Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-01-2012
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Edmir kjo qe te ndodhi ty eshte rritje NORMALE. Kjo zgjatesia kaq e shpejte i ndodh te gjithve. Disa i ndodh me heret te zgjaten sic ty, disa adoleshente te tjere i ndodh me vone. Vitin tjeter dhe me pas mos prit te zgjatesh kaq shume sa zgjatesia qe te ndodhi nga mosha 12-13vjecare.

Nese mjeku te tha je rritje normale, atehere je ne rritje normale dhe do te zgjatesh aq sa ke prinderit.
    poo unn dua qe te mos rritemm
    a po me kuptoni ?
    un u regjistrova per te marre ndonje keshill jo per te me thene lere se normale eshte

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Edmir311 Lexo Postimin
    a po me kuptoni ?
    un u regjistrova per te marre ndonje keshill jo per te me thene lere se normale eshte
    oj shqipe asht ne dor te tjeter kujt rritja ske cka i ban.

kerkush nuk te nimon dot
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Eshte e vertet...kerkush nuk te nimon dot.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Eshte e vertet...kerkush nuk te nimon
    e fierake fierake lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    a po me kuptoni ?
    Po pra keshilla eshte lere se je normal.

Po gjate drekes/mbasdites a ben gjume ti?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-01-2012
    Postime
    12
    un i bojj 10 or gjum gjate te shtunes edhe te dieles
    prej te henes deri te premten 8 or

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Do te marresh prap pergjigje qe sdo te pelqej....je ne rregull dhe me gjumin, prandaj mos u merzit se dhe shoket e tu do te zgjaten se shpejti.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    mosha : 13 vjet

gjatesia : 1,81 cm

pesha : 70 kg

sic e shihni ehde vete jomm shumm i gjat per moshen time
    unn duaa qe te mos rritem me shumm dhe te mbesh kaq i gjate

A mund te me ndihmoni duke me dhene ndonje keshille ?
    Edmir , edhe une kur kam qene ne moshen tende gjatesine e shikoj si problem . Pothuajse te njejten gjatesi me ty kam pasur ne ate moshe. Une sot jam rreth 1.90 cm i gjate dhe me beso qe nuk ka njeri qe njoh e te mos e kete zili gjatesine time. Ajo qe duhet te besh eshte te merresh me peshengritje, nuk ka nevoje te ngresh pesha te renda qe ne fillim. Gjithcka do ta besh gradualisht dhe mendoj se je tamam ne moshe per tu marre me peshengritje. Gjej nje shtange qe eshte rreth 20 kg dhe konsultohu me nje mikun tend se cfare ushtrimi duhet te besh , por une te sugjeroj te besh per kembet pasi po te te forcohen kembet edhe gjatesia do te filloje te minimizohet.
    Edhe njehere mos u merakos per gjatesine sepse eshte dhurate e zotit qe nuk ja jep kujtdo .
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    O EDMIRO
    nuk mund te shkosh kunder natyres, ka femije qe shtojne ne trup qe rreth moshes qe ke ti dhe pastaj nuk shtojne me sikurse ka edhe te tjere qe shtojne ne trup me vone .
    dmth mund te zgjatesh akoma , ose jo, po qe per tu bere, do behet , nuk ka asnje menyre per ta ndaluar.
    Varet cfare gjatesie kane prinderit e tu , kane vene re qe femijet zakonisht kane 10 cm me shume ne gjatesi se prinderit e tyre prandaj femijet e sotem jane gjithmon e me te gjate e me te zhvilluar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-01-2012
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Edmir , edhe une kur kam qene ne moshen tende gjatesine e shikoj si problem . Pothuajse te njejten gjatesi me ty kam pasur ne ate moshe. Une sot jam rreth 1.90 cm i gjate dhe me beso qe nuk ka njeri qe njoh e te mos e kete zili gjatesine time. Ajo qe duhet te besh eshte te merresh me peshengritje, nuk ka nevoje te ngresh pesha te renda qe ne fillim. Gjithcka do ta besh gradualisht dhe mendoj se je tamam ne moshe per tu marre me peshengritje. Gjej nje shtange qe eshte rreth 20 kg dhe konsultohu me nje mikun tend se cfare ushtrimi duhet te besh , por une te sugjeroj te besh per kembet pasi po te te forcohen kembet edhe gjatesia do te filloje te minimizohet.
    Edhe njehere mos u merakos per gjatesine sepse eshte dhurate e zotit qe nuk ja jep kujtdo .
    faleminderit shum

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •