ah se kam harru me shkrujt edhe kte ! jan edhe injorant zdin te shkruajn gjuhen e vet ...ne tre shkolla te ndryshme qe kam qen(flas per gjimnazin) perhere kishte persona qe sdishin me shkruajt !
ah se kam harru me shkrujt edhe kte ! jan edhe injorant zdin te shkruajn gjuhen e vet ...ne tre shkolla te ndryshme qe kam qen(flas per gjimnazin) perhere kishte persona qe sdishin me shkruajt !
po po ne shqiperi e qajn me lot !
po jo se kto te veriut mbahen si edhe me inteligjentet dhe me te diturit !natyrisht ka edhe persona qe jan bravo .......
Goca mos ja fusni kot...
injorant qe pertojne te studiojne ka ne çdo vend te botes ...
por te thuash injorant per nje popull qe i ka dhene dhe i jep çdo dite njerzim ricercator e shkencetar ,nuk eshte e drejte .
Lexoni sa shkencetar ,nobel ,artista ,e etjetj ka nxjerr italia ..
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
nga keto shkrime ketu, me duket se ju shqipot jeni me shume racista ndaj italianve. lol
si puna e jevgjve me te bardhet, dhe kjo puna juaj ketu. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po pra
A thu se italjont i kane hyp gomones me ardh me punu tek ne. lol
Une them prap te bute jane me at fluks emigrantesh qe kane prit deri m'sot.
Ne na ka ardh maloku ne tiron edhe i shofim gjithe perbuzje qe n'fund t'fundit shqiptar jane si gjithe tjerit ,e jo mo te kishim emigrant per te ushqy,sic kane italjont.
Against all odds..
eshte mese e vertete, ta kam fjalen ne realitet, dhe me e bukura, ka shume flokedjegur (shqiptare) rrugeve qe i hapin krahet si lejleka kur ecin, a thua ti se kan cliruar italine, kerkojne edhe te respektohen pale, kur e kuptojne qe askush sju a var, hidhen tek racismi
bela ne mer jahu
Krijoni Kontakt