Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Si ti dallojme lojrat Kineze qe jane te rrezikshme?

Kush mund te me thote se ku dallojne lojrat qe jane me rrezikshmeri te prodhimit made in China. Kam degjuar se ne shume shtete te botes i jane sekuestruar kontenieret me lodra. Kam frike se ne Shqiperi jane ne cdo dyqan. Doja te di se si mund ti dalloj per mos tju blere femijeve, pasi tregun boterore e ka ozurpuar Kina
    Revolution 1848

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Shkruan Made in China dhe kushtojne me lire.

Mire e ke. Me mire nje loder qe kushton me shume por qe eshte e sigurte, se 15 lodra t'qajnizave qe kushtojne me pak por qe te sjellin 150 semundje prapa.

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin

Mire e ke. Me mire nje loder qe kushton me shume por qe eshte e sigurte, se 15 lodra t'qajnizave qe kushtojne me pak por qe te sjellin 150 semundje prapa.
    O Ilir, qe shkruan made in china e di une, po ku dallojne ato me probleme shendetsore nuk e di. Qe thua ti ato te lirat, une te lira chineze kam pare vetem ato te linjes 1500, ndersa te tjerat varjojne nga 5000 lek te vjetra deri ne 100.000 leke te vjetra. edhe ne Canada ne Itali e kudo kam qene kam pare 90% te tregut me lojra kineze dhe pothuaj me te njejtat cmime me ketu.

Ja vjet i bleva cunit nje helikopter qe me kushtoj 50.000 leke made in china
    Revolution 1848

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Veshtire eshte o euro me shume kontroll ndaj kesaj ceshtje/identifikim ka shteti sepse ata bejne teste per nivel te plumbit (lead) edhe nxjerrin listen e lodrave me rrezik per informim te publikut. Nese ne shqiperi nuk ekziston nje liste e tille kam degjuar qe shume lodra me lead kane nje paint te zbehte edhe del lehte sa e vertet eshte nuk e di. Pothuajse cdo familje me femije preket nga kjo gje edhe nuk ka 100% mbrojtje.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin

e kam nje shok qe ble brek grash ne amerike te prodhuara ne kine. i ble me 50 cent, i heq stampen, i fut nje stampe made in usa che i shet 50 dollare ne tirone. keshtu e doni ju.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    O Ilir, qe shkruan made in china e di une, po ku dallojne ato me probleme shendetsore nuk e di. Qe thua ti ato te lirat, une te lira chineze kam pare vetem ato te linjes 1500, ndersa te tjerat varjojne nga 5000 lek te vjetra deri ne 100.000 leke te vjetra. edhe ne Canada ne Itali e kudo kam qene kam pare 90% te tregut me lojra kineze dhe pothuaj me te njejtat cmime me ketu.

Ja vjet i bleva cunit nje helikopter qe me kushtoj 50.000 leke made in china
    Euro, nuk e di as une dallimin se cilat jane te demshme e cilat jo. Pasi qe nuk e di dallimin nuk i blej fare.
    E kisha lexu nje shkrim ne kohen kur BE i kishte bllokuar disa lodra nga plastika (pjesa derrmuese e lodrave kineze jane plastike) te prodhuara ne Kine, me arsyetimin se jane kancerogjene...por nuk me kujtohet nese ishin te specifikuara llojet e lodrave apo jo. Qe nga ajo dite e kam shtu kujdein kur jane ne pyetje lodrat.

Nje fenomen pozitiv ne Kosove eshte se numri i dyqaneve kineze ka rene drastikisht. Para dhjete viteve kishin arritur ne ate nivel sa qe nje lagje e njohur e Prishtines filloi te njihej si Lagja e Kinezve (eshte fjala per Kodren e Trimave). Tani nuk e di sa a ekzistojne 5-6 dyqane kineze ne tere Prishtinen apo jo. Megjithate, ka hipermarkete te ndryshme qe sjellin lodra drejtperdrejt nga Kina.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    e kam nje shok qe ble brek grash ne amerike te prodhuara ne kine. i ble me 50 cent, i heq stampen, i fut nje stampe made in usa che i shet 50 dollare ne tirone. keshtu e doni ju.
    E kam nje shok qe i ka syte me maje dhe e therrasim kinez

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ahahaha lol po edhe VS qe mbahen si me te mira nuk prodhohen ne usa pse kaq fare jane ata ne Shqiperi????

Illyrian pse nuk ka dyqan nuk do te thote qe mallrat nuk vine nga kina. Nese plastik ka dale kancerogjen te jesh i sigurt qe raw material prej kines vjen. Ne ketu na njoftuan per lead por si thashe me siper eshte veshtire te identifikohen.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Eurostar bli lodra te drurit edhe je mire.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Ato breket a kane ndonje amerikan brenda qe i shet 50 dollare ne Tirane

P.S

Mire e ke Hot Prinz...jane edhe ekologjike
    Revolution 1848

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •