Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga pirro10 Lexo Postimin
    do te gjendet nje zgjidhje ne parim ne varesi te numrit te besimtareve te komunitetit, apo jo/

Ndryshe do te kemi perseri politikane si y lloji i djeshem dhe i stotem, politikane qe vetem do ta rrjepin Shqiperine
    Prape po le jashte diskutimit jofetaret qe jane shumica ne kete shtet. Pse flet vetem per komunitete fetare e per fetare? Nese e ke kaq merak punen e fese, krijo parti fetare dhe shihe sa vota do te marresh. Eshte krijuar nje parti myslimanesh. As 0.5% te votave nuk kane marre.

Nuk mund te pretendosh qe pakica qe eshte fetare te perfaqesohet ne shtet. Pastaj, ne me kushtetute jemi shtet laik. Mos po ben thirrje per permbysjen e republikes dhe vendosjen e ndonje shteti te tipit Taliban apo Iranian?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778
    I nderuar mos e nenvleresoni ete problem, sepse shqiptaret po e shohin se cfare po bejne poitikanet e papergjegjshem ketu ne Shqiperi.
    Mendoni akoma se nga ky soj politikani mund te dale ndonje gje e mire per Shqiperine?
    Une per vete- jo!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    mase zotria qe ka hedhur ketu iden si me siper ne postimin 1,nenkupton me sa thote qe njerzit ne pulatike te kene ca njohurii fetare dhe ti zbatojn ato, te kene frike te madhin Z0T e vetem Ate e kerkend tjeter,nga njerzit e nga tahmat e epshet e tyre
    .....si ide esht e bukur po hade zbatoje....pa duhet vene njefar rregulli...... kristjan po deshe po si ka urdheruar HZ ISA as,gje qe s ka te beje as me Avrop e as me pallavra te ndrushme po me te njejten gje qe na urdheron e keshillon Profeti i Fundit Muhamed Mustafaj savs...per ndryshe hajde tallemi njecike e kalojm kohen ...NUK ESHTE PUNA KE FORMA PO KE BRENDIA!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga i humburi : 05-01-2012 më 13:25

Citim Postuar më parë nga pirro10 Lexo Postimin
    I nderuar mos e nenvleresoni ete problem, sepse shqiptaret po e shohin se cfare po bejne poitikanet e papergjegjshem ketu ne Shqiperi.
    Mendoni akoma se nga ky soj politikani mund te dale ndonje gje e mire per Shqiperine?
    Une per vete- jo!
    Ekzistojne tri mundesi:

- monarkia kushtetuese (alternativa qe i pershtatet mentalitetit shqiptar);
    - ajo qe ke propozuar ti (krejtesisht e parealizueshme per kushtet shqiptare);
    - pjesemarrje masive e shqiptareve ne organizata, shoqata etj te cilat sherbejne si berthame e krijimit te kultures demokratike (siç ndodh ne SHBA, qe eshte nje vend multifetar, multietnik) dhe qe ne Shqiperi nuk ka tradite;

Si ka arritur SHBA te krijoje nje shoqeri demokratike, ne nje mjedis multietnik dhe multifetar?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •