Policia në qytetin e Krujës arrestoi një 41-vjecar i cili një natë më parë qëlloi për vdekje një grabitës.
Burimet zyrtare nga Drejtoria e Përgjithshme e Qarkut bënë me dije se ngjarja ka ndodhur natën e kaluar, në afërsi të banesës së Kujtim Lamës, 41 vjec, që dyshohet se ka qëlluar me armë zjarri mbi 38-vjecarin Shpëtim Shehu.
Burimet thanë se Sheshu ishte duke vjedhur kabllin elektrik të banesës së 41-vjecarit. I plagosur rëndë, Shehu është shoqëruar në Spitalin Ushtarak të Tiranës, ku megjithë ndërhyrjen e mjekëve, ka ndërruar jetë paraditen e së premtes.
Policia njoftoi se Lama do të akuzohet për “plagosje të rëndë me pasojë vdekjen” dhe për armëmbajtje pa leje, ndërsa do të vazhdojnë hetimet për vjedhjen e kabllit elektrik.
Është verifikuar se as autori dhe as viktima nuk janë persona me precedentë penalë të mëparshëm.
Top channel
Profesorë dhe studentë në një protestë paqësore të zhvilluar para Fakultetit të Filologjisë kanë dënuar jo vetëm dhunën e ushtruar ndaj profesor Nonda Varfi, por kanë kërkuar dënimin ligjor të individit që ka ndërmarrë këtë veprim.
Pak dite me pare profesor Varfi u godit rende ne ambientet e Fakultetit te Gjuheve te Huaja nga nje ish-student dhe nje person tjeter, duke i shkaktuar demtime ne krahe.
Aktualisht gjendja shendetesore e profesorit eshte e stabilizuar. Ky akt brutal eshte denuar rende nga ministri i Arsimit, Myqerem Tafaj dhe rektori i Universitetit te Tiranes, Dhori Kule.
Profesor Nonda Varfi u godit rëndë fizikisht ditën e hënë, në ambjentet e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja nga një ish-student.
Rektori i Universitetit të Tiranës Dhori Kule ka kërkuar jo vetëm zbardhjen e situatës nga forcat e rendit, por edhe mospërsëritjen e situatave të tilla në ambjentet akademike.
“Më rezulton që studenti, që ka qenë i shoqëruar me dikë tjetër është skualifikuar me kriteret që ka shpallur fakulteti. Në katin e dytë, nga personi që shoqëronte këtë student, është goditur dhe është plagosur profesor Nonda Varfi dhe ka thyer krahun. Do t’i kërkoja me rreptësinë më të madhe, nuk ndodh në asnjë vend të botës që të dhunohen pedagogët, aq më shumë në ambjentet e punës së tyre”, tha Kule.
Top channel
Ne nje vende ku nuk funkcionon ligji , ne ate vende eshte mekate te jetojne njeresit e sinqerte .
Rrofshin Budallakite e shqipetareve .
Një grup të rinjsh në gjendje të dehur, kanë goditur me sende të forta një efektiv policie në Gjirokastër.
Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e së premtes në një lokal në fshatin Kërcullë, ku të rinjtë në gjendje të dehur kane nisur nje konflikt me njeri tjetrin konflikt, i cili ka degjenuar ne arme dhe per pasoje njeri prej tyre Olson Cama eshte plagosur ne kembe.
Menjehere ne vendin e ngjarjes kane mberritur forcat e policise, te cilet kane nderhyre per te qetesuar situaten, por njeri prej te rinjve ka qelluar drejt policise duke plagosur rende nje efektiv policise. Ky i fundit është dërguar në spital për shkak të plagëve të marra në kokë dhe në trup. Mësohet se ai është jashtë rrezikut jetën, ndërsa grupi i te rinjve eshte ndalur nga policia.
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Te rinj thuhet por nuk jepet mosha.Jane dehur dhe kane qelluar me arme,plagosur me arme nje polic.A ka ligj ne Shqiperi per pijet alkolike qe ndalon moshat nen 21 vjec te pijne alkol?Nqs ka ligj dhe ato cunat jane nen 21 atehere pergjegjsi ka banakieri/kamarieri i lokalit qe u ka servirur alkol ketyre dhe banakier/kamarier
duhet te shkojne ne burg.Alkoli per mosha te reja kur nuk duket qarte ekzakt sa
vjec jane,kerkon qe banakieri/kamarieri apo shitesi tu kerkoje te rinjve te tregojne pashaportat per ditelindjet/moshat.Nqs jane mbi 21 ok,nqs jane nen 21 tu refuzohet ti serviret alkol.Nqs keto te rinjte kane qene mbi 21 do e marrin ate qe meritojne ne gjyq.Nqs jane nen 21,ligjerisht nuk kane faj,fajin e ka banakieri dhe kamarieri qe u ka dhene alkol,edhe qellimi me arme mund te justifikohet pasi kane qene te dehur.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Mbajtja e armeve nga te rinjte eshte e paligjshme,eshte obvious,
Duhet te bej koment per armet e paligjshme????
Me habitin keto lloj pergjigjesh.Themeli i komplet trazirave ka qene
pija alkolike.Eshte qelluar me arme pasi ato kane pire dhe dehur.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 01-02-2012 më 23:33
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt