Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 90
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Mos ja fut kot tani, pikat e kalimit kufitar kanë ndriçime alternative.
    Këto janë ate të pastërta sabotazhi dhe pikë.
    Unë habitem me ju, pse zjarrvënien në pyjet greke nga ana e shërbimit të fshehtë turk e pranoni si të vërtetë dhe hedhjen në erë të shtyllave tona nga shërbimi i fshehtë serb nuk e konsideroni???
    A thua 21 Janarin e organizoi sherbimi i fshehte serb ????
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Pse nuk jane arrestuar kur paskan bere veprime te dhunshme ne 21 janar? E paska ditur policia dhe i ka lenbe te lire deri sot derisa hodhen ne ere edhe linjat e tensionit te larte?

Duhet patjeter nje reforme ne polici pasi duke lene keshtu qellimisht te lire kriminelet, nuk mund te luftohet krimi.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Pse nuk jane arrestuar kur paskan bere veprime te dhunshme ne 21 janar? E paska ditur policia dhe i ka lenbe te lire deri sot derisa hodhen ne ere edhe linjat e tensionit te larte?

Duhet patjeter nje reforme ne polici pasi duke lene keshtu qellimisht te lire kriminelet, nuk mund te luftohet krimi.
    Me 21 Janar kishte edhe persona t'armatosun qe i pam ne tv, me emer e mbiemer, qe policia i arrestoi, por qe sot jan t'lir......
    Sa per informacion, policia ka vepru siç duhet, sepse do kohen e vet edhe arrestimi....
    Edhe ne vendet me t'zhvillume, ka raste qe policise mund ti duhen 2-3 vjet ose edhe me shume kohe per t'mbledh materiale qe perbejne prova per t'ven para ligjit grupet kriminale.
    Kemi t'bejm me nje grup kriminal qe vepron ne menyr t'organizume, dhe jo per nje rast te izolum ku nje individ kryn nje veper penale, jan dy gjera krejt te ndryshme.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Me 21 Janar kishte edhe persona t'armatosun qe i pam ne tv, me emer e mbiemer, qe policia i arrestoi, por qe sot jan t'lir......
    Sa per informacion, policia ka vepru siç duhet, sepse do kohen e vet edhe arrestimi....
    Edhe ne vendet me t'zhvillume, ka raste qe policise mund ti duhen 2-3 vjet ose edhe me shume kohe per t'mbledh materiale qe perbejne prova per t'ven para ligjit grupet kriminale.
    Kemi t'bejm me nje grup kriminal qe vepron ne menyr t'organizume, dhe jo per nje rast te izolum ku nje individ kryn nje veper penale, jan dy gjera krejt te ndryshme.
    Ka 2-3 vjet qe jane hedhur ne ere keto linjat e korentit?

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Doli ajo qe thash une,e qe cdo kush po e mer vesh dita dites,qe ne Shqiperi egzistone nje bande me lloje lloje monstre,te kuq e te zi,me lesh a po pa lesh,malok veirut apo malok jugut,qe frymezohen e udhehiqen nga nje kryeband mafioze.

Zoti ju shofte e ju mallkofte Edvin Ruci e Gramoz Rama,kurre mos ardht ajo dite qe ju te beheni fuqiplote ne Shqiperi.

Protestuesit e 21 janarit, tritol shtyllave të tensionit

Premte, Shkurt 17th, 2012

Gjashtë në pranga për shtyllat e tensionit të lartë. 9 të tjerë për grabitje.
    Dyshimi: Donin të përhapnin panik e të linin vendin në terr.
    Policia e Lezhës në bashkëpunim me atë të Shkodrës arrestuan dje 6 persona, të akuzuar si autorë të vendosjes së tritolit në dy shtylla të tensionit të lartë. Operacioni i koduar “Grabitqari” është shtrirë në të dyja rrethet, duke finalizuar kështu prangosjen e personave përgjegjës për ngjarjen që ndodhi më 30 dhjetor të vitit të kaluar në Kallmet të Lezhës. Të dyshuarit për veprën kriminale, e cila nëse do të finalizohej me shkatërrimin total të shtyllave do të cilësohej si një akt terrorist, janë banorë të Shkodrës e Lezhës. Në kuadër të të njëjtit operacion u arrestuan në Shkodër edhe 9 persona të tjerë për një sërë grabitjesh. Mësohet se aktivitetet e të dyja grupeve kriminale janë kryer në kufirin mes dy rretheve. Sipas drejtorit të Policisë së Lezhës, Muharrem Furriku, shtetasit Gazmir Dedaj, 22 vjeç, nga fshati Torovicë, Lezhë, Aleksandër Boka, 28 vjeç, banues në fshatin Balldren, Lezhë dhe Ernest Preçi, 47 vjeç, banues në fshatin Juban, Shkodër, në bashkëpunim me Besmir Luginën, 25 vjeç nga fshati Balldren, Xhevahir Luginën, 23 vjeç, banues po në Balldren si dhe Mhill (Nikollë) Thepi, 20 vjeç banues në fshatin Spathar, Shkodër është provuar se janë autorët e ngjarjes së rëndë të ndodhur në prag të ndërrimit të viteve me 30 dhjetor, ku kanë vendosur lëndë plasëse në dy shtylla të tensionit të lartë. “Nga hetimet e Policisë, ka rezultuar se një pjesë e mirë e këtyre shtetasve kanë qenë pjesëtarë aktivë në veprimet e dhunshme të kryera më 21 janar të vitit 2011 pranë Kryeministrisë”, u shpreh kryepolici i Lezhës. Burime nga grupi i hetimit bënë të ditur se ka dyshime se plani për hedhjen në erë të këtyre dy shtyllave dhe nxjerrjen jashtë funksionit të tyre kishte si qëllim krijimin e një gjendjeje paniku dhe destabilizim të popullsisë, pasi do të lihej në errësirë një pjesë e konsiderueshme e vendit. Në vendin e ngjarjes policia gjeti asokohe edhe një flamur kombëtar dhe një tjetër të PS-së. Por për të evituar politizimin e çështjes, policia nuk dha deklarime pas ngjarjes, derisa hetimet konkluduan se autorët kishin qenë aktivistë në protestën e 21 janarit. Fatmirësisht, lënda eksplozive nuk shpërtheu e gjitha. Për shumë orë njëra shtyllë u mbajt vetëm me një këmbë, kurse tjetra u dëmtua në pjesën me të madhe të bazamentit të saj. Shtyllat janë pjesë e linjës së interkonjeksionit 400 kilovolt që përcjell energjinë nga Mali i Zi në vendin tonë. Burime nga policia bënë të ditur se prej rreth dy muajsh, policitë e të dy qarqeve kanë hetuar në bashkëpunim. Kjo pasi hetimet me metoda speciale kanë nxjerrë në pah se autorët e kësaj vepre kriminale ndodheshin në të dyja rrethet. Blutë e Shkodrës ishin duke hetuar për një sërë grabitjesh në kohë të ndryshme, por njëri prej autorëve në hetim ka rezultuar se ishte furnizuesi me lëndë eksplozive i grupit kriminal të Kallmetit. Ndërkaq, të arrestuarit në Shkodër akuzohen për një sërë ngjarjesh, si vjedhje banesash, vjedhje me dhunë etj.
    Me llogjiken tende cdo protestues qe ka marre pjese ne 21 janar dhe akuzohet per nje veper penale mbas nje viti ka lidhje patjeter me Opoziten? Mos u bej rob i trashe. Ne fushkruje njerzit hidhnin shtyllat e tensionit ne ere vetem se kompania e cimentos i hiqte nga puna. Aq tru kane disa ,por sdo t'thote ka dore opozita ne cdo argjendari qe grabitet apo ne cdo tritol qe shperthen .lol

Pastaj Policia jone eshte aq e politizume sa akuza te ktij lloj nuk perbejne aspak suprize. Sot nga shterpsia e funksionimit te rendit mezi presin te kapin 1 peshk qe ti ngarkojne dhe akuza qe skane lidhje fare me te. .
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ka 2-3 vjet qe jane hedhur ne ere keto linjat e korentit?
    Te kuptoj se çfar thu ti, mire te kuptoj...

Por t'pretendosh aq sa do ti, i bie qe çdo shqiptar te ket 2 polic ta ruajn...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Te kuptoj se çfar thu ti, mire te kuptoj...

Por t'pretendosh aq sa do ti, i bie qe çdo shqiptar te ket 2 polic ta ruajn...
    ne mes te sheshit me 100 video, si kapen dot per 1 vit. kurse tani i kapen menjehere. mendoj se ose policia eshte e paafte, ose keta jane bashkepuntore te policise perderisa i kane lene te lire me qellim.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    ne mes te sheshit me 100 video, si kapen dot per 1 vit. kurse tani i kapen menjehere. mendoj se ose policia eshte e paafte, ose keta jane bashkepuntore te policise perderisa i kane lene te lire me qellim.
    me fal por e keni gabim
    kta jane aq te organizum,per mendjen e semure te dikujt,sa qe policia i kap e i leshon sa here te doje.
    te kapa,ste kapa,une mbyll syte e tu fshihu,kur ti hap,ti gje ndonje kallup dinamiti e mbaje ne dore.
    mundesisht ndonje thike me helm se ato ka qef psikopati viçidols
    po per organizim mos e pyt se jane te papam,edhe kamerat gazmore si bojn dermon
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Me 21 Janar kishte edhe persona t'armatosun qe i pam ne tv, me emer e mbiemer, qe policia i arrestoi, por qe sot jan t'lir......Kemi t'bejm me nje grup kriminal qe vepron ne menyr t'organizume, dhe jo per nje rast te izolum ku nje individ kryn nje veper penale, jan dy gjera krejt te ndryshme.
    Ore Merimong Tjeglle vërtet i beson ato që shkruan apo ashtu ta do puna??
    Në TV vetëm një person është parë me pistolet në brez po kjo nuk ka asnjë rëndësi kur është publike dhe e di i madh edhe i vogël që në atë grumbullim ka pasur edhe njërëz që mbanin armë brezi për shkak të detyrës.
    Ka plot njerëz që ligji u lejon mbajtjen e armës ndër ta edhe deputetët (nuk e di nëse deputetët kanë pasur armë por edhe sikur të kenë patur është plotësisht legale), policia bashkiake po ashtu.
    Lëre tani mos bini në nivelin e DINPOKO_s.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    A thua 21 Janarin e organizoi sherbimi i fshehte serb ????
    Në fakt nuk e kuptoj fare pyetjen tënde por po ta kesh pyetjen se kush e ktheu 21 Janarin në thertore po të përgjigjem që PO.
    Si të thuash Sali Berisha si të thuash shërbimi i fshehtë serb është e njëjta gjë.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •