Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    A keni verejtur se te gjithe popujt qe therrasin Allahun ne ndihme( i luten), Ai ua ēon NATO-n?
    A din kush pse?
    Ne trojet shqiptare,fatmirsisht qe jane 95% Besimtar.
    Ne rast me ndodh ndonje lufte, do ishin qu Ateistat mi vra ,shqiptaret muslimane"turkio-arab",Shqiptaret Krishter/Ortodoks"Serbo-Grek" n'thojza.

E fatmirsisht qe jemi Shqiptar Krenar e Besimtar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga General : 10-01-2012 mė 19:46

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Mos u hiq me i zgjuar se sa je, por lexo e meso ne keto tema, bashke me ca te tjere si puna tende.( yte )

ASHTU QOFTE !
    As tende, as yte, jote. Si puna jote.
    "Tende" perdoret kur emri eshte ne rasen kallezore, psh Shiko punen tende.
    Kurse "yt" perdoret per emra te gjinise mashkullore, psh djali yt. Nuk perdoret yte.

Ashtu qofte

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga General Lexo Postimin
    @qeveriablu

Askush nuk po te lutet ty.Andaj nuk osht nevoja ta mesojsh dikend se si ti kryn lutjet e tij/saj.
    Ate dite nese dikush do te lutet tye at'her mesoje se si me tu lut,por gjasat jane 0%,e mos shpreso kot.
    Mire @General,me rendesi eshte qe te luteni me shpirt te paster dhe sinqerisht.Por,lutjet te jene te gjitha ne Shqip.
    Lutjet fisnikerojne shpirtin.

Qendrimi im eshte qe e gjitha ajo eshte Placebo !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 11-01-2012 mė 01:23
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    As tende, as yte, jote. Si puna jote.
    "Tende" perdoret kur emri eshte ne rasen kallezore, psh Shiko punen tende.
    Kurse "yt" perdoret per emra te gjinise mashkullore, psh djali yt. Nuk perdoret yte.

Ashtu qofte
    Faliminderit per shpjegimin.

Mua me tingllon me bukur p.sh-Lutja yte,deshira yte,bukurija yte,forca yte,
    sjellja yte,pamja yte,kenga yte....
    Don te thote,te gjitha keto YTE duhen zavendesuar me JOTE ?

FLM
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Po nese bazohesh ne gjuhen shqipe duhet te thuash "deshira jote" "kenga jote" "vullneti yt" sepse fjala "yte" nuk ekziston ne gjuhen shqipe sikunders fjale te tjera te perdorura nga ti. Edhe kuptimi i fjalea amin ne shqip eshte "ashtu u befte" edhe jo "ashtu qofte"

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    O Zote ta falenderohem qe me dhe mundesi te jetoj edhe kete dite.

Te lutem O zote,me fale mekatet e mia,faljau mekatet edhe motres,vellezerve te mi,prinderve te mi, sidhe gjithe umetit (popullit) teMuhamedit a.s,me udhezo ne rrugen tende,ne rrugen e drejt,me mbarso mua dhe vellezeri e motrat e mia,me tako ne Xhenet me nene e baba,me ato qe une dua,Me ferco besimin a Zote,dhe nga zemra ime largo c'do gje te keqe,me mere shpirtin o Zote me iman dhe duke dhene deklarat se nuk ka Zote tjeter pervec teje dhe se Muhamedi a.s eshte i derguari Yte.Amin

Shfrytezoj Kete teme te gjith Muslimaneve te ua urroj naten e madhe Regaip.

Allahu nė natėn e Regaibit u jep muslimanėve mirėsi dhe begati tė panumėrta. Kjo ėshtė nata kur pranohen lutjet dhe pendesat dhe kur shpėrblimet e adhurimeve janė tė mėdha e tė shumta.

Zoti na pranoft lutjet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 24-05-2012 mė 18:48
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Jezu Krisht, Zot i vėrtetė e njeri i vėrtetė, ti qė ke arrdhur nė botė pėr tė shpėtuar njeriun, pėr ta liruar nga robėria e djallit dhe mėkatit, dhe nga vdekja e amshuar, dhe, duke paguar pėr mėkatet tona, prej kryqit na e ke hapur derėn e parajsės – dhe me pagėzim na ke dhuruar Shpirtin Tėnd qė tė jetojmė nė lirinė e fėmijėve tė Zotit – Ty tani po Ta drejtoj lutjen time tė pėrvuajtė.

E pranoj: mėkatova dhe bėra tė keqen para Teje. Besimi im nė Ty ka qenė aq i vogėl, e dashuria ndaj Teje edhe mė e mjerė. Edhe pse kam thėnė se i bie mohit djallit dhe veprave tė tija – jeta ime ka qenė e mbushur me mėkat. Ti, me fajin tim, nuk ke qenė Zoti im, as jeta ime, as gėzimi im... Para Teje ka qenė UNI im, egoizmi im, kėnaqja e pasioneve tė mia, aq shumė idhuj, njerėz dhe gjėra.

Mė fal, mė fal o Jezus, nuk e kam ditur se Ti je Jeta, e Vėrteta dhe Paqja! Nė shqetė-simet e mia tė mundimshme, u drejtova fallxhinjve modernė dhe shėrbėtorėve bestytė tė tė Keqit, dhe gjeta mundim e shqetėsim edhe mė tė madh! Vėrtet, veshėt e mi kanė dėgjuar fjalėt e Ungjillit Tėnd, por krenaria ime dhe zemra pėrplot papastėrti, nuk kanė lejuar qė ato tė depėrtojnė nė mua...

E tani kur rrezja e dritės dhe e dashurisė sė Zemrės Sate tė mėshirshme – oh, Zot, ēfarė mėshire! – e ka prekur zemrėn time, pranoje kėtė klithje, “sepse nga humnera tė kėrkoj Ty, Zot”, “mi fal mėkatet e mia”, “ma krijo zemrėn e pastėr”, “mė pastro krejtėsisht nga faji im” – sepse tani besoj se Ti je Shpėtimtari im, Zoti im, Zotėria im, dhe e vetmja Paqe e vėrtetė!

I bie mohit, i bie mohit Djallit, e Ti me forcėn e Emrit Tėnd tė shenjtė dėboje nga shpirti im, dhe mė mbush me Shpirtin Shenjt.

U bie mohit tė gjitha veprave tė tija: mėkatit, fallit, magjisė, shortisė, hajmalive thirrjes sė shpirtrave, “syrit tė keq”, varėsive mėkatare: drogės, duhanit, alkoholizmit, robėrisė sė televizi-onit, kompjuterit dhe inetrnetit, okupimit tė tepėrt me sport, me muzikė negative, horosko-pit, jetės sė natės, modės sė papėrvuajtė pagane, shqetėsimeve djallėzore, bllokimeve dhe posedimeve – ēdo sėmundjeje fizike, shpirtėrore, psikike e morale, si dhe njerėzive tė kėqij, qė i shėrbejnė Djallit!
    Shpėtimtari im, Zoti im! Tė falem nderit, Tė falem nderit, Tė falem nderit – qė ma jep paqen dhe lirinė e fėmijėve tė Zotit!

Jezus, dashuria Jote ėshtė mė e mirė se vetė jeta, goja dhe zemra ime do tė Tė lavdėrojnė gjithmonė!

Madhėroje, shpirti im, Zotin!
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •