Close
Faqja 15 prej 39 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 388
    i/e regjistruar Maska e Europe83
    Anëtarësuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    66
    sono stata in Italia per 6 anni e non c'e popolo piu razzista di loro, puoi essere da tutto il mondo fuori che albanese, siamo brutti sporchi e cattivi per loro. Qua in Francia i negri lavorano e sono rispettati da tutti in Italia vivono come i topi, gli italiani si sentono i padroni del mondo. Ok ho rispetto per la loro storia e per l'Italia ma non per gli italiani, e poi dicono che hanno la miglior cucina....un cavolo sanno mangiare solo pasta mattina mezzogiorno e sera. Vuoi mettere la cucina francese con quella italiana??? o un piato di bamje che è ancora meglio!

Kam jetuar ne itali 6 vjet dhe them qe s'ka popull me racist se italianet,te jesh nga te duash po jo shqipetar,jemi te shpifur pisa e te keqinj per ata.ketu ne franc africanet punojn cdo lloj pune kan familiet dhe jan te respektuar nga te gjith ne itali jetojn si mijt se nuk i do njeri ne pun dhe jo me ti japin shtepi.Italjanve co cu duket vetja .kam respekt per historin per kulturen po jo per njerzit.pastaj thon qe kan gatimin me te mir ne bot ne qoft se do te mbijn makaronat ne bark shko atje se ti japin drek e dark.ka me mir se gatimi francez???apo krahasohen bamjet me makaronat.

Pasioni për shkencën Maska e Nolird
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    Skam qene ndonjehere ne Itali por mund te them se eshte shteti me i preferuar i Shqiptareve te Shqiperise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    166
    Eshte me te vertete qe Italia mbetet akoma per SHqiptaret nje vend shume i preferuar ne lidhje me shume gjera, e para dhe kryesorja eshte se Italia per neve ka qene nje vend idhull qe e kemi lakmuar ne rinin tone dhe se edhe sot eshte populli i vetem qe neve kopjojme ne cdo gje , qe nga stili i jeteses ajo e veshjes deri tek te folurit, mos te flasim per guzhinen qe ekane super, per karakteristikat historike dhe vecorite klimatike qe pershtaten me SHqiperine.
    Perfundimisht eshte nje popull dhe vend i shkelqyeshem, qe shqiptaret kane gjetur rehati dhe sjane te neperkembur,dhe njekohesisht jetojne shume mire.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Italia , eshte zemra e futbollit per mua
    Sui generis

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Europe83 ne radhe te pare ata quhen "NERI" ose "UOMINI DI COLORE" dhe jo "NEGRI" sic i thrret ti. keshtu qe para se ti quhash Italianet " Razzisti" mos harro se raciste qeke ti ne rradhe te pare sepse fjala "NEGRO" eshte ofendim per njerzit me ngjyre.

Edhe persa i perket Italianve qe thua ti, mos harro se ky popull po mban me buke rreth 500.000 Shqiptare. Dhe para se te quhash raciste Italianet mendo njehere mire se cfare i kemi bere dhe po i bejme ktu e 17 vjet. Vjedhje neper vila duke i fut edhe nji dajak te mire pronarve te shtepise para se te ikin. ( e kan bere si tradite hajdutet shqiptare ti fusin nji dru te mire pronarve te shtepise para se te ikin nga vendi ku kane kryer vjedhjen) plus sherre pa fund. vrit, plagos, rrih italiane ne c'do cep te italise, thyej bare pub dhe diskoteka, shkatarro gjithcka. mafje, droge, prostitucion, kercenime etj etj. edhe ca pret ti prej Italianeve??????????????? te te puthin ne ball???????????? keshtu qe mendo para se te flasesh se pavarsisht gjith ktyre pislliqeve qe po bejme ne shqiptaret ktu ne Itali, ata prap se prapi po te lene te qete te jetosh ne vendin e tyre.

Kuptohet edhe Italia ka njerez te piset si ne te gjithe boten por per mendimin tim po te krahasoj Italine me Greqine mund te them se Italia eshte PARAJSE para greqise. Greqine e kam provuar per 4 vjet dhe vetem zemra ime e di se cfare kam hequr ne ate vend.

Keshtu qe nga ana ime Italia ka rrespektin tim me te madh se sic po me mban Italia nuk arriti te me mbante as greqia dhe as SHQIPERIA (ktu e kam llafin per qeverine Shqiptare)

Shnet e pare.
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    ah se harrova.

une jam nji nga ata qe preferojne PASTEN para BAMJEVE. keshtu qe bamjet po ti lej ti hash ti, une po i fus nji tas makarona tani se kam uri.

ja kalofsh mire andej nga Parisi qe nuk ka asnje ndryshim nga Milano.

Anëtarësuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    66
    Citim Postuar më parë nga Oni_11111
    Europe83 ne radhe te pare ata quhen "NERI" ose "UOMINI DI COLORE" dhe jo "NEGRI" sic i thrret ti. keshtu qe para se ti quhash Italianet " Razzisti" mos harro se raciste qeke ti ne rradhe te pare sepse fjala "NEGRO" eshte ofendim per njerzit me ngjyre.

Edhe persa i perket Italianve qe thua ti, mos harro se ky popull po mban me buke rreth 500.000 Shqiptare. Dhe para se te quhash raciste Italianet mendo njehere mire se cfare i kemi bere dhe po i bejme ktu e 17 vjet. Vjedhje neper vila duke i fut edhe nji dajak te mire pronarve te shtepise para se te ikin. ( e kan bere si tradite hajdutet shqiptare ti fusin nji dru te mire pronarve te shtepise para se te ikin nga vendi ku kane kryer vjedhjen) plus sherre pa fund. vrit, plagos, rrih italiane ne c'do cep te italise, thyej bare pub dhe diskoteka, shkatarro gjithcka. mafje, droge, prostitucion, kercenime etj etj. edhe ca pret ti prej Italianeve??????????????? te te puthin ne ball???????????? keshtu qe mendo para se te flasesh se pavarsisht gjith ktyre pislliqeve qe po bejme ne shqiptaret ktu ne Itali, ata prap se prapi po te lene te qete te jetosh ne vendin e tyre.

Kuptohet edhe Italia ka njerez te piset si ne te gjithe boten por per mendimin tim po te krahasoj Italine me Greqine mund te them se Italia eshte PARAJSE para greqise. Greqine e kam provuar per 4 vjet dhe vetem zemra ime e di se cfare kam hequr ne ate vend.

Keshtu qe nga ana ime Italia ka rrespektin tim me te madh se sic po me mban Italia nuk arriti te me mbante as greqia dhe as SHQIPERIA (ktu e kam llafin per qeverine Shqiptare)

Shnet e pare.
    Fjalen (negri)e mesova ne itali vetem keshtu i quajn atje.Un e di shum mir car kan ber e po bejn shqipetaret ne itali po mos harro se ka dhe rumen zingari slavi che combinano di tutto po ne jemi te par me keq te pakten un flas per veten time mua me behet qefi per ty qe ja kalon mir dhe pastat tu befshin gjak e dhjam po njoh njeres qe ne itali jan me familie e kan veshtirsi te afitojn nje shtepi qe kan muj qe punojn dhe s.kan marr akoma rrogen i bejn te punojn i premtojn il permesso e alla fine li danno un calcio nel c...e jan shqiptar si un e si ty.un te thash gezohem per ty po mendimi im personal esht ky.

Anëtarësuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    66
    ah se harrova ndoshta esht pse babai im esht minoritar dhe un i kam te gjith ne greqi po un kur shkoj atje nuk bejn diferenz greket ansi

Anëtarësuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    66
    E kushedi ca ke ber ti mi lale qe s'te mbajti as greqia e as shqiperia

Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga Europe83
    E kushedi ca ke ber ti mi lale qe s'te mbajti as greqia e as shqiperia

Po ja, e ke shkrujt ti me lart se cfare kam bo une ne greqi apo do ta citoj edhe njehere??????????????? ja ku e ke, ti me duart e tuja e ke shkrujt:

"njoh njeres qe ne itali jan me familie e kan veshtirsi te afitojn nje shtepi qe kan muj qe punojn dhe s.kan marr akoma rrogen i bejn te punojn i premtojn il permesso e alla fine li danno un calcio nel c...e jan shqiptar si un e si ty"

e more vesh ti Zonja ime e dashur se cfare boja une ne greqi???? ja te njejten gje boja edhe une. Edhe ti prap se prai nuk ke kuptu asnji gjo nga ato qe thashe une se une e kisha llafin per qeverine Shqiptare kurse ti ma shkrujte thjesht SHQIPERIA. Shqiperine e du me shum se veten time une se e kom si shpirt por e kisha llafin per ato politikanet e dashur shqiptare qe mendojne vec per veten dhe per probleme financiare si une ashtu edhe motrat e vllezrit e mi shqiptare morem udhen per nje jete me te mire jashte Shqiprise. e kupton diferencen ndermjet SHQIPRIA dhe QEVERIA SHQIPTARE?????

AMA RRACE GREKU QEKE EDHE TI????????????????????????????'

"TE UROJ GJITH TE MIRAT"

Faqja 15 prej 39 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. C'mendim keni per politikanet shqiptar ?
    Nga Ingenuous në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 20:58
  2. Shqipëria ndihmon Italinë
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:37
  3. Ç'mendim keni për Mozilla Firefox në gjuhën shqipe!
    Nga RaPSouL në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-01-2009, 09:20
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43
  5. Cmendim keni rreth femijes se pare te klonuar......?
    Nga Enkela B. në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 17-04-2003, 11:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •