Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 90
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ky quhet akt terrorist

fajtoret duhen kap e var per loqesh kushdo qofshin

Mundsisht me i var ne ndonje shtylle qe te zejn mend te tjeret !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Novus Ordo Seclorum Maska e Exxon
    Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    çfare skrapit thoni ju mor burre.
    a e dini sa asht shtylla apo jo? nuk asht 2 metra qe e ngarkon ne makine.
    dihet pse e kan hedh, dhe pse e kan ba pikrisht per festa
    ahahhahah
    ...nuk ka komunist me te keq se komunisti antikomunist!!!

Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158
    Dikush dikur me pati thene qe per shtyllat e rrezuara informoheshin ne kohe reale dhe niste gjurmimi po ne kohe reale. Sidomos kur kjo loje ishte ne mode dhe diheshin kush ishin aktoret...heren e fundit njerin prej tyre nuk e zune dot sepse kaloi kufirin per ne mal te zi!

......dmth dihet!

Nuk eshte çudi qe trafikanteve te droges mund t'ju interesonte kjo erresire e veçanerisht ne pikat e kalimit me Malin e Zi!

Para disa ditesh 5 vende ballkanike ne nje operacion te perbashket arrestuan me dhjetera kontrabandiste droge.

Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158

Cool

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Nuk eshte çudi qe trafikanteve te droges mund t'ju interesonte kjo erresire e veçanerisht ne pikat e kalimit me Malin e Zi!

Para disa ditesh 5 vende ballkanike ne nje operacion te perbashket arrestuan me dhjetera kontrabandiste droge.
    sherbimet e inteligjences jane te mire informuar, Ballkani per fat te keq, ngelet peng i veprimeve kriminale te fqinjeve dhe te mafies. Keto 2 elemente te kombinuar bashke tentojne te krijojne tensione, por per te terhequr vemendjen nga dicka tjeter....sec mund te jete ajo gjeja tjeter vetem SHISH mund ta dije!

nejse, loje e vjeter kjo e sabotazhit.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

Mos ja fut kot tani, pikat e kalimit kufitar kanë ndriçime alternative.
    Këto janë ate të pastërta sabotazhi dhe pikë.
    Unë habitem me ju, pse zjarrvënien në pyjet greke nga ana e shërbimit të fshehtë turk e pranoni si të vërtetë dhe hedhjen në erë të shtyllave tona nga shërbimi i fshehtë serb nuk e konsideroni???

Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158
    dihet qe sherbimet e fshehta te Serbise kane qene koke e kembe te zhytura ne punet e mafies. Mjafton te permendim Arkanin psh qe per aktet kriminale neper Evrope kishte mbeshtetjen e UDB-se Jugosllave. Por jo vetem Arkani, po keshtu klani i zemunit, apo edhe beretat e kuqe....

Normal qe eshte akt sabotativ, por shume aktore jane te lidhur, jo vetem sherbimi inteligjent serb.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Mos ja fut kot tani, pikat e kalimit kufitar kanë ndriçime alternative.
    Këto janë ate të pastërta sabotazhi dhe pikë.
    Unë habitem me ju, pse zjarrvënien në pyjet greke nga ana e shërbimit të fshehtë turk e pranoni si të vërtetë dhe hedhjen në erë të shtyllave tona nga shërbimi i fshehtë serb nuk e konsideroni???
    Kur thuhet trafikante droge, ketu nuk futen vetem shqiptaret, por i gjithe rrjeti rajonal i droges.

Dikush desheron edhe te perfitoje nga konflikti politik ne Shqiperi. Mirekuptimi i koheve te fundit ndermjet dy kraheve, dikujt nuk intereson!

Kontrabanden ne Mitrovice e realizojne serbet dhe shqiptaret! Malazezet dhe shqiptaret bashkepunojne ne kontrabande ne kufirin Kosove - Mal i Zi! Trafikun e droges e realizojne shqiptaret, malazezet dhe serbet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ciletdo te kene qene autoret, ky eshte nje akt i paster sabotazhi dhe kriminelet nuk duhet ta shohin me driten e Diellit, ne te kundert kjo do kthehet ne mode.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158
    piken e hajrit mos e bofshi ishalla!!!

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •