Ndryshuar pėr herė tė fundit nga General : 10-01-2012 mė 19:46
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 11-01-2012 mė 01:23
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Po nese bazohesh ne gjuhen shqipe duhet te thuash "deshira jote" "kenga jote" "vullneti yt" sepse fjala "yte" nuk ekziston ne gjuhen shqipe sikunders fjale te tjera te perdorura nga ti. Edhe kuptimi i fjalea amin ne shqip eshte "ashtu u befte" edhe jo "ashtu qofte"
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
O Zote ta falenderohem qe me dhe mundesi te jetoj edhe kete dite.
Te lutem O zote,me fale mekatet e mia,faljau mekatet edhe motres,vellezerve te mi,prinderve te mi, sidhe gjithe umetit (popullit) teMuhamedit a.s,me udhezo ne rrugen tende,ne rrugen e drejt,me mbarso mua dhe vellezeri e motrat e mia,me tako ne Xhenet me nene e baba,me ato qe une dua,Me ferco besimin a Zote,dhe nga zemra ime largo c'do gje te keqe,me mere shpirtin o Zote me iman dhe duke dhene deklarat se nuk ka Zote tjeter pervec teje dhe se Muhamedi a.s eshte i derguari Yte.Amin
Shfrytezoj Kete teme te gjith Muslimaneve te ua urroj naten e madhe Regaip.
Allahu nė natėn e Regaibit u jep muslimanėve mirėsi dhe begati tė panumėrta. Kjo ėshtė nata kur pranohen lutjet dhe pendesat dhe kur shpėrblimet e adhurimeve janė tė mėdha e tė shumta.
Zoti na pranoft lutjet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 24-05-2012 mė 18:48
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Jezu Krisht, Zot i vėrtetė e njeri i vėrtetė, ti qė ke arrdhur nė botė pėr tė shpėtuar njeriun, pėr ta liruar nga robėria e djallit dhe mėkatit, dhe nga vdekja e amshuar, dhe, duke paguar pėr mėkatet tona, prej kryqit na e ke hapur derėn e parajsės dhe me pagėzim na ke dhuruar Shpirtin Tėnd qė tė jetojmė nė lirinė e fėmijėve tė Zotit Ty tani po Ta drejtoj lutjen time tė pėrvuajtė.
E pranoj: mėkatova dhe bėra tė keqen para Teje. Besimi im nė Ty ka qenė aq i vogėl, e dashuria ndaj Teje edhe mė e mjerė. Edhe pse kam thėnė se i bie mohit djallit dhe veprave tė tija jeta ime ka qenė e mbushur me mėkat. Ti, me fajin tim, nuk ke qenė Zoti im, as jeta ime, as gėzimi im... Para Teje ka qenė UNI im, egoizmi im, kėnaqja e pasioneve tė mia, aq shumė idhuj, njerėz dhe gjėra.
Mė fal, mė fal o Jezus, nuk e kam ditur se Ti je Jeta, e Vėrteta dhe Paqja! Nė shqetė-simet e mia tė mundimshme, u drejtova fallxhinjve modernė dhe shėrbėtorėve bestytė tė tė Keqit, dhe gjeta mundim e shqetėsim edhe mė tė madh! Vėrtet, veshėt e mi kanė dėgjuar fjalėt e Ungjillit Tėnd, por krenaria ime dhe zemra pėrplot papastėrti, nuk kanė lejuar qė ato tė depėrtojnė nė mua...
E tani kur rrezja e dritės dhe e dashurisė sė Zemrės Sate tė mėshirshme oh, Zot, ēfarė mėshire! e ka prekur zemrėn time, pranoje kėtė klithje, sepse nga humnera tė kėrkoj Ty, Zot, mi fal mėkatet e mia, ma krijo zemrėn e pastėr, mė pastro krejtėsisht nga faji im sepse tani besoj se Ti je Shpėtimtari im, Zoti im, Zotėria im, dhe e vetmja Paqe e vėrtetė!
I bie mohit, i bie mohit Djallit, e Ti me forcėn e Emrit Tėnd tė shenjtė dėboje nga shpirti im, dhe mė mbush me Shpirtin Shenjt.
U bie mohit tė gjitha veprave tė tija: mėkatit, fallit, magjisė, shortisė, hajmalive thirrjes sė shpirtrave, syrit tė keq, varėsive mėkatare: drogės, duhanit, alkoholizmit, robėrisė sė televizi-onit, kompjuterit dhe inetrnetit, okupimit tė tepėrt me sport, me muzikė negative, horosko-pit, jetės sė natės, modės sė papėrvuajtė pagane, shqetėsimeve djallėzore, bllokimeve dhe posedimeve ēdo sėmundjeje fizike, shpirtėrore, psikike e morale, si dhe njerėzive tė kėqij, qė i shėrbejnė Djallit!
Shpėtimtari im, Zoti im! Tė falem nderit, Tė falem nderit, Tė falem nderit qė ma jep paqen dhe lirinė e fėmijėve tė Zotit!
Jezus, dashuria Jote ėshtė mė e mirė se vetė jeta, goja dhe zemra ime do tė Tė lavdėrojnė gjithmonė!
Madhėroje, shpirti im, Zotin!
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Krijoni Kontakt