Kam degjuar nga nje shoku im se andej nga Gusht ose Shtatori Microsofti do te nderroje komplet sistemin e MCSE dhe disa programeve te tjera mesimore qe ofron Microsofti ?
Desha te dij se a eshte e vertete kjo?
psh
Kam degjuar nga nje shoku im se andej nga Gusht ose Shtatori Microsofti do te nderroje komplet sistemin e MCSE dhe disa programeve te tjera mesimore qe ofron Microsofti ?
Desha te dij se a eshte e vertete kjo?
psh
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
MCSE ose ndryshe Microsoft Certified Systems Engineer eshte ajo pjese e microsoftit e cila meret me licensimin edhe me sistemet mesimore te programeve microsoftit .. te vetmet ndryshime qe une di qe do kryhen jane ne kerkimin e certifikates se microsoftit edhe te mcse ne shumicen e programeve te leshuara me pare e qe do vijojne me vone per kete kompani .. nuk e di se per ca dryshimesh e ke fjalen ... nese tregohesh me specifik mbase mund te te them dicka me shume
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Prsh!
Une e kisha fjalen se do te behet zevendesimi me win 2003 dhe curriculum(literatura e pergatitjes per mcse) do te ndryshoje....
Per kete desha te sigurohesha.
Besoj se me kuptuat......
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
te jesh i sigurte qe do ndryshoje
pasi mcse ne strukture si fushe studimi apo si test certifikimi
shkon paralel me zhvillimin daljen e versioneve te reja te windowseve
server.me daljen e ketyre versioneve te windows server futen gjera te reja dhe
update dhe per pasoje edhe te mcse duhet futen problemet qe kane te bejne me zgjidhjen e tyre plus futjen e procesoreve pjeseve te reja hardware qe kane dale
me te dhena me te avancuara
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Jam pergatitur per te dhene provimet e Adobe Certified Expert dhe kam nevoje per ca teste paraprake qe nuk mund ti gjej kund tani per tani. A mund te me jepni ndonje site qe ofron teste falas??
Eriku
Ke ca skedare demo ketu
http://www.examaids.com/demos.html
Shiko njehere te keto faqet
http://www.intelligentedu.com/blogs/...uter_Books.php
http://www.intelligentedu.com/
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje,kam nder mend te studijoj programimin mirpo kam nje dilem,sepse nuk di ku t'ja filloj studimev.Ne Fakulltet privat apo ne at te shetit,Si pas mendimeve te juaja,a eshte ma mir te studijoj ne privat,apo ne Universitet te shtetit.Qfare mendimesh keni,flm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ylber1998 : 26-10-2005 mė 11:29
Ne ke vend te botes ke ndermend te stjudosh?
...gjithsesi kudo ne bote te ndodhesh, diplloma nga privati eshte gjithnje e nje lartesie me te larte se shteterorja.
suksese.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
N.q.s ke lek shko tek privati (niveli i mesimeve eshe me i lart), n.q.s s'ke shko tek public. Edhe atje mir eshte, rendesi ka qe po shkon me i ven!!!
Krijoni Kontakt