mire do ishte , mjet shume ekologjik,vecse ecen shume avash dhe shqiptaret do ta ndalojne ku tu shkrepet koka
mire do ishte , mjet shume ekologjik,vecse ecen shume avash dhe shqiptaret do ta ndalojne ku tu shkrepet koka
jam kondra..trameve ne tirane..
ai trotuari i mesit ne bulevardin.. shesh-maternitet.. dhe ne.. bank-21 dhjetor.. eshte per kembesor..o antimafi..
edhe ate kerkon tu a heqesh njerzve e tu a falesh mashinave..
hajde hajde..
tirana ka vetem nje zgjidhje..qe e kam thene moti..
nje fshese e hekurt vulnetaristo-policore..ndaj te ardhurve banditoisht.. vitet e fundit.. qe nga 1945 e ketej.. e te mbetet nje qytet i vogel me jo me shum se 180 mij banore..vendas autoktone e kusuri.. artiste te shquar..mjeke te shquar ..e shkencetare te shquar pamvaresisht se nga ka ardhur qo kategori..
soj sorrollopi te ike.. e pikėe..
cdo alternativ tjater eshte nje pordh me rigon..
..
Po tamam ashtu do bere , njelloj si khmeret e kuq zbrazen Pnom Phenin dhe cuan gjith popullsine kryeqytetase ne fshat.
Mblidhu mashke me Saline e beni nje patkua tjeter si ajo e Miloshevicit.
Si te mban dheu o plesht i murtajes komuniste.
Kerkon te pickosh dhe ketu ne sit e te infektosh ndonje qe mos shuhet murtaja e kuqe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga juanito02 : 10-01-2012 mė 07:24
Albania Uber Alles
exxon..
kur thot brari.. nuk e lun as trari..
pra.. vre kho..
ka vetem nje zgjidhje per tiran..
ajo qe them un e pik..
gjith tjerat jan arrnime te pa shpresa..
pra nje tiran me 180 mij banor..
laluceria e tiranes le te shkoj ne myzeqe..
korceria..le te shkoj ne maliq e bilisht..
laberia..ne bolene e llakatund..
peshkopia e tiranes.. ..ne shupenze..
tropoj kukesi ne kukso tropoje..
kopliku e puka ne iballe..
tepelena ne memaliaJ..E KESHTU ME RADHE..
pra le te mbeten ne tirane vendalijte..
te ikurit le te marrin me vehte tullat e bicikletat.. mercedesat e magazet.. kalamaqerit e pleqte.. penxheret e lavatricet.. e cdo gje..
ne tiran te rrine vetem.. vendasit.. dhe mjeket e inxhinieret e shquar si dhe shkencetaret.. te cilet me dijen e aftesin e tyre do i sherbejne gjith shqiperise..
bashkite e komunat ne provinca le te kujdesen ti stabilizojne te ardhurit qe ne fakt i bie te jen vendas.. psh gjika te rregulloj vlonjatet e tiranes qe ri kthehen ne vlore mbas 70 vjetesh envero-hysni kapoizem-veprimtari..se gje tjeter nuk dhane..ne tirane..
keshtu dhe vetem keshtu ujdiset tirana..
cdo alternativ tjeter do deshtoje..
..
janush.. ti i trembesh kesaj ides time..
hmm.. khmer rruzh a khmer rruzh..
.
Jam dakord me Brarin edhe pse kur flet eshte gjysem i droguar
Por jam dakord vetem me nje kusht dhe kushti eshte ky : Nese do ishe dakord qe te njejten gje te benin edhe vendet e huaja me ( refugjatet )qe i ka zene deren atje dhe ka len pa pune vendalit
Revolution 1848
Te shpergulesh masivisht me dhune nje popullsi per natyre etnie, feje, krahine, etj etj ne cdo fjalor te botes e ka emrin genocid.
Kete kerkon i cmenduri i forumit brar qe kur flet pataks te madh e te vogel.
Albania Uber Alles
Sikur ka qene qe me pare kjo ide per tram te Bulevardi
Krijoni Kontakt