Dikush dikur me pati thene qe per shtyllat e rrezuara informoheshin ne kohe reale dhe niste gjurmimi po ne kohe reale. Sidomos kur kjo loje ishte ne mode dhe diheshin kush ishin aktoret...heren e fundit njerin prej tyre nuk e zune dot sepse kaloi kufirin per ne mal te zi!
......dmth dihet!
...nuk ka komunist me te keq se komunisti antikomunist!!!
Nuk eshte çudi qe trafikanteve te droges mund t'ju interesonte kjo erresire e veçanerisht ne pikat e kalimit me Malin e Zi!
Para disa ditesh 5 vende ballkanike ne nje operacion te perbashket arrestuan me dhjetera kontrabandiste droge.
sherbimet e inteligjences jane te mire informuar, Ballkani per fat te keq, ngelet peng i veprimeve kriminale te fqinjeve dhe te mafies. Keto 2 elemente te kombinuar bashke tentojne te krijojne tensione, por per te terhequr vemendjen nga dicka tjeter....sec mund te jete ajo gjeja tjeter vetem SHISH mund ta dije!
nejse, loje e vjeter kjo e sabotazhit.
Mos ja fut kot tani, pikat e kalimit kufitar kanë ndriçime alternative.
Këto janë ate të pastërta sabotazhi dhe pikë.
Unë habitem me ju, pse zjarrvënien në pyjet greke nga ana e shërbimit të fshehtë turk e pranoni si të vërtetë dhe hedhjen në erë të shtyllave tona nga shërbimi i fshehtë serb nuk e konsideroni???
dihet qe sherbimet e fshehta te Serbise kane qene koke e kembe te zhytura ne punet e mafies. Mjafton te permendim Arkanin psh qe per aktet kriminale neper Evrope kishte mbeshtetjen e UDB-se Jugosllave. Por jo vetem Arkani, po keshtu klani i zemunit, apo edhe beretat e kuqe....
Normal qe eshte akt sabotativ, por shume aktore jane te lidhur, jo vetem sherbimi inteligjent serb.
Kur thuhet trafikante droge, ketu nuk futen vetem shqiptaret, por i gjithe rrjeti rajonal i droges.
Dikush desheron edhe te perfitoje nga konflikti politik ne Shqiperi. Mirekuptimi i koheve te fundit ndermjet dy kraheve, dikujt nuk intereson!
Kontrabanden ne Mitrovice e realizojne serbet dhe shqiptaret! Malazezet dhe shqiptaret bashkepunojne ne kontrabande ne kufirin Kosove - Mal i Zi! Trafikun e droges e realizojne shqiptaret, malazezet dhe serbet!
Ciletdo te kene qene autoret, ky eshte nje akt i paster sabotazhi dhe kriminelet nuk duhet ta shohin me driten e Diellit, ne te kundert kjo do kthehet ne mode.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
piken e hajrit mos e bofshi ishalla!!!![]()
Krijoni Kontakt