Close
Faqja 14 prej 39 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 388
    Mendimi im eshte se ata derisa ,kane nje urejtje ase nje mosperfillje per racen ton pra per ne albanezet ,nuk me interesojn se si i bejn makaronat dhe se kane nje guzhine te mire le ta mbajne per vete nga ana ime kane te njejten medalje ,pra ate qe ata kane per ne .bye

ENEA Maska e troyanss
    Anëtarësuar
    14-04-2006
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    43
    Ciao Alessia

Bel Tema , Comlimenti!
    ARKITEKT

ENEA Maska e troyanss
    Anëtarësuar
    14-04-2006
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    43
    Qe Te Thuash Qe Te Gjithe Italianet Jane Racist Kjo Do Te Thote Qe Edhe Shqiptaret Te Gjithe Vuajn Racizmin!

Gje Qe Me Duket Absurde!

Eshte Shume E Thjeshte , Qe Ne Si Njerez Takojme Njerez Te Tjere Ne Kete Rast Italianet

Qe Shumica Mua Me Ka Rastisur Te Kene Paragjykime Mbi Ne Shqiptaret.

Por Me Ka Rastisur Te Kem Te Beje Me Shume Italian Te Tjere Qe Jane Te Ngjashem Me Mua

Besnik , Te Sinqerte , Simpatik Etj.

Ne Teresi Jane Nje Popull Mik Me Popullin Tone.

Kete E Deshmon Numri I Emigranteve Ne Itali ,

Fakti I Paragjykimeve Eshte Nje Problem Global Jo Vetem I Italianeve Ndaj Shqiptareve

Por Edhe I Shqiptareve Ndaj Italianeve I Te Zinjve Ndaj Te Bardheve

I Indianeve Ndaj Amerikaneve I Heteroseksualeve Ndaj Homoseksualeve

I Njerezimit Ndaj Njerezimit

Nje Problem I Turpshem I Nje Shoqerie Globale Fallso Civilizuese....
    ARKITEKT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-10-2002
    Vendndodhja
    Tirana-Albania
    Postime
    74

Ciao Alessia

Io sono Fatjon Softa,resident a Roma e member in Consoglio Comunale in Municipal di Tirana,
    Abbiamo fatto un gemelagio con Comune di Torino, e sono contento che ho fatto io intermediatore di questo movimento.
    Motivi sono tanti,siamo vicino,quanto tu canti in Italia,cara Alessia,Io ti sento in Tirana
    Grazie

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Dua te jap nje opinion personal per Italianet.
    Italianet qe kam njohur une ne Amerike mbase jane ndryshe, nga Italianet e Italise. Sepse ketu ata kane ardhur dhe jane bere Amerikane nen nje shtypje mund te them, pak a shume te forte, si ne Shqipetaret tani ne Itali.
    Kryesisht jane te shoqerueshem, mua me kane ndihmuar sepse une flisja Italisht ndoshta me mire se disa nga ata.
    Por jane si tha dikush te rrejne te shuajne, dhe e kthejne gunen nga fryn era.
    Nje here njeri me beri nje pyetje provokuese, per nje problem qe na prekte pak ne Shqipetareve nuk lashe , llaf pa e share ate edhe gjithe Italine .
    Nuk u merzit fare, dhe me fliste prape sikur nuk i kisha thene asgje.Italion esapi.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dikur shqipot enderronin te shohin italine dhe adhuronin cdo gje italane..

kan rrjedhur shum ujra qe ahere.. e sot shqipot e "prekin" italine vet me dore dhe njohja me italine tashme nuk eshte me "televizorce".. apo "keshtu me ka then gjishi" .. apo cuni xhajes qe vate ne itali per specializim nga makina import eksporti.. apo kushua qe punon marinar tek vaporri vlora.. si dikur..

sejcili megjithate ka pershtypjet e veta..

nje dizaj pash ne tv nje si pun dokumentari kushtuar nje si vizite apo pikniku apo udhetimi turistik neper itali qe bente amerikani i njohur aktoro regjisori shemtaraq.. vudi allen.. a si e ka ai..
    e te shikonje mor aman si i lepiheshin ajka italane e filmo televizione kulturo sicietas italane ketij birbos.. me artista e me kryetara bashkis e drejtora opera-teatrosh e lloj zonjash e zonjushash para mbrapa vud shemtires..

dhe nuku ishte vudi i viteve 70 a 80 a 90 por vudi i tanishem qe kishte bere ate me te turpshmen veper..
    pra ai ne itali ishte krah per krah me ate aziatiken te cilen bashk me gruan e dikurshme e adaptoj dikur si femije te vet.. e qe me von mbasi e rriti miljardari vud femijen e marre diku ne zonat e varfera aziatike i beri m-unë gruas se fishkur.. dhe ish femijen e bere tashme vajz e beri grua e dashnore e mantenut bashk..

Nje shoqeri me karakter.. nuk do tja bente ate pritje lepirese as vudit as kujdo qofte.. mbas nje akti te tille te pahijshem.. po ja qe italanet e sotem ate moralin katolik e kane si bluxhinsat e vjetra qe i hedhin ne kazan te plehrave.. saher qe del moda re..
    pra kjo eshte italia e sotme..

Mjafton nje rast dhe krijon njeriu mendimet mbi nje fenomen e vend..a person..

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga FATJON SOFTA
    Io sono Fatjon Softa,resident a Roma e member in Consoglio Comunale in Municipal di Tirana,
    Abbiamo fatto un gemelagio con Comune di Torino, e sono contento che ho fatto io intermediatore di questo movimento.
    Motivi sono tanti,siamo vicino,quanto tu canti in Italia,cara Alessia,Io ti sento in Tirana
    Grazie
    Shkruhet Consiglio(jo consoglio)Municipio di Tirana(jo municipal)membro(member eshte anglisht)quando tu canti(dhe jo quanto tu canti)a Tirana(in Tirana eshte gabim)siç duket ti e perzien shume italishten me anglisht
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    95
    Jetoj ne Itali prej 13 vjetsh ormai, dhe dua t'ju them se si gjithandej pyll pa derra nuk ka.
    Italia eshte vend shume i bukur si natyre por akoma me i bukur per boten a artit. qytete te famshme per veprat e bukura si:Roma, Firenze,Venezia, Perugia, e shume te tjera.
    Njrezit jane si ne gjithe boten: ka injorante, ka drogato, ka mafiose, por ka shume njerez intelligjente e me principe te shendosa per jeten.
    Nuk me duket se keto shtresa te shoqerise shqiptare nuk eksistojne apo jo?

Persa i perket qeverise pastaj e leme ate myhabet.....Berlusca te merr me qafe me keq se Sala shqiptar. Ne te gjithe Evropen e moren me domate te prishme Bushin kurse ne SHqiperi njerezit benin feste....aman te keqen- mafioz si Bushi pastaj.

prandaj them qe perpara se te gjykosh nje vend apo nje popull duhet te besh shume kujdes , se behemi si gjithe bota e gazetareve e injoranteve qe shqiptaret e fut ne nej thes.

pershendetje .

Kam shume shoke e shoqe ne itali, ne vitet qe jetoja andej ja kam kaluar shume mire.. me kan respektuar te gjith edhe i respektoja.. italia per mua mbetet nje vend shume i mire, me njerez shum te mire.

sidomos Milano

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Sipas nje sondazhi 6 nder 10 Italiane kane fobi per shqiptaret,kjo edhe si pasoje e lajmeve negative qe jep TV Italian per ne Shqiptaret,dhe nuk permend kurre punen e mire te qindra mijera Shqiptareve artizane,biznesmene,dhe puntore qe derdhin djersen e tyre ne kete vend.Keta harojne qe pensionet qe marin keta pleqte Italiane jane edhe nga kontributet me qindra milione Euro qe paguajne Shqiptaret çdo vit,dhe per ironi te faktit jane pikerisht keta pleqte racistet me te medhenj.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 14 prej 39 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. C'mendim keni per politikanet shqiptar ?
    Nga Ingenuous në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 20:58
  2. Shqipëria ndihmon Italinë
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:37
  3. Ç'mendim keni për Mozilla Firefox në gjuhën shqipe!
    Nga RaPSouL në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-01-2009, 09:20
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43
  5. Cmendim keni rreth femijes se pare te klonuar......?
    Nga Enkela B. në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 17-04-2003, 11:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •