Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165

Greqi, të burgosurit shqiptarë: Kemi 24 orë, pa ujë e ushqim

ATHINE- Një i burgosur shqiptar në Greqi telefonon në News 24 për të shprehur shqetësimin se, që nga dita e djeshme të burgosurit atje vuajnë mungesën e ujit dhe ushqimit.

Ai quhet Fatos Rama dhe rrëfen se ndodhet në burgun e Patras, ku shpesh mungon ngrohja dhe medikamentet, ndërsa së fundimi edhe uji e ushqimi.

Rama deklaron për News 24, se ky fakt i është komunikuar nga drejtori i burgut, i cili ka deklaruar se nuk ka më fonde.

“Ushqimi mungon nga dita e djeshme, ngrohja dhe ilacet kanë munguar shpesh, nga dita e djeshme është ndërprerë ushqimi komplet. Sot në mëngjes u takuam tek Drejtori i burgut dhe na tha qartë se nuk kam asnjë ushqim, asnjë gjë, është puna juaj se cdo bëni. Nuk ka asnjë fond”, rrëfeu i burgosuri në një komunikim me telefon për News 24.

I burgosuri shprehet se janë ankuar pranë injstitucioneve greke, ndërsa shtoi se “Na u tha të ankohemi pranë ambasadës sonë”.

Duket se situata paraqitet e njëjtë edhe në burgun e Athinës, Koridhalos. Një i burgosur tjetër shqiptar, i quajtur Leonardo Precaj, në një komunikim me News 24 ka denoncuar se edhe atje prej 24 orësh mungon ushqimi.

Sipas tij “Në Koridhalos janë 2500 të burgosur, të mbetur pa ushqim, ndërkohë që drejtoiria e burgut shprehet se prêt që ministria të japë një zgjidhje për këtë situatë”.

(ma.ar/BalkanWeb)
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Une them t'i nisim ca thase fasule vetem knej mos na i kthejne

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    A e din ato qe eshte krize? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Une them t'i nisim ca thase fasule vetem knej mos na i kthejne
    Une po mbledh parate per kripen, ti per fasulet

Duke lene ne njeane shakata, heret a vone do ndihej edhe ne burgje. Greqia tashme eshte e falimentuar, kshuqe ato te burgosurit ose do i nxjerrin fare ose do i dergojne ne shqiperi (shqiptaret).

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Une po mbledh parate per kripen, ti per fasulet

Duke lene ne njeane shakata, heret a vone do ndihej edhe ne burgje. Greqia tashme eshte e falimentuar, kshuqe ato te burgosurit ose do i nxjerrin fare ose do i dergojne ne shqiperi (shqiptaret).
    Ne shqiperi bejne pall ariu. Te vje byreku me gjize cdo dite nga familjaret lol

Po pse ti mendon qe po te kthehen ne shqiperi do rrine ne burg keta tipat? Vetem ndonje super kriminel... ndoshta i leverdis te ikin ne shqiperi se fitojne lirine, e me kete rast rritet dhe popullsia banuese ne shqiperi, edhe ngelim te gjithe per fasule pastaj

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    na shkrivet se qeshuri
    Without deviation from the norm, progress is not possible

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Edhe pse ndoshta jane fajtor perseri se meritojne te jene ne keto kushte. Nejse gjithandej te burgosurit nuk trajtohen mire por ka organizata te vecanta qe merren me ankesat e tyre. Nuk e besoj se news24 do bej ndonje ndryshim.
    I LOVE GOD

j&g

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lol ti po thua qe nje i burgosur ne shqiperi jeton me mire se ne ketej ne usa. byrek me gjize eshte luks ketu veshtire te gjendet.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    lol ti po thua qe nje i burgosur ne shqiperi jeton me mire se ne ketej ne usa. byrek me gjize eshte luks ketu veshtire te gjendet.
    1 milion her me mire.
    Te burgosurit ktu pervec ushqimit si ma do, gjithe i ke me celular ,play station etj etj. Biles ka raste qe rojet e burgut bejne rolin e sekserit per ti sjelle ndonje k...rve ne fundjave me lek lol.

Ps. Na habise dhe ti. Luks byreku me gjize ne amerike?. Ktu se ble njeri se u duket cheap. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endri_ : 06-02-2012 më 14:04

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •