Close
Faqja 17 prej 39 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 388
    ec aty endera ime do kthehem prap nej dit aty

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Mua me eshte merzitur...nga klima,nga menyra si e jetes,nga difidenca qe kane ndaj te huajve.Deri para ca kohesh thoja...ndoshta jam une qe sjam ambjentuar,por me pas ju dorezova realitetit...Kta nuk na duan ne...jo se jemi ne te keq...po sepse kta s'duan as veten e tyre.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga Europe83 Lexo Postimin
    sono stata in Italia per 6 anni e non c'e popolo piu razzista di loro, puoi essere da tutto il mondo fuori che albanese, siamo brutti sporchi e cattivi per loro. Qua in Francia i negri lavorano e sono rispettati da tutti in Italia vivono come i topi, gli italiani si sentono i padroni del mondo. Ok ho rispetto per la loro storia e per l'Italia ma non per gli italiani, e poi dicono che hanno la miglior cucina....un cavolo sanno mangiare solo pasta mattina mezzogiorno e sera. Vuoi mettere la cucina francese con quella italiana??? o un piato di bamje che è ancora meglio

Kam jetuar ne itali 6 vjet dhe them qe s'ka popull me racist se italianet,te jesh nga te duash po jo shqipetar,jemi te shpifur pisa e te keqinj per ata.ketu ne franc africanet punojn cdo lloj pune kan familiet dhe jan te respektuar nga te gjith ne itali jetojn si mijt se nuk i do njeri ne pun dhe jo me ti japin shtepi.Italjanve co cu duket vetja .kam respekt per historin per kulturen po jo per njerzit.pastaj thon qe kan gatimin me te mir ne bot ne qoft se do te mbijn makaronat ne bark shko atje se ti japin drek e dark.ka me mir se gatimi francez???apo krahasohen bamjet me makaronat.
    une u bene 12 vjet qe jetoj ne itali dhe mendoj qe ajo qe thua ti nuk eshte apsolutisht e drejte..eshte normale kam degjuar shpesh here shprehje rraciste por jo vetem ndaj shqiptareve dhe nuk eshte e vertete qe te gjithe na konsiderojne ashtu sic tha ti.italia ka 57 milion njerez dhe nuk mund ti veshe te gjithe ne nje peshore. ka rraciste sic ka raciste dhe ne shqiperi.sic the dhe vete kane kulture e tradita historike dhe kete nuk e mohojme dot. nuk eshte fushe me lule sic mendojne shume shqiptare,kjo eshte e vertete por mendo edhe ate qe po te ishim gjendur me te vertete keq ketu nuk do te rrinin, ti ke jetuar 6 vjet pra kjo do te thote qe per 6 vjete nuk ke jetuar dhe aq keq sa thua ..une kam plot miqe italiane dhe me kane ndenjur afer dhe kane bere per mua gjera konkrete kur kam qene ne veshtiresi...persa i perket gatimit...ato jane shije.. ty te pelqen guzhina franceze, mua ajo italiane dikujt tjeter ajo spanjolle e keshtu me ralle...
    une mendoj qe nuk eshte mire te beshtyjme ne pjaten ku hame sepse ajo pjate po na ushqen cdo dite

ah dhe dicka tjeter....ai neri quando li chiami ''negri'' per loro è un offesa
    Ndryshuar për herë të fundit nga maryp : 22-02-2008 më 14:48
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Maryp ke te drejte...nje vleresim shume racional.Varet pak nga pozicioni qe e sheh gjithsecili...ka persona qe e kane gjetur veten ktu,dhe eshte shume e drejte ta shohin pozitivisht.Ka dhe persona qe dhe sikur te rrinin 50 vjet nuk do e gjenin dot veten ktu.Nuk i ngjit.Eshte ambjentale...pa llogaritur aspektet ekonomike qe ndikojne 70-80%.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Italia...hmmm vend me histori te pasur..me momumente te bukura...
    ushqim te famshem...
    dhe mbi te gjitha me lig te fort futbolli...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Ktu vetem per futboll nuk vuan..s'ka muhabet tjeter...Kam nje bar afer shpise dhe baristi,Mauro,milanist i keq,mezi pret te humbi Interi...qe kur te kaloj une te dali me ate ironine e vet:"Allora la tua Inter imbatibile?!"...
    Para ca javesh qe po i jepnin ca penallti kot Interit...sa here kaloja para barit me thrriste nga brenda..."Ladri...siete dei ladri!"
    Kam nje lokal ku shkoj shoh ndeshjet dhe te gjithe tifozat kane vendin e tyre...supersticizmi ne kulm...Ndrrova iher vend...u ngriten te gjithe..."Ma cosa fai?Vai subito al tuo posto che porta sfiga cambiare posto".Thua ti...Ibra apo Cruz s'do benin dot gol sepse nje tifoz kishte ndrruar vendin ne nje lokal.
    Kjo eshte italia...

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    mos u qani ju te italise se ka dhe me keq.po nuk ja kallëzove vendin te shkelin me kembe

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    po un kush jam njehere qe te gjykoj Italine dhe Italianet?? ja keni bere ndonjehere kete pyetje vetes..?

Jam taksapagues,ne nje vend qe nuk dua te jete i imi,por qe e shfrytezoj per interesat e mija.

Rrotulloje pyetjen.
    Ose me sakte pyete veten nese italianet pyesnin veten kush ishin per te gjykuar Ameriken ose nje pjese te madhe te botes ku emigruan.

E drejta per te gjykuar i hiqet disa kategorive,ne te cilat ne shqiptaret nuk bejme pjese.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Dibron Maska e SS2008
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    47
    mendoj se italianet po sillen me te huajt ashtu sic jane sjelle me ata ne te gjithe vendet ku kane emigruar. Nuk do te cuditesha qe te gjithe thone qe italianet jane rracista. kam jetuar 6 vjet ne itali dhe kam degjuar nje gje. Ne Zvicer per italianet pas luftes neper bare ishte e shkruajtur NDALOHET HYRJA E QENVE DHE E ITALIANEVE. nuk them qe te gjithe jane rracista. Se ka dhe njerez te mire por shumica jane QEN

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    me ka morr malli per spageti me salc all putaneska

Faqja 17 prej 39 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. C'mendim keni per politikanet shqiptar ?
    Nga Ingenuous në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 20:58
  2. Shqipëria ndihmon Italinë
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:37
  3. Ç'mendim keni për Mozilla Firefox në gjuhën shqipe!
    Nga RaPSouL në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-01-2009, 09:20
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43
  5. Cmendim keni rreth femijes se pare te klonuar......?
    Nga Enkela B. në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 17-04-2003, 11:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •