Close

Rezultati i Sondazhit: Si i parashikoni zhvillimet politike ne Shqipëri gjatë 2012?

Votues
21. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Zhvillime të njëjta si ne vitet e kaluara. Konflikte të ashpra dhe mosmarrëveshje.

9 42.86%
  • Do të mbizotërojë një frymë kompromisi dhe dialogu.

7 33.33%
  • Nuk më intereson.

5 23.81%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
  1. #-9

Si i parashikoni zhvillimet politike ne Shqipëri gjatë 2012?

Si i parashikoni zhvillimet politike ne Shqipëri gjatë 2012?

2. #-8
    i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Jemi msuar qe cdo vit politika jone t'na beje nga nje surprize

Vitin qe kaloi e nisem me Videon e metes ,vrasjet e 21 janarit ,zgjedhjet e 8 majit qe lane pa mend gjithe boten ,lol ..dhe e mbyllem me luhatjet shendetsore te kokpalarit.

Kte vit te shohim ,deri ne kto momente qe po shkruaj dmth 2 janar, shyqyr o zot e kemi nis mbare lol
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

3. #-7
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Nuk mund të ket kompromise me Saliun, ai njeri nuk pranon të jap vetëm të marrë di. (të mendosh ndryshe është iluzion)
    Unë për vete parashikoj vetëm sherr. (zaten kjo s'do shum mënd)

4. #-6
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    kete vit kemi zgjedhjen e presidentit qe nuk ma do mendja se do kaloje pa mosmarrveshje dhe debate ,plus qe do kete dhe debate apo ashpersim fjaloresh n q se do krijohen 2 partit e mundeshme (sic flitet)aleanca kuq e zi dhe partia e topit

sa shume e zgjata

po nje lemsh o do jete sic ka qene ,se ndryshe nuk vjedhin apo nuk i mbulojne dote krimet e tyre politikanet tane PD e PS

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me sa kuptoj une..

meqe politika ne shqiperi eshte ne dor te edvin rucit.. varet gjithcka nga allatet e ed rucit..
    ju ngref atij te bej revolucion.. ahere kemi revolucion brenda janarit..

nuk ju ngref.. pra ne se trembet nga arvizi.. (se ai vetem arvizit ja ka friken se per saliun..e rrezon brenda ores po te doje) ahere do kemi ca muaj te qete..

por megjithate.. ka mundesi qe pa ardh pranvera.. ed rucua do bej hatara..

pra do jet i keq ky dimer..

ai ...ed rucua.. e compani.. nuk rri pa shkaktuar tragjedira..

.

6. #-4
    Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Do me pelqente fryma e dialogut por politikanet tane sdini se ceshte,nuk e kane ate kulture.
    Po fatkeqsisht pritet shtimi i demelave,vjedhje,fallsifiime,vrasje perdit e incidente.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 02-01-2012 më 18:15

7. #-3
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Une besoj se pushteti qendror ka nje pushtet dominues dhe jo demokratik ,ne e dime qe partia demokratike ka platforme konservatore por nuk ben te mos jete tolerante ndaj forces se majte dhe te cenoj zerin e opozites ne menyre te ashper

une shpesh kam pare qe ceshtja nuk qendron vetem ne ''vjedhjen e votes'' por edhe sa here qe opozita nxjer nje ide per miratim kundershtohet ashper nga magjoranca mendoj se ky nuk eshte shembull i mire i nje dialogu pasi qe edhe eshte duke vazhduar keshtu at'here nuk me plas c'behet ,i dua vetem sherbimet e mira ne sektore pubike.

8. #-2
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ....se rruaj fare...

9. #-1
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....se rruaj fare...
    Sidomos tani qe eshte dimer
    Revolution 1848

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Votova per te dyten jo per diqka por thjesht te dy palet duan te reflektojn ne zgjedhjet e ardhshme me pune dhe me progres si pozita ashtu dhe opozita.

Opozita tash me e ka kuptu qe vetem me bojkote nuk arin asgje dhe i duhet te ndryshoj qendrimin e saj qe ti fitoj zemrat e qytetareve dhe te pergatitet per zgjedhjet e ardhme edhe pse do ta ket te veshtire.

Pozita do te mundohet te jep maximumin si nga ana e infrastruktures dhe gjendjes ekonomike qe ta mbaj po kete elektorat qe ka pse jo edhe te shtoj elektorat qe ti fitoj zgjedhjet qe do te vijn.

Gridjet replikat dhe shpifjet ndaj njera tjetres nuk do te mungojn por bojkotet se besoj qe do te egzistojn kete vit.

Ndryshe jemi ne pritje.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •