Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Përdhunoi vajzën e paralizuar, gjykata e dënon me 5 vite burg

29 Dhjetor 2011 - 07:28 | Shqiperi

Përdhunoi vajzën e paralizuar, gjykata e dënon me 5 vite burg

TIRANE- Gjykata e Tiranës dënoi me 5 vite burg Sherif Kovaçin, të cilin e gjeti fajtor për përdhunimin e një vajze të paralizuar. I pandehuri ishte shpallur fajtor më parë dhe dënuar me gjashtë vite heqje lirie, për të njëjtën ngjarje. Pas ekstradimit, ai kërkoi rigjykimin, pasi këmbëngulte se nuk kishte aspak lidhje me ngjarjen në fjalë. Pas shqyrtimit të çështjes për të dytën herë, gjykata firmosi për dënimin e tij për akuzën e "Marrëdhënieve seksuale ose homoseksuale me persona të pazotë për t'u mbrojtur". Në vendimin e gjykatës thuhet se Kovaçi nga Tirana ka kryer marrëdhënie seksuale me një vajzë e cila kishte zhvillim të vonuar mendor dhe qëndronte në një karrige me rrota, pasi ishte dhe e paralizuar.

Ngjarja ka ndodhur më 14 tetor 2008-të, kur vajza ishte lënë nga e ëma në rrugë, me qëllim që të lypte ndonjë qëndrakë, për të fituar bukën e gojës, pasi ishte e ngujuar në karrigen me rrota. Nëna e saj ishte larguar për të mbledhur kanoçe dhe kur ishte kthyer nuk e ka gjetur të bijën. Vajza e paralizuar ishte gënjyer nga i pandehuri Kovaci, i cili i kishte thënë se kishte të ëmën sëmurë dhe e kishte marrë me taksi gjoja për ta dërguar tek ajo në spital. Ai e ka dërguar vajzën në një vend të panjohur dhe ka kryer marrëdhënie seksuale me të jashtë dëshirës së saj. Sapo është kthyer në shtëpi, vajza i ka treguar të ëmës dhe motrës, të cilat bënë dhe denoncimin në polici. Kovaci është arrestuar dhe tashmë do të vuajë dënimin e dhënë nga drejtësia.
    (ma.ar/Gazeta Shqiptare/BalkanWeb)

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    drejtesi alla shqipetarqe

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Shpresoj qe ne burg te perdhunohet ne grup nja nje muaj. Pastaj ti fusin ndonje thike ne ***** e te mos e shohe me kurre driten e diellit.
    5 vjet...

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    bashke me kete kafshen do fusja ne burg dhe gjykatesin , ti benin ate cfare ai ka bere kesaj vajze e pastaj te shikonim nese do ti dukeshin te drejte vetem 5 vjet burg per dicka te tille..

per fat te keq kur behet fjale per perdhunime nuk eshte vetem drejtesia shqiptare qe le per te deshiruar.
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    5 vjet denohet nje plake qe kishte 5 rrenje mariuane ne kopesht, 5 vjet denohet monstra qe perdhunon cdo gje qe merr fryme...."drejtesi" e madhe...e pastaj thone se pse ka hakmarrje!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    sa prane kafsheve jemi ....
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    e pastaj thone pse ekziston vetgjyqesia...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Cfare te keqe akoma do te degjojme ne?!
    AUTOCHTHONOUS

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ky duhej te denohej me burgim te perjetshem dhe mundesisht izolim pa drite , te lusi zotin ta marri me vete !

Po edhe e ema si e lene te bijen me te meta mendore vetem dhe me lyp , ta merrte me vete kur shkoi me mbledh kanocet :-)
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Shpresoj qe ne burg te perdhunohet ne grup nja nje muaj. Pastaj ti fusin ndonje thike ne ***** e te mos e shohe me kurre driten e diellit.
    5 vjet...
    meduket denim i drejte gjitheashtu
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •