Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    O SHKODRON pre PUKE apo prej MALSISE se DUKAGJINIT.
    Pa filluar me fyerje personale sepse spo ma nji shume por donja me te thone nja dy llafe.
    Nje ato fetarizmat e tuj vallai as i *I e as i Shkaperdhej , fare sepse vallai kam qene ne shkoder edhe njerzit me me kulture kane qene KATOLIKET, sesa ca rrjepacat edhe minj xhamiash si puna tate ose e ndonje tjetri ketu.
    Sa per respekt per ate qe kam thene pak me lart , se kuptoj fyerjen aty . Kur dikush thote jam pule , pyetja e pare qe te lind a ben veze kjo pule apo jo , apo eshte pule per therrtore . PO me degjo nje keshille se do te besh mire.
    Ma venin tat e mos kerce si KERRIC, apo si e thoni ju "zog gamori", me nderime , se ca fshatare pre PUKE qe i keni nxjerr nomin e keq SHKODRONVE.. ( sa per me e dit edhe ne shkoder kom aq rob sa me te njoft se nga vjen o "qytetar" islamik)

Kundra RRymes ni gja mar ti djal zotni sa i perket ksja si thua ti o

Shkodrano prej Puket un jam Shkodran tem babadem por edhe me ken pukjan ska naj te keqe se rop jan edhe bile mar zotni jan ma burra si puna ejote edhe sjan burraleca si ti edhe sa i perket fyrjes ti ja kenis i pari si kape me nje Femer ne chat edhe sa i per ket kultures Mysliman Katolik ti sdin gja vare per at pun mar zotni

edhe zog Komarit thuj ne mengjes jotat sa her te çohet nga gjumi ??
    edhe ne daç me njoft mua se kush jam un me thuj mua se te diftoj un krejt nga jam ku kam le edhe kush jam Zotni Katolik??

por aty ne shkrimin tan ma siper ranove myslimant ti zotni se un jam shqiptar as besoj ne Hoxh as Besoj ne Priftat Etu si jan 90 per qind pedera??
    edhe ne daç me dit ti sotni un kyt tem se kam hap per me nis ofendimet por me dit mashk forumsit tan se çfar ndollet ne shqiperi
    mar Zog Gomarit por me fol me ty qenka e kot zotni ??
    Më vjenë ndonjëherë në mendje, e nuk shkruaj dot. Më duket sikur të gjitha fjalët para teje janë të kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie përsëri, e si mund të jem i qetë kur në zemër je ti?! Prandaj shko moj vajzë, shko ti prej këtej, largohu...

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    I dashur Kundra Rrymes me vjen shume keq nga keto qe ke shkruar se muslimane e katolike gjithe njesoj jemi.
    Pse duhet te kete me keshtu dallimesh fetare...cdo njeri beson nen ate fe qe eshte lindur edhe qe e ka trashegim fisnor.
    Nqs juve jeni nje njeri i pjekur nuk mund te flitet ne kete gjuhe injorantash( me fal per shprehjen).
    Nuk eshte faji jone se ne shkoder kane ra njerez nga shume vende tjera,se po te veresh dicka shif me mire tiranen qe eshte mbushur me shume se shkodra me njerez nga qytete dhe fshatra te ndryshme te shqiperise,por kjo gje si ben me kene te nenshtruar sepse cdo njeri ka te drejtat e veta te jetoje ku te doje dhe si te doje.
    Mesa po shof une ti spaske arrite me njofte shume njerez ne shkoder sepse nje pjese te intelektualve atje jane nga familje muslimane si e tille qe jam edhe une sepse babai im musliman eshte intelkutual.Pse si mbas teje ne qe jemi musliman jemi te privuar nga cdo gje???
    Me vjen shume keq qe perdor emra te tille per te quajtur muslimanet,sepse ma do mendja se sdo te kesh pase ndonjehere te keqe nga feja jone.
    Sepse cdo njeri nga ne ka besimin e vet,edhe ti nqs je besimtar nuk tregon kaq percmim ndaj islamizmit ,se e para feja jote besimi jot sta lejon.
    Me vjen shume keq sepse edhe nga mosha nuk dukeni i papjekur zoteri.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Si stil i njohur me duket shkrimi i ketij Kundrarrymes.
    Ka fillu nje vale e keqe spiunlleku nga Anglia me duket...

O yllshkodrane mos i jep dynjase pergjigje kaq te mbushuna maj zemer se ja kane mbushe mire xhepat serbet e greket ktyne.

Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Kundra rrymes ke dashte me fole dicka dhe ke thene se muslimanet jane me injorantat qe ke pa por perderisa kjo gje dihet se nuk asht e vertete ke dale injorant ti vete pasi nuk i njeh mire muslimanet . E dyta mos fillo me ba dallime jo musliman e jo katolike se vetem vehten ule , se me duket nuk paske dijeni hic per asnjenen pale , vec demek se po flas dica . Tipike per injorantin .

i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    FLAVIA- ahahahahaha TIPIKE, fjale femre ,, edhe fjale fatosi,,.
    Ste njoh e sme njeh ,, edhe qe mos te vazhdoj me tej , SHUT THE F*Ck UP. Ok zemra. Perpara se ti thuash dikujt injorant do me thene sta marr per fyerje por te thashe me duket si cimkat kur kercejne vend e pa vend.
    Une sjam fetar edhe jam kundra ndarjeve fetare, qe CA idhtare myslymane/katolike,, ose me sakte ca fshatare shqiptare qe studiojne neper arabi saudite edhe egjypt , e ca te tjere qe vetem propagandojne idiotsirat dalin edhe bejne fe.
    Ketu po flisnim per gje tjeter. Dikush nje CJAP xhamie del edhe me beri teotizem ketu. Pastaj del edhe dikush tjeter qe thote qe merr flake se ju fye feja e saj, pastaj hudhesh perjete edhe ti CIMKA qe se kuptoj cpate. Pergjigja ishte personale ndaj BEN SHKODRANIT edhe askujt tjeter. Por duke qe "qente" lehin kur degjojne lehje. Pra e dashur edhe e shtrenjta ime, kur te nxjerresh dicka nga goja ose me sakte nga "lajthiza" qe ke ne vend te trurit matu ose peshoi fjalet nese ke peshore.

O Shovinizmi greko-serbo-malazez , ik e futi i tas trahana , edhe hajde flasim prape,

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    o Kundrar rrymes..ti qe nga nicku i yt shifesh qe nje nje cike si i vecante lali(qe anon nga budallai lol) ...fakti qe ke jetuar per 1 vit ne shkoder nuk te jep te drejten ty te gjykosh nje komunitet te tere njerezish dhe ti japesh epitet qe ndoshta me mire se kujtdo te pershtaten ty ...Ka ikur me kohe koha e pergjithesimit prandaj mos i fut te gjithe ne nje thes sepse do thojne dynjaja qe "kundra rrymes" paska rrjedhur ( ose eshte ne vazhdimesi te rrejdhjes se trurit) ok buddy...take care now
    ...

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    ah se desh harrova...nuk i flitet nje femre me ate lloj fjalori mer laper i emancipuar tirone...!
    ...

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    kur jane ba edhe kshtu tipash me gjyku, qe ndoshta hala breket i kane me m**

Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Kunda rrymes peshoren duhet ta kesh ti ne tru i dashuri im..sepse ato fjalet tuaja nuk maten as me nje te femije qe sapo ka mbush 3 vjec.
    Nqs ti don me thane dicka hajde shkruaj kur te dish,e jo te flasesh endrra ne beze....

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •