Ah! sikur t'isha Zot, a thua do ja qelloja për të ja plotësuar dëshirat mikut t'im Adem Gashit, ashtu siç ja don zemra dhe shpirti i tijë! Guzuar ditëlindjen e pesdhjetëegjashtë o mik i nderuar!!!
Ah! sikur t'isha Zot, a thua do ja qelloja për të ja plotësuar dëshirat mikut t'im Adem Gashit, ashtu siç ja don zemra dhe shpirti i tijë! Guzuar ditëlindjen e pesdhjetëegjashtë o mik i nderuar!!!
Gëzuar ditëlindjen idashur mik Adem Gashi dk, edhe 100 vite të tjera të lumtura për Ju dhe familjen Tuaj.![]()
Gezuar ditelindjen Z. Adem !
Te uroje shendet dhe mbaresi ne jete .
Kalofsh nje ditelindje te bukur sonte![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Gezuar ditlindjen Adem!!!
Shendet e lumturi past gjithmon n'familjen tane!
Me respekt, skenderi.
paqen, e sjell vetem drejtsia
gezuar ditelindjen, e paskeni ditelindjen ne nje dite te bekuar, qofshit i tille
të faleminderit mik i dashur ( nip Drenice ), në radhë të parë të falënderoj që u kujtove të më urosh ditëlindjen!
eh, sa për dëshirat e mia ( e di që i di, por po provokon pak ) nuk është vështirë për t'i gjetur. Po them kështu sepse unë kam qenë kaq i çiltër me ju, aq ua kam hapur zemrën sa nuk e keni të vështirë për t'i qëlluar dëshirat e mia.
Atëherë nuk mbetet tjetër por të lutemi: u realizofshin këto dëshira!
edhe një herë shumë të faleminderit.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 25-12-2011 më 17:02
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Urime edhe 100..
Miku im i resoektuar Adem GASHI, pranoni urimet më të përzemërta për ditëlindje, shëndeti, muze, puna krijuese, mirëqenia...ju përcjellshin prore në jetë...
ASHIM DEGA,
AGIM SHADE,
ADASH GEMI...
E respektoj, kam shumë mall -
Për këtë të madhin gjëzëtar!
Zgjidhja?................................
Krijoni Kontakt