Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Novus Ordo Seclorum Maska e Exxon
    Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158

Talking Abramovich, festë 8 mln euro për ndërrimin e viteve

Miliona euro do t’i kushtojë miliarderit Roman Abramovich mbrëmja e ndërrimit të viteve, para të shpenzuara për transportin e 300 të ftuarve, ushqimet dhe pijet e luksit apo punësimin e grupit “Red Hot Chili Peppers” për një natë.

Pronari i klubit të futbollit Chelsea do të shpenzojë këtë sasi të jashtëzakonshme parash për të “eklipsuar” festimet e mrekullueshme të një viti më parë, në ishullin St.Barts në Karaibe, ishull ku ai zotëron pothuaje të gjithë territorin prej 21 kilometrash katrorë.

45-vjeçari Abramovich dhe partnerja e tij Daria Zhukova, 15 vjet më e re, festojnë në këtë territor, formalisht ende pjesë e Francës, mbrëmjen e përvitshme të ndërrimit të viteve.

Festa do të nisë në orën dhjetë dhe do të përfundojë në katër të mëngjesit, në vilën, kodrën dhe territorin përreth në zotërim të Abramovich, një pronë e cila vetëm ajo vlen mbi 80 milion euro.

Përsa i përket shpenzimeve të mbrëmjes, ato llogariten në 7-8 milion euro. 300 të ftuarve të multimiliarderit rus i është thënë vetëm që nevojitet të vishen në mënyrë ceremoniale, ndërsa për të gjitha të tjerat do të kujdeset ai.

Një vit më parë, një festë që kushtoi afërsith njësoj përfshiu shfaqje nga grupi “Black Eyed Peas”, ndërsa në të ishin të pranishëm edhe disa yje të Hollivudit e modës, si Demi Moore, Rosie Huntington-Whiteley, Stephanie Seymour, Ellen DeGeneres, regjizori George Lucas dhe të tjerë.

Marre nga
    http://top-channel.tv/artikull.php?id=225887&ref=ml
    ...nuk ka komunist me te keq se komunisti antikomunist!!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    tipicno.. kapitalizmi post-stalinoist..

punuan miliona e miliona muzhiker stakanovisrtesh e u rropaten mijra saharova gulageve e laboratoreve.. .. te lulezoj dicka ne bashkim bithshkimin sovietik...dhe vjen nje dizaj.. kashten e marrin miliona koqekandaras..e lulen.. ca abramova me viq a pa viq prapa..
    padrejtesi alarmante..

keshtu dhe ne shqiperine e saliut meksit tosit metes ed rucit e m.uta pucit..

u rropaten ca hidrocentraleve.. e minierave fushave e kantjerave.. e sot ca mu.ter qe nuku hodhen kurr nje lopat dhe ne kte kak-atdhe.. jan bere miliardera e ko-qetallen me miletin.. qe mezi nuku blen dot vitri-gjeldetin..

prandaj do vij dita per nje markzizem.. me te afte per te ndrequr dynjane..

keshtu nuku vete gjate..

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Po me vika shume keq,gjithe kete siklet qe ka marre persiper

Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158
    taksirati i tij cfare ti besh, edhe te keqes i duhet hapur dera!! Gjithe ai shpenzim!

Ku jane mjekerr-cjapet e forumit qe na i ngrinin ne qiell vellaun mysliman. Shikoni si i ben sevap parat e fituara me djersen e byces, ashtu si edhe bossat Arabe pas lavireve dhe makinave lluksoze. phu jazek ju qofte
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ku jane mjekerr-cjapet e forumit qe na i ngrinin ne qiell vellaun mysliman. Shikoni si i ben sevap parat e fituara me djersen e byces, ashtu si edhe bossat Arabe pas lavireve dhe makinave lluksoze. phu jazek ju qofte
    hahahahaha.....po pra, Abramovich qe ben sevap me parate e veta!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Se mos do mendoj ndonje te organizoj ndonje mbremje per femijet jetim ose te pastreh. Do i vij koha edhe ketyre derrave.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Po le ta beje,parat e veta po i hargjone

une dua te di nese jam i ftuar
    nese jo, atehere lajm i kote
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    une dua te di nese jam i ftuar
    nese jo, atehere lajm i kote
    Emrik e kishe te lista, se di mire pas apo para meje!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •