Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Une habitem me nje gje... Si ka mundesi qe ka njerez qe frikesohen nga keto paralajmerime?
    Qe prej shkruajtjes se librit te zbuleses, gjate gjithe historise moderne njerezore te dokumentuar, ka patur te cmendur qe kane shpallur se llogaritjet e tyre jane te sakte dhe se e dine saktesisht diten e gjykimit.
    Te tjere te ngjashem me kete histeriken japoneze kane thene qe kane folur me qenie te tjera, aliene, shpirtra, zotin etj etj. Kane drejtuar vetevrasje masive e individuale, kane shkaktuar panik etj etj.

E vertete eshte se e vetmja gje se ciles duhet ti kemi friken eshte vete frika jone. Dhe materializimi i saj permes forces sone mendore. Sepse nese dicka eshte e vertete per mendjen, eshte e vertete per fare. Frikacaket te mundohen te qetesohen... do te jene racionalet ata qe do te mendojne edhe per ta si gjithmone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    mia@

fundi mund te jete edhe 22, 23, apo 24,
    ti e kupton edhe vete se parashikimet jane bere 2000 vjet perpara dhe i lejohet gabimi me disa dite
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

ishalla vonohet ca dite ti marrim dhe ato dhuratat per krishtlindje njehere, pastaj shofim e bejme

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Lol, mezi po pres ta heqim qafe ate dite! Me frike nuk jetohet.
    hahahahah. Përshëndetje dhe respekt mia.
    Për atë ditë unë garantoj se do ta heqim qafesh, po ç't'i bësh që njerëzia do të gjenë një ditë tjetër për ta futur botën në ankth.

Të kujtohet viti 2000 ta zëmë. Kështu qe folur edhe për atë vit. Aty s'ngjau asgjë dhe e gjetën vitin 2012. Pas vitit 2012 do ta gjejnë vitin 2024, pastaj 2046 e kështu me radhë!

respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    mia@

fundi mund te jete edhe 22, 23, apo 24,
    ti e kupton edhe vete se parashikimet jane bere 2000 vjet perpara dhe i lejohet gabimi me disa dite
    Hmmm, po mundohesh te me mbash ne tension per tere vitin keshtu?!

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    hahahahah. Përshëndetje dhe respekt mia.
    Për atë ditë unë garantoj se do ta heqim qafesh, po ç't'i bësh që njerëzia do të gjenë një ditë tjetër për ta futur botën në ankth.

Të kujtohet viti 2000 ta zëmë. Kështu qe folur edhe për atë vit. Aty s'ngjau asgjë dhe e gjetën vitin 2012. Pas vitit 2012 do ta gjejnë vitin 2024, pastaj 2046 e kështu me radhë!

respekt,
    Ka qene vera e 1998-s apo 99-s me duket kur u parashikua permbytja e botes. Kete radhe per shkak te internetit ka marre permasa maramendese.
    Feelings change - memories don't.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga il_padrino Lexo Postimin
    hapja e syrit te 3 eshte satanike,
    nuk eshte e thene se hapja e syrit te trete te jete satanike!Per kete gje egzistojne teknika qe duhet dutur si aplikohen!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 17-01-2012 më 18:55

”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Pralla boshe asgje e jashzakonshme nuk ka per te ndodhur me ate date,as nibiru ,as tre dite terrr, te gjitha jane spekulime ,qe shkojne dobi te dikujt qe don te na e shesin sapunin per djathe....

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Une habitem me nje gje... Si ka mundesi qe ka njerez qe frikesohen nga keto paralajmerime?
    Qe prej shkruajtjes se librit te zbuleses, gjate gjithe historise moderne njerezore te dokumentuar, ka patur te cmendur qe kane shpallur se llogaritjet e tyre jane te sakte dhe se e dine saktesisht diten e gjykimit.
    Te tjere te ngjashem me kete histeriken japoneze kane thene qe kane folur me qenie te tjera, aliene, shpirtra, zotin etj etj. Kane drejtuar vetevrasje masive e individuale, kane shkaktuar panik etj etj.

E vertete eshte se e vetmja gje se ciles duhet ti kemi friken eshte vete frika jone. Dhe materializimi i saj permes forces sone mendore. Sepse nese dicka eshte e vertete per mendjen, eshte e vertete per fare. Frikacaket te mundohen te qetesohen... do te jene racionalet ata qe do te mendojne edhe per ta si gjithmone.
    good.
    .........

.....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Ohh keta njerez cfare nuk bejne per i cike fame.......
    Edhe sikur te ndodhte me te vertete apokalipsi me mire mos ta dime fare; te pakten jetojm ne paqe deri diten e fundit...
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •