Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Shqiptari i mire kur vete jasht duhet dhe bithen e tij ta ruaj por dhe fytyren e kombit..

Sepse ti o hajdut vjedh per qejfin tend por turpin e faqen e zeze u a le 6 milion shqiptareve te tjere..

C'kusur te kemi tyjan o hajdut..

Te lumte pushka o italan.. meqe shteti shqiptar i le te livadhisin kta qelbaniker..
    Me ngadalë pak, me ngadalë... Na e mori fytyrën thotë ky, dhe i lumtë pushka!!
    Së pari, nuk na e mori fytyrën fare, sepse krimi është individual, dhe për më tepër nuk e shpikën shqiptarët vjedhjen që qenkemi ne gangrena e Italisë... dhe kujt: Italisë!!!
    Së dyti, ai italiani që thua ti i lumtë pushka, sipas ligjit penal meriton burg, sepse ka qenë në kapërcim të mbrojtjes së nevojshme.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    ti or ti gordon man po hiqesh sikur me te pas vjedh shtepine tende..

me then te drejten mu sme vjen hic mire qe eshte vra ky cuni..jo sepse eshte shqiptar por qe eshte jete njeriu dhe nuk duhet me harru qe kriminelet ne te shumten e rasteve jane produkt i shoqerise dhe i problemeve sociale. I ka rrenjet icik te thella harbutizmi yne..
    por gjithsesi nuk duhet me ja uru kujt..
    te gjallit i bahet dermani..ndersa te vdekurit ske ca me i ba..
    Ne Maqedoni ne trojet shqipetare , per c'do dite vidhet nga nje shtepi e mergimtareve shqipetare nga vete hajnat shqipetare. Keto ngjarje nuk jane problem social. Nuk eshte problem social ne raste se ne nje shtepi pa njeres nuk gjene per te grabitur gje me vlere ,shkateron orendite prete me thike mobiljet dhe etj.etj.

Keto hajna e duane plumbin ne balle ,bile bile po ti zeshe te gjale duhet ti masakrojshe . Nuk jane keta njeres me hall qe s'kane me ngrene se c'do kush i ndihmon ,pore jane hajdute qe duane te jetojne luksos me djersen e dikujte tjeter .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ne amerik ke te drejt ti fusesh plumin edhe ne rast se e ke hajdutin ne oborr

qoft beku 2nd Amendament qe na garanton me ligj mbajtjen e armes
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    so,....morali i historise eshte qe"Mos vidh se do e hash pas qafe" lol
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    so,....morali i historise eshte qe"Mos vidh se do e hash pas qafe" lol
    Not in your gay ass state of new jersy lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Së pari, nuk na e mori fytyrën fare, sepse krimi është individual, dhe për më tepër nuk e shpikën shqiptarët vjedhjen që qenkemi ne gangrena e Italisë...
    na e mori fytyren qe c'ke me te.
    vertete qe krimi eshte individual, por jo te gjithe njerezit e shohin keshtu.
    stereotipet jane te pranishme ne pjesen me te madhe te njerezve dhe fale personave si ky i ndjeri, stereotipi me i perhaper per shqiptaret eshte padyshim: KRIMINEL

dhe fajin e kane ajo pakice qe me veprimet e tyre "individuale" ia nxjerrinin faqen e zeze shumices.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 28-12-2011 më 15:58
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    na e mori fytyren qe c'ke me te.
    vertete qe krimi eshte individual, por jo te gjithe njerezit e shohin keshtu.
    stereotipet jane te pranishme ne pjesen me te madhe te njerezve dhe fale personave si ky i ndjeri, stereotipi me i perhaper per shqiptaret eshte padyshim: KRIMINEL
    http://www.youtube.com/watch?v=A30hHu2IefI

dhe fajin e kane ajo pakice qe me veprimet e tyre "individuale" ia nxjerrinin faqen e zeze shumices.
    Mua nuk ma mori fytyrën fare, unë shumë mirë e kam timen. Dhe jam vetëm unë ajo që mund "t'ia marr fytyrën" vetes.
    Krimi është individual, është ndër parimet më të lashta dhe më themelore të shoqërisë njerëzore, dhe dënimi që merr po ashtu. Nuk më intereson sesi e shohin shumica, por më intereson fakti real.
    Italianët t'i shohësh nga afër, vuajnë nga ndjenja të theksuara inferioriteti, dhe mezi presin të gjejnë shteg e të hedhin vrer ndaj të huajve si kompensim për inferioritetin që kanë, dhe ne si idiota jemi gati të shajmë veten!!

Dhe ky "trimi" italian që e ka vrarë, ti e di shumë mirë admiral se sipas ligjeve meriton të futet në burg. Raste të tilla ka kudo NË BOTË, por për çudi vetëm ne shqiptarët kemi prirjen të pranojmë fyerjet e të huajve për gjëra që nuk janë në përgjegjësinë tonë. Secili mban përgjegjësi për veprimet e veta.

Edhe diçka: më respekt për të vdekurin, e them në përgjithësi këtë - jo vetëm ndaj teje.
    E kam thënë gjithmonë, dhe do e them: nuk ka gjë më të neveritshme sesa "gjyqet popullore" mbi moralin apo karakterin e dikujt, sidomos kur ka vdekur.
    Si thonë edhe psikologët dhe psikiatrët : "Nga afër asnjë njeri nuk është normal, secili nga ne mund të ketë brenda për brenda, thellë thellë një kriminel të fshehur/fjetur".

Sa për rifreskim mbi individualitetin:
    Së pari, njeriu është individualist, e kështu përfaqëson kulturën e tij vetjake në raport me shoqërinë, në të gjitha veprimet dhe mosveprimet që bën. Çdo njeri ka personalitetin e tij, që është formësuar fillimisht nga familja, shkollimi, rrethi shoqëror në të cilin praktikisht është rritur...e për të vazhduar më pas, me disiplinën e tij vetjake, zotërimit të personalitetit të tij të krijuar dhe të qënurit i përshtatshëm me çdo lloj zhvillimi në të cilën ecën shoqëria njerëzore, por pa nëpërkëmbur parimet e tij të mirëfillta. E duke qenë kështu, fiton një vetëdije të lartë, me anë të së cilës realizon vetëveten, kupton vlerën e tij historike, rolin që ka në jetë, dhe të drejtat e detyrimet që lindin si pasojë e marrëdhënieve shoqërore.

Së dyti, ky njeri individualist i përket një shoqërie të caktuar në të cilën është bërë ai që është, pra nëse një shqiptar në rastin konkret, është një njeri i cili ka punuar shumë për të qenë ai njeri i kulturar, njeri që i shërben shoqërisë, njeri i formuar dhe me karakter, ka ardhur si rezultat i ndërthurjes së personalitetit të tij vetjak - me vlerat e popullit që i përket.
    Nuk jemi të gjithë perfekt, sepse po të ishte ashtu, do e kishim vendin në një muze – do thoshte Remarku tani...E duke qenë kështu, ka edhe individë të papërgjegjshëm, që duam apo s'duam, shërbejnë për balancën dhe larmitetin e jetës. Këta lloj njerëzish, janë ata që janë, sepse kanë zgjedhur vetë të jenë të tillë, edhe duke refuzuar vlerat familjare, kulturore, kombëtare të popullit që i përkasin.
    Nga ana ime; kaq kisha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 28-12-2011 më 16:22

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Not in your gay ass state of new jersy lol
    Provoje thuaji ate "gay ass" ndonjerit ketu ne Nju xhersi,e han nje shishe pas qafe,dhe te jesh me fat lol.
    Sikur ai dikushi te kete arme te jep plumbin ballit per disrespect.Its tough state
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 28-12-2011 më 16:51
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Krimi është individual, është ndër parimet më të lashta dhe më themelore të shoqërisë njerëzore, dhe dënimi që merr po ashtu. Nuk më intereson sesi e shohin shumica, por më intereson fakti real.
    e po mua me intereson dhe ashtu edhe shume shqiptareve te tjere. njeriu eshte qenie sociale.
    nese nje grupim i caktuar i konsideron TE GJITHE meshkujt shqiptare si kriminele dhe te gjitha femrat shqiptare si prostituta, une ndjehem i ofenduar dhe fajesoj ato shqiptare qe me te vertete jane te tille dhe per faj te tyrin, ne syte e disave jemi te gjithe shqiptaret ashtu...
    ti je indiferente, sepse thua: "nuk jam as kriminele e as prostitute." me mire per ty.

te te bej nje pyetje nqs me lejohet (dhe mos e merr absolutisht si personale te lutem):
    nese dikush te shane dhe te thote qe nena jote eshte k**ve. ti ndjehesh e fyer, apo totalisht indiferente pasi e di qe nuk eshte e vertete dhe ty te intereson vetem fakti real?
    une do ndjehesha i fyer.
    Vasudhaiva Kutumbakam

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    ti or ti gordon man po hiqesh sikur me te pas vjedh shtepine tende..

me then te drejten mu sme vjen hic mire qe eshte vra ky cuni..jo sepse eshte shqiptar por qe eshte jete njeriu dhe nuk duhet me harru qe kriminelet ne te shumten e rasteve jane produkt i shoqerise dhe i problemeve sociale. I ka rrenjet icik te thella harbutizmi yne..
    por gjithsesi nuk duhet me ja uru kujt..
    te gjallit i bahet dermani..ndersa te vdekurit ske ca me i ba..
    Vdekjes i trembemi te gjithe kush me shume e kush me pak, por shtepia eshte si vend i shenjt/sigurt per cilindo prej ne edhe kur nje vjedhes/hajdut tenton te hyj ne shtepin tende behet fjale per mbijetes nuk eshte thjesht invasion of privacy. Per mbijetim njeriu nuk pyet shume edhe vret prandaj nuk duhet te shkosh ne pronen e tjetrit.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •