Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    Amsfelder, ne Kaufland ke ne angebot per 2,49 euro, ne Netto e kom pa niher 2,99 euro, po mu nuk me pelqen

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga irfancana Lexo Postimin
    Ju lartë polemizoni me hamendje dhe fare pa fakte.
    na thuj dicka mer ajk se ne jemi katunar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    na thuj dicka mer ajk se ne jemi katunar

I nderuar,

Në ndërmarrjen, që ti po e pinë verën qe 15 vite,kam punuar afro 3o vite.Është ndërmarrje vërtetë e njohur për kultivimin e verërave dhe rakisë të nivelit të lartë cilësorë.Rejtingu i saj për të mirë,ka depërtuar anëembanë rruzullit tokësorë,thua se në çdo anë të saj si:Amerikë,Kinë,Japoni,Rusi, ,Gjermani,Francë...Është ndër Bodrumet më të vjetra,i formuar që më 1954 vit me kapacitet prej 4oo vagonë duke u zgjeruar pastaj më 1974 në 178o vagonë dhe 1982 në 26oo vagonë me bodrumin përdhesë më specifik në botë .Kur u privatizua më 2oo6 vit,ai dispononte dhe vepronte me kapacitet teknik të afro 5ooo vagona prodhime.Ka eksportuar prodhimet e veta qysh para 35 vite(nga 1974 vit) si i dyti në Europë pas Francës).Përshëndetje.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Asht vertetu shkenctarisht qe eshte i damshem per shendetin

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga irfancana Lexo Postimin
    I nderuar,

Në ndërmarrjen, që ti po e pinë verën qe 15 vite,kam punuar afro 3o vite.Është ndërmarrje vërtetë e njohur për kultivimin e verërave dhe rakisë të nivelit të lartë cilësorë.Rejtingu i saj për të mirë,ka depërtuar anëembanë rruzullit tokësorë,thua se në çdo anë të saj si:Amerikë,Kinë,Japoni,Rusi, ,Gjermani,Francë...Është ndër Bodrumet më të vjetra,i formuar që më 1954 vit me kapacitet prej 4oo vagonë duke u zgjeruar pastaj më 1974 në 178o vagonë dhe 1982 në 26oo vagonë me bodrumin përdhesë më specifik në botë .Kur u privatizua më 2oo6 vit,ai dispononte dhe vepronte me kapacitet teknik të afro 5ooo vagona prodhime.Ka eksportuar prodhimet e veta qysh para 35 vite(nga 1974 vit) si i dyti në Europë pas Francës).Përshëndetje.
    nji qefli vere nuk ka nevoje per statistika

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Ka,ka nevojë i nderuar,a po lexon atë fjali sipri teje ç'shkruan zotria i pa informuar mirë medicinalisht.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •