Ndryshuar për herë të fundit nga Robbery : 13-01-2011 më 18:32
https://www.behance.net/robberysk1100
Per mua Italia eshte ender.Kur shkoj per pushime ne Rimini e shijoj pa kufi.Luxose hotels,sherbim exselent,pasterti e tjera.Guzhine te shkelqyer.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Pse nga kto cilesi vleresohet i shtet??!!!Se si kalohen atje pushimet??Ke Meksiken parajs!.Lire fare, bukuri te papara...Kjo 'sdo te thot qe eshte enderr!.MOs e vlereso nje shtet duke jetuar atje 1muaj.Shko jeto atje 12 muaj dhe pa lek ne xhep, pa perkrahje nga asnje.!Se me xhepin me lek te mbushur ne vend tjeter, dihet qe eshte parajse atje.S'vleresohet vendi nga jeta si turist!Ti ben lek ne Gjermani dhe i prish ne Itali...Bej lek ne Itali e shko rri turist ne Gjermani!
Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 13-01-2011 më 19:52
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Nqs ti ke ardhe per studime thuaj falimderit prindeve te tu ...
une s'po boj ndonje gje me te tregu ty qe i kam syte hapur ,
po mqs don ta dish hapur i kam pasur si ne shqiperi si ketu...
e me mire rri me italian e italiane se sa me viktima katunaresh te rretheve(si puna joteqe keni 1000 komplekse ,
sa qef kam qe s'ju a varin lol
faleminderit per keshillat dhe mirkuptimin![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
skam ardh ne itali per nje cope buke ! po te ishte per nje cope buke rrija ne shqiperi si un edhe ma merr mendja shum shqiptare te tjere. jemi emigrant por sdo te thote se vim ne itali vetem per buken e gojes! shum njerez vijn per motive te ndryshme!
ato qe i ka i ka italia , nuk mund qe ti mbash anen !italin , sa per info tate, e shajne italianet e vet e jo mo ne !
Krijoni Kontakt