edhe 100 vjec u befsh ademgashi kalofsh sa me bukur
HESHTJA ESHTE FLORI
FJALA ESHTE ARGJEND
Edhe 100 dhe jete te lumtur!
Të faleminderit Marya. Urimi yt është paksa i veçantë andaj po të përgjigjem në të njëjtën mënyrë. E kam menduar edhe unë këtë gjë shpeshherë dhe ajo që kam konstatuar në gjendjen time shpirtëroe është kjo:
- unë them se kjo është një ditë edhe e rëndë, mbase e sakrificës; në jetë kurrë nuk kam pasur probleme të pazgjidhshme ( është varur vetëm a kam pasur unë dëshirë për të realizuar dicka), por deri te realizimi i dickajes nuk kam ardhur bash lehtë; unë nuk kam urrejtje në trupin tim për njeriun-të mirin kuptohet( për mua në botë ka vetëm dy lloje njerëzish: të mirë dhe të këqinj dhe nuk e kam shikuar kurrë njeriun nga përkatësia e tij kombëtare a fetare ); fal shumë gabime nëse të tjerët kanë ndaj meje; kam një "sahat të lig" kur thuhet, por shpejt bie në binarët e mi.... s'po zgjatem më shumë
Do të kisha dëshirë ta thoni nëse vërtet jam i tillë ( nga shkrimet e mia dhe nga sjellja ), apo vetëm mua kështu më duket!
mbase, kjo si pasojë e kësaj dite!!!
respekt,
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Gezuar ditelindjen Z Adem Gashi, te uroj gjithe te mirat ne jete.... suksese te metejshme
![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt