Close
Faqja 13 prej 39 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 388
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Italjoni Sono Bouni Per Manggare Maccaroni ,(shaka) Se Po Na Nxefen Taljon Ene Ska Perendi Qi I Pusho !!

Ca Menimi Dun Kto Amon ?

Ne 2 vene qe kom qen ANCONA ene PADOVA bertiste burri botes nga catia pa i bo gjo fare ( va fare in culo albanesi di minchia ,sllavi di merda ) ne qesh me t'modhe ca pati ky palla !!!

nejse kshu Rob Zoti Jan ,ska Si Taljont ,nga Te Fry Era I Ke ,si Ta Dush Ti

Hajt Shnet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Moltisanti : 05-07-2005 më 16:50

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Meqe e hape temen spo te bej komplimenta por po hyj ne kerkesa direkt

I tas makarona dajes se jane per merak ato taljonet

Boj gajret ene vene tenxheren per dajen.

Italia un grande amico.

Dito.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    leci po ju shqetesoj perseri....

Ne lidhje me konsullaten si mund te me ndihmojne ata mua?
    Dmth. nese une vet nuk kam gjetur ndonje punedhenes ose nuk kam ndonje garanci cfare mundet te me beje konsullata?

E di qe ti nuk je konsulli po dua te kem ndonje ide qe mos te shkoj atje si "pate qorre"...

faleminderit

Fatkeqsisht konsullatat shqiptare nuk mund te japin asnje ndihme ne kete drejtim.
    Puna e konsullates mbaron me ndonje certifikate lindjej apo rinovim pashaporte dhe kaq.
    e vetmja menyre per tu paisur me dokumenta ne itali eshte sanatoria.............gje e cila tani per tani eshte e pamundur.
    mundesia e vetme dhe e shpejte per tu paisur me letra ,eshte ajo e kuotave vjetore per punesim ne itali
    shqiperia ne kete drejtim eshte me e favorizuar se komunitetet e tjera te huaja ne itali pasi numri per punesim per cdo vit eshte 3000.
    duhet te gjesh me cdo kusht nje punedhenes shqiptar apo italian qofte,i cili kur dalin keto kuota qe,kryesisht dalin ne javen e pare te shkurtit te cdo viti duhet ta bej kerkesen menjehere pasi dhe aty eshte pune oresh me shpejt ben kerkesen dhe me mundesi ke per te hyre ke keto kuota

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Pyetjes mbi konsullaten ju pergjigjen me lart Kryeplaku.
    Me njohje dhe miq kerko te gjesh nje pronar qe te garantoje per pune.Kuotat mund te hapen edhe gjate vitit dhe ben mire te provosh te besh lutjen.
    Asnje rruge tjeter nuk te jep dokumenta.Eshte nje por nuk e di sa i gatshem je ta besh
    Dmth mund te gjesh nje vajze italiane qe ta martosh dhe te japin direkt dokumentat.
    Tjeter rruge nuk ka.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-07-2005
    Postime
    11
    Ç'mendim keni për Italinë?
    gjerat me te bukra te italise dhe italineve jane avionat e tragetet qe te çojne ne shqiperi, kuptohet pa harruar te shurrosh me pare edhe njehere ne truallin italik.

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220

Thumbs up

Shume e sakte per çfare me larte thane per pune dokumentash........
    jam edhe une i idese se me shpejt dhe me lehet e ke te martohesh me nje italiane ..... pastaj me te pare e me te bere.......
    per sa i perket kuotave tani per tani eshte e vetmja menyre per te bere letrat ne itali ... dhe besoj se do te jete vetem kjo dhe ne te ardhmen....'''' por per fat te keq eshte njesoj si me bo super enalloto''''' kuotat hapen ne çdo fillim viti..
    dhe zakonisht ne shqitareve na caktojn nje numer shume te madh. Por me sa kam vene re u japin perparesi atyre qe i ndrrojne nga dok shkolle ne pune etj etj ... dmth ata qe ne Itali jane .
    hiq dore nga konsullata shqiptare , skryejn asnje lloj pune , dhe nqs te bejn noi çertifikat prit o zot e ke me mire dhe me shpejt te shkosh vete ne shqiperi.
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Nje keshille edhe nga une per muhabetin e kuotave ....

Mos te genjehet ndonjeri , qe eshte ne Itali pa letra , e te niset ne Shqiperi me shpresen se do vije me kuotat...

Desh e hengri nje shoku im nga Milano ...Ai ne fakt eshte pa letra ketu ne Itali ...Futi zarfet tek kuotat e fundvitit (natyrisht gjoja sikur ishte ne Shqiperi ) dhe po priste....Priti 1 muaj dhe ja dha truri te ikte ne Shqipo e te priste atje...
    Mezi i kam mbush mendjen qe mos te nisej....E tha mire njeri me lart , kuotat jane llotari ...

Edhe sot qe jemi ne gusht nuk i ka ardh pergjigja mikut...

Lidhur me martesen ka qene mire para 2-3 viteve me martesa fallco dhe me lek....kurse tani eshte bere keq se verifikojne , ndaj duhet te martohesh tamam e te rrish gush me gush me taljonen kur te vijne per verifikim...

Beni tifozllek me Prodin ne zgjedhjet e tjera , se vetem ai do nxjerri sanatore per hallexhinjte ...se keta kelyshet e Leges e Berluskes jane plera ...

Shendet....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

RrespekTe..!!

Mendoj se cdo shtet ka te mirat dhe te keqiat e tij..

Shembull konkret eshte dhe Italia,per te cilen dhe po flitet.
    Feel the pump √

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    Ncncncnc... qysh more me u martu keshtu kot me kot ? Per me ba letra, ma e mira asht me ndejt urte, me punu e me ul koken. T'i japin vete pastaj ato. E kjo jo veç ne Itali, por kudo.

Ishte thjesht nje ide ... ( pastaj sejcili ben si me mire per veten e tij )

Fjale e urte rruge. ''PYET 100 VETE DHE BEJ SI DI VET''
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

Faqja 13 prej 39 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. C'mendim keni per politikanet shqiptar ?
    Nga Ingenuous në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 20:58
  2. Shqipëria ndihmon Italinë
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:37
  3. Ç'mendim keni për Mozilla Firefox në gjuhën shqipe!
    Nga RaPSouL në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-01-2009, 09:20
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43
  5. Cmendim keni rreth femijes se pare te klonuar......?
    Nga Enkela B. në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 17-04-2003, 11:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •