Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs up Hakerat shqiptarë sulmojnë faqen e muzeut grek: Jeni dështakë!

05 Janar 2012 - 15:45 | Shqiperi

Hakerat shqiptarë sulmojnë faqen e muzeut grek: Jeni dështakë!
    Hakerat shqiptarë sulmojnë faqen e muzeut grek: Jeni dështakë!TIRANË- Hakerat shqiptarë sulmojnë faqen zyrtare në internet të Muzeut të Fosileve në Greqi. Me ta klikuar në sfond të shfaqet një këngë shqiptare, e shoqëruar me një tekst ku lartësohet flamuri shqiptar e grekët quhen dështakë.

Faqja grekë është sulmuar sot dhe nëse klikoni në adresën http://www.kerasiamuseum.gr do të shfaqet një flamur shqiptar i dizenjuar në një bluzë të kuqe.

Më poshtë shkruhet “Shikoni sa i bukur është flamuri shqiptar (në anglisht) ..ndërsa përbri shkrimit shfaqet flamuri shqiptar.

Teksti vazhdon me thënien “Jemi një komb, kemi një gjak, ne jemi bijt e shqipes”.

Pastaj në faqen greke të Muzeut të Fosileve është shkruar një tjetër tekst në anglisht, ku hakeri shqiptar thotë: “Unë kurrë nuk do ndalem deri sa ju të digjni flamurin tuaj dhe të puthni flamurin shqiptar! Unë jam nga Shqipëria e Madhe. U frikësuat?!

Në kohën që hapet faqja e hakeruar në sfond shfaqet edhe një këngë shqiptare “Xhamadani vija vija”, një këngë patriotike tepër e njohur, për të cilën hakeri pyet më poshtë: “Më falni se harrova t’ju pyes, a ju pëlqeu kënga? Ju mund ta dëgjoni atë kur të doni. Greqia, dështakja e madhe”, përfundon teksti.

Hakerat shqiptarë më herët kanë sulmuar disa faqe zyrtare serbe, ndërsa tani një gjë e tillë ndodh edhe me ato greke. Po ashtu edhe hakerat serbë janë kundërpërgjigjur me sulmin e faqeve zyrtare në Shqipëri e Kosovë.
    (ma.ar/BalkanWeb)

po prisni se nuk shlyhet me kaq me ate qekeni per te varrezat e kosines e te tjera per faj te politikaneve tane b..... te shitur
    poshte k.... gerqi
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga nitro : 06-01-2012 më 06:30 Arsyeja: http://www.balkanweb.com/kryesore/1/hakerat-shqiptare-sulmojne-faqen-e-muzeut-grek-jeni-deshtake--78249.html

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ne fakt nuk me erdhi mire per cka eshte bere...e ku do dali me ket ky hakeri...
    pse duhen ndez gjakrat...pse duhet te kete gjithmone konflikt....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    me kete rast njihen dhe greket me kengen e bukur xhamadani vija vija
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,960
    më bëhet qejfi sepse ka djem shqipëria që i tregojnë vëndin grekut dhe kujtdo tjetër që na ka nën/çmuar ne si komb. Halall hakerat edhe më shum të reklamojnë vlerat shqipëtare.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Halall hakerat edhe më shum të reklamojnë vlerat shqipëtare.
    Sigurisht, të vazhdojë reklamimi i vlerave kombëtare me hackime adoleshente dhe anglishte të mbushur me gabime gramatikore.
    relata refero

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Kjo eshte lufta moderne ne te ardhmen ndoshta vetem kesi lloj lufte do te ket.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Kjo nuk eshte hiçasgje ne krahasim me ate qe Greku ka bere ndaj Shqiptareve. Megjithate, Shqiptaret nuk njihen si komb hakmarres, thjesht si komb qe lufton per te drejtat e veta me çdo mjet.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga nitro Lexo Postimin
    Hakerat shqiptarë sulmojnë faqen zyrtare në internet të Muzeut të Fosileve në Greqi.
    LMAO... what's next?
    Hackerat shqiptare sulmojne faqet e internetit te dy cerdheve, 1 kopshti, dhe 1 shkolle fillore per personat me aftesi te kufizuara?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •