Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Nuk jam aspak dakord!Shqiptaret ne Mal te zi eshte popullsi atoktone mijra vjaçare!
    edhe ? Per deri sa jane nen flamurin e nje kombi tjeter duhet te rrespektojne rregullat e ati shteti. Apo mos do qe neser te na ngrihet flamuri Grek ne dhjetra qytete te jugut ?
    Nqoftse judo ti privoni Shqiptaret ne Mal te Zi dhe nga ato pak te drejta elementare qe u kane mbetur,athere behuni gati qe nje dite malazezet dhe serbet te çfaqin pretendimet e tyre dhe per Shkodren dhe teritoreve te tjera te asaj se çfare quhet sot quhet Shqipri !...

PS: Mjeret shqiptare ne Mal te zi ,qe kurr nuk paten nene...!
    Kush ju ? Ik meso te diskutosh pastaj hajde na bej patriotin
    Revolution 1848

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    edhe ? Per deri sa jane nen flamurin e nje kombi tjeter duhet te rrespektojne rregullat e ati shteti. Apo mos do qe neser te na ngrihet flamuri Grek ne dhjetra qytete te jugut ?

Kush ju ? Ik meso te diskutosh pastaj hajde na bej patriotin
    Pse ti do besh "patriotin" ,duke i hequr shqiptarve te drejten e Flamurit!!...,Hajde patriotizem hajde....Ik shko meso pak histori per keto ane te Shqiprise moçme..
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 06-01-2012 më 17:25

Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Pse ti do besh "patriotin" ,duke i hequr shqiptarve te drejten e Flamurit!!...,Hajde patriotizem hajde....Ik shko meso pak histori per keto ane te shqiprise moçme..
    o bindo se skam kohe me u mor me kalamaj, ti historine apo gjografine mund ta kesh mesuar, por nga ana politike je kercu fare.

Mos ma mer per te keq se une kam shume respekt per Copy-Pastashutat e tua qe ben ne forum
    Revolution 1848

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nuk eshte asgje e pazakonshme, perderisa nuk ndalohet perdorimi i flamurit ne rastet private dhe publike, ku zakonisht perdoren simbole te tilla.

Edhe ne vendet me demokratike ndalohet perdorimi sipas deshires i flamujve kombetar. P.sh. ne Danimark. Sepse flamuri ka mundesi edhe te keqperdoret per provokime politike, per nxitje te urrejtjes nderetnike etj.
    Edhe ne Kosove denohesh, nese e keqperdore flamurin, provokon pjestare te nacionalitetit tjeter...
    Perdorimi i Flamurit sipas Deshires eshte dicka tjeter nga Kufizimi apo ndalimi i perdorimit te Flamurit pa Lejen e Shtetit. Kjo eshte nje shkelje e ligjeve Nderkombetare! Perdorja e Flamurit ne vendet demokratike te verteta eshte e mbrojtur me ligje, si e drejta e nje individi per tu shprehur. Dhe jo te marresh leje te perdorsh Falmurin, sidomos kur je pjese e Minoritetit. Ajo qe Trajtohet ne kete teme eshte dicka tjeter!!!

Ajo qe shkruan ti per Danimarken Mund te jete ndo nji perjashtim, p.sh disa flamuj fyes si ai i Nazisteve apo ai i KKK-se jane te ndaluar. Kurse ne vende me histori jo demokratike, dhe pikerisht vendet fqinje te shqiperise qe njihen per shtypjen e identitetit shqiptare ligje te tilla miratohen vetem e vetem per nji arsye. Mohimin e Shqiptarizmit!!!

Problemi "jone" nuk qendron vetem tek Politikanet apo, Diplomatet qe kemi, por tek mentaliteti Ibrishte qe shume nga ne kane. Thjesht nga mania qe te duken Objektive dhe menje hapur.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Jam plotesisht dakord me Malin e zi. Po per te njejten arsye qe mos te ngrihet flamuri i Greqise, Maqedonise, Serbise, apo Malit te Zi ne territorin Shqiptar
    EuroStar1...te garantoj ty me siguri matematike se nese flamluj te tille do te lejoheshin ne shqiperi, numeri i tyre do te ishte shuuuume i paperfishem, ne krahasime me flamurin Kuq e Zi qe ne kete rast do te skuqte gjithe ballkanin!

Ne qoftese Minoriteti pergatitet per ndo nji miting apo demostrat, kuptoj lejemarrjen deri diku, por ata duhet te jene te lire te vishen me rrobat popullore, te perdorin gjuhen e memes, te valvitin flamujt e kombesise apo etnicitetit, te pakten brenda kufijeve te pronave private! Kjo eshte e drejte e mbrojtur me LIgje ne nje vend demokratike te vertet. Ke degjuar ndo nje here ti qe Arbereshet e Italise te ankohen per gjera te tilla??? Keto ndodhin ne Greqi dhe Serbi, malazezet, dhe Funderrinat e Maqedonise.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    o bindo se skam kohe me u mor me kalamaj, ti historine apo gjografine mund ta kesh mesuar, por nga ana politike je kercu fare.

Mos ma mer per te keq se une kam shume respekt per Copy-Pastashutat e tua qe ben ne forum
    Politike thua ti!..po ç,politike mor i mjere!Logjika inferiore e te berit politike ,nuk quhet polike ,por servilizem!Shteti Shqiptare nuk bene poliitke sa i perket minoriteteve te veta jashte "Shqiprise Londineze" ajo nuk e ka aspak ne agjenten esaj nje strategji kombtare per mbrojtjen e drejtave te shqiptareve ne trojet e tyre !Ajo nuk vuri as kushtin minimal ndaj Malit ZI per te drejtat e Shqiptareve atje ,kur i duhej ksaj te fundit te shpallte pamvarsine nga Ish jugosllavia,Po ne te njejten mnyre ka vepruar dhe ndaj shqiptareve ne Maqedoni,biles qeveria Shqiptare asaj kohe i ka shantazhuar perpjekjet e Shqiptareve per avncimin e drejtave te tyre...,

Polike thua ti,gjithçka tjeter mund ta quash se behet ne Shqipri ,por poliitke jo ....

Edhe diçka, kujdes fjalorin me mua ,se nuk jam kallama por i kam mbi 50at,sa per politike e çdo tjeter mund te te jap lekcione...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 06-01-2012 më 19:34

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193
    nuk mund te aprovohet ky ligj vetem ne rast se malizi heq dore nga evropa. brukseli kur te marr vesh punen e ketij ligji do ti ver kryq kandidatures se malit te zi ne eu

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Cfare me ben mua habi eshte se shumica qe jane kundra ketij legjistacioni eshte se nuk jane kundra sepse thjesht mendojne se eshte nje ligj qesharak (sepse eshte qesharak ne te vertete) , por sepse jane me shume xheloza se perse vendi yne nuk ve ne fuqi te tilla ligje idiote.
    Eshte vertet e habitshme deri ku arrin injoranca e ketyre psikopateve nacionaliste.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Perdorimi i Flamurit sipas Deshires eshte dicka tjeter nga Kufizimi apo ndalimi i perdorimit te Flamurit pa Lejen e Shtetit. Kjo eshte nje shkelje e ligjeve Nderkombetare! Perdorja e Flamurit ne vendet demokratike te verteta eshte e mbrojtur me ligje, si e drejta e nje individi per tu shprehur. Dhe jo te marresh leje te perdorsh Falmurin, sidomos kur je pjese e Minoritetit. Ajo qe Trajtohet ne kete teme eshte dicka tjeter!!!

Ajo qe shkruan ti per Danimarken Mund te jete ndo nji perjashtim, p.sh disa flamuj fyes si ai i Nazisteve apo ai i KKK-se jane te ndaluar. Kurse ne vende me histori jo demokratike, dhe pikerisht vendet fqinje te shqiperise qe njihen per shtypjen e identitetit shqiptare ligje te tilla miratohen vetem e vetem per nji arsye. Mohimin e Shqiptarizmit!!!

Problemi "jone" nuk qendron vetem tek Politikanet apo, Diplomatet qe kemi, por tek mentaliteti Ibrishte qe shume nga ne kane. Thjesht nga mania qe te duken Objektive dhe menje hapur.
    Ne Danimark nevojitet leja e policise per ngritjen e flamurit te huaj ne vende publike, p.sh. ne turnire te futbollit.
    Natyrisht nuk kerkohet leje per bartjen e flamurit ne veture, gjate ndonje feste te rastit etj. Kjo nuk mund te ndalohet ne asnje vend demokratik. Mund te ndalohet vetem menyra e perdorimit apo keqperdorimi per provokime, nxitje konfliktesh dhe per ta ruajtur rendin dhe ligjin.

Perndryshe, shqiptaret gjithsesi jane ne disfavor, sepse me shume se gjysma e popullit ndodhet jasht kufirit te shtetit ame dhe ne diaspore. Shume popuj dhe shtete tjera, si p.sh. Mali i Zi, do te perfitonin nga restriktimi eventual i rregullave per perdorimin e flamujve kombetar. Ne fakt do te perfitonte secili shtet, ku jetojne shume pakica kombetare dhe/ose emigrante.

Para disa vitesh policia gjermane ka thyer banesen e nje personi, per ta larguar flamurin e Izraelit, pasiqe provokonte haptazi portestuesit e nje proteste te paralajmeruar pro-palestineze...

Novus Ordo Seclorum Maska e Exxon
    Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158
    Dhe qeveria jone akoma asnje prononcim, as per protesta e shqiptareve ne Mal te Zi, as per ato ne luginen e Preveshes!

Si se kemi ngritur njehere zerin xhanem?
    ...nuk ka komunist me te keq se komunisti antikomunist!!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •