eh mor enver si e katandise ket popull..
at djalin e kisha tredh ne syte e nenes vet.
Teper e pasakte kjo qe the.
Asnje vrasje nuk kryhet ne Shqiperi nga fukaralliku. Nuk vret kush pse nuk ka bluze, kepuce apo pantallona si djali i bossit.
Ata qe bejne keto krime jane kontigjenti i droges.. dhe kur keta arrijne qe te vrasin per dozen e tyre te rradhes, keta duan plumbin kokes pasi s'kane me asnje pengese per te vrare kedo qe i del perpara.
Prandaj denimi me varje i frenon keta dhe tere kontigjentin e tyre njehere e mire.
REFERENDUM PER DENIMIN ME VDEKJE
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
un po flas te pergjthshmen dhe ti po shton dhe drogen..sps ben pjese ne kete problem,
Sa per vjedhjet te kujtoj qe para disa muajsh tjetri vrau policin,per te vjedhur nji transformator.dhe pas kesaj vrau dhe veten.
dhe ne varrim te policit ishte dhe SALA or mik ..po nuk tha gje qe perse te ndodhin
keto tragjedi ..po deshte te jap shembuj plot..
08 Gusht 2012 - 12:34 | Shqiperi
Vrasja për një varëse, të afërmit: Vdekja s'i erdhi nga Zoti. Shteti të dënojë autorët!
TIRANË-Vrasja në Tiranë e një gruaje nga grabitësi që tentoi ti rrëmbente varësen shokoi mbarë opinionin. Më të prekurit në këtë tragjedi janë familjarët e viktimës Fatbardha Tafa. Dyert e mortit janë hapur në fshatin Hardhisht të Shijakut ku ka lindur viktima, ndërkohe që familjaret deklarojnë se janë tepër të tronditur nga ngjarja.
“Nuk kemi fjalë. Vdekja e Fatbardhës nuk erdhi nga dora e Zotit, por e njeriut. Shteti të kapë autorët dhe ti dënojë maksimalisht”.
Ndërkohë ata kanë shtuar se ende nuk ka shkuar për ngushëllim asnjë nga përfaqësuesit e shtetit.
Ceremonia e përcjelljes për në banesën e fundit të 37-vjecares, nënë e një djali 13 vjecar, është parashikuar në kryhen në orën 15.00.
Vrasja ka shokuar më tepër nga të gjithë bashkëshortin e viktimës, i cili është kthyer vetëm sot nga emigrimi në Itali, ku jetonte prej vitesh, për t’i dhënë lamtumirën e fundit Fatbardhës.
37-vjecarja humbi jetën ditën e djeshme në zonën e ish-Fushës së Aviacionit, ndërsa shëtiste sëbashku me motrën e saj, që mbeti e plagosur dhe femijët e tyre. Policia ende nuk ka arrestuar dy autorët e ngjarjes, të cilet u larguan me motorcikletë.
(d.b/BalkanWeb)
Ca behet keshtu mo aman se na dridhet mishi kur lexojne keto lajme. Te vdesesh per 100 dollare varese ky eshte tmerr . Po skane faj hajdutet e ka fajin shteti qe nuk shtrengon ligjin per hajdutet . Kam pas nje komshiun tim , ai e kish bere burgun si shtepine e tij duke bere per cdo vjedhje vetem 1 muaj burg.
Kemi qene te gjith njesoj Drague.
maksimumi deri tek pulat e katunarit arrinim ....
Po tash katunari vjen ne qytet e vret administratorin per nje llaf goje,se sdo me pagu as ashensor e as pastrimin e shkallve,po ja kris dhe grus pale.(para pak ditesh ndodhi)
Populli i lige qeveri qe sdi te bej gje vecse te mbushi gjepat e saj.
E ceshte me teper deri para pak ditesh jehonin e verdhonin pa mbarim mesazhet e ca elementave me ne krye Brarin qe shqiperia po ndryshon.E jane tu bo pare e vila....grazie demokrazis me emrin berisha.
Njeres si ai ka shum e kan shkateru kete vend duke largu atenzionin nga keto qe sot po behen problem social me permasa katastrofike.
Krijoni Kontakt