Close
Faqja 21 prej 39 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 388
    Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Eshte vendi pare ne bote per siti kulturore e historike e kjo e thote gjate se cfar vendi eshte.
    Kan kuzhinen me te mire ne bote e me te pasur si per receta ku cdo region ka te vetin .
    Eshte vendi i Lenorado Davincit e Cristofor kolombos .
    Eshte vendi ku shiptaret kane pasur me shum lidhje mbeshtetje se cdo vend tjeter evropian ne absolut gjat gjith kohrave si ekonomike kulturore e tj
    Eshte vendi i vetem ne bote qe ka lene shenje kulture e tempuj ne mbare shqiperin nga koha e romanve duke vazhduar me ate veneciane e pse jo dhe ate fashiste .
    Ndertaset me te vjetra te Qeverisjes ne qender te Tiranes eshte frut i tyre e ku japin bukuri asaj qendre,te njejten gje edhe per shkodren lagjen e vjeter shenjat e venezianve jane kudo
    Eshte vendi i dyte ne bote ku pjesa me e madhe e shqiptrve jane realizuar ne jete si duke krijuar familjet e veta e duke ndihmuar ekonomisht dhe ate te prinderve te tyre.
    Faliminderit Italis e shtetse te vet.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Italia eshte nje vend shume i bukur...Kjo fale artisteve te se shkuares...PO te flasim per Italine sot...do preferoja te mos flisja...
    https://www.behance.net/robberysk1100

Une e kam pasur shume qejf qe e vogel Italine... kaloja pjesen me te madhe te kohes duke pare tv italjane dhe lexoja libra ne italisht. Kam qene edhe disa here per pushime e gjithmone me terhiqte, ndaj vendosa qe te vazhdoja shkollen e larte ne Itali... e nuk jam penduar fare
    Ende sot vazhdon te me terheq shume, e ndihem shume rehat!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    nuk kam qen asnjehere ne italy,vetem thojne se eshte katastrof per nga pastertia dhe rendi i jetes ne krahasim me gjermanine,pervec ne Rome apo milano vendet tjera jan shum te papastra...nuk dij me te ndegjuar e kam.
    Vec ac milan eshte ekip im nga italia tjeter sme intereson asgje per italin
    ah harova kam dhe nje mikeshe atje shum te mire.
    Jetë e rëndë.......!!!

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    nuk kam qen asnjehere ne italy,vetem thojne se eshte katastrof per nga pastertia dhe rendi i jetes ne krahasim me gjermanine,pervec ne Rome apo milano vendet tjera jan shum te papastra...nuk dij me te ndegjuar e kam.
    E ke degjuar gabim Une kam pare disa qytete te italise e nuk jane aspak te papaster, edhe te rregullt jane! Ndoshta me Gjermanine eshte me poshte, por nuk eshte katastrof

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga Dalan Lexo Postimin
    Me aq sa më kanë parë sytë e dëgjuar veshët, Shqipëria nuk ka ndonjë shtet fqinj që të ketë qënë e të jetë mik i saj.
    Miq jemi me të vërtetë me italianët por me Italinë e Berluskonit jemi vetëm në dukje.
    Italia në raport me Shqipërinë, gjithnjë nën rrogoz ka punuar dhe na e ka punuar.
    Ndoshta Dalan, por perderisa eshte nje nder investitoret me te medhej ne shqiperi , plus ne ne krahasim me grekun qe i keqtrajton shqiptaret emigrante, Italianet kan qene me te sjellshem. Prandaj thash qe jane miq te shqiptareve. Ndoshta jam gabim, se di ...!!

Te pershendes
    Revolution 1848

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Italia eshte binjakja e Shqiperise ose e kunderta-

duhet te shkruash faqe per komshijen tone.kush ka nerva.

ka me shume te mira se te keqija.

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    s'eshte vendi im i preferuar.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

Altin :
    Kan kuzhinen me te mire ne bote e me te pasur si per receta ku cdo region ka te vetin .
    A është e vërtetë se ata hajnë çdo gjë duke filluar nga gjarpërinjtë,bretkocat,breshkat,iriqët..etj.
    Pyetje për kuriozitet sepse çdo vend ka traditat e tyre,në Kinë specijalitet e kan mishin e qenit,në afrikë,hardhucat..etj...
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Italia i ngjan greqis dhe kroacis per nga pastërtia.

Eshte kata-strof ! As uji s'eshte i pijshëm.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 21 prej 39 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. C'mendim keni per politikanet shqiptar ?
    Nga Ingenuous në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 20:58
  2. Shqipëria ndihmon Italinë
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:37
  3. Ç'mendim keni për Mozilla Firefox në gjuhën shqipe!
    Nga RaPSouL në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-01-2009, 09:20
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43
  5. Cmendim keni rreth femijes se pare te klonuar......?
    Nga Enkela B. në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 17-04-2003, 11:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •