe Broken Smile. S'kam as fijen me te vogel te dyshimit, qe jeta jote eshte shume shume e bukur, edhe pa facebook.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
As une skam. Futem nga fb I hubbyt. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kora, une vdes per komente te tipit; omg po ti spaske ndryshuar fare?! ( edhe supozohet Hera e fundit qe ishin pare ishte 15 vjet para) loool
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ne fakt asnjehere nuk kam pasur kuriozitetin qe te hap nje profil ne facebook, po ashtu shume prej miqve te mi me te ngushte nuk kane facebook... per mua eshte me bukur kur bisedon nga afer me njerezit, i shikon ne sy, i prek, ku di une...eshte me bukur t'i kesh prane miqte dhe te afermit apo jo? e po nuk pate mundesi, te pakten ua degjon zerin nepermjet telefonit ose e gjen nje menyre per t'i takuar...s'e kuptoj cka mund te ofroje facebooku me shume...
Hajde mos na ndryshoni teme tani, se nuk po flasim per facebook-un ketu, po flasim per Film Mani-ne. He e pate? E vizioti njeri? Po na tregoni cik si ju duk.![]()
Mariushka
SE SHPEJTI CMIMET "FILM MANIA AWARDS 2012".....SE SHPEJTIIIIIIII
VIZITONI : https://www.facebook.com/#!/pages/Fi...45931058751295
Mariushka
Krijoni Kontakt