Rastesishte hyna ne kete teme,sa interesante kjo me bletet....kam degjuar se e kane edhe mbretereshen,dhe nuk duhet te thuash ka ngordhe bleta por ka vdekur!!![]()
He mi katnare
C'me kujtove dhe mua nje lule qe kur bletet iknin nga kosherja dhe mblidheshin grumbull ne nje vend tjeter ,ata kusherijte e mij qe mbanin blete me kete lule i mblidhnin dhe i futnin perseri ne koshere.Ne mos gaboj me duket se quhej lule mjalti ,uhhhh cfar ere qe kishte moj nete te kenaqte shpirtin ...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 02-07-2012 më 14:28
hahaha ca bere mire
Djemt e tezes sime mbanin,e i degjoja kur flisnin po tani nuk i kane me,vertet me pelqen shume kjo puna e bleteve interesante![]()
Edhe nje gje tjeter se mu kujtua ,degjove me nete cme bere me cove mbrapa ne kohe
Edhe kur kalonim afer koshereve na thoshin ne femijve mos beni zhurme se do zgjoni bletet
Sikur te ishin njerez i trajtonin.Ca quhet ajo shtresa qe mban mjaltin ??! E paskam harruar![]()
Thanks derjansi..opopo sa kam ngrene sidomos kur vileshin bletet ,kastile shkoja ,mllaciteshim sikur kishim cumcakiza
Bleta vilet eee se keshtu me kujtohet se thoshin ,do vjelim bletet po hajdeni keteej![]()
Krijoni Kontakt