Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Konfliktet ne shoqerine shqiptare.

Konfliktet ne shoqerine shqiptare.

Cfare konfliktesh ekzistojne brenda shoqerise shqiptare qe nga viti 1912 e ne vazhdim?

Kur them shoqerine shqiptare, kam parasysh te gjithe shqiptaret kudo qe jetojne ata, ne Shqiperi dhe perreth saj.

Burimet e ketyre konflikteve.

Rrjedhojat e tyre.

Perspektiva.

Desheroj qe te flitet haptas dhe pa doreza! Ne fund te fundit une mendoj se eshte mire qe te dihen konfliktet qe ekzistojne brenda shoqerise shqiptare, sepse pranimi i ekzistences se tyre, eshte njekohesisht dhe nje mundesi per te gjetur rrugezgjdhjen, per sot dhe per te ardhmen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 26-12-2011 mė 08:25

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    deri para 2 vjetesh e gjysem mendoja se mes shqiptareve ekziston nje harmoni e plote fetare, por pasi u regjistrova ketu ne forum, vura re qe nuk paska qene aspak e vertete.
    duket se njerezit ne jeten e vertete sillen me dyftyresi dhe ketu ne forum duke perfituar nga anonimiteti shfaqin ate qe kane brenda realisht:
    urrejtje dhe mungese tolerance.

p.s. natyrisht kur them "njerezit" nuk e kam fjalen per te gjithe, por per nje pjese te mire te shqiptareve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 26-12-2011 mė 08:41
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    deri para 2 vjetesh e gjysem mendoja se mes shqiptareve ekziston nje harmoni e plote fetare, por pasi u regjistrova ketu ne forum, vura re qe nuk paska qene aspak e vertete.
    duket se njerezit ne jeten e vertete sillen me dyftyresi dhe ketu ne forum duke perfituar nga anonimiteti shfaqin ate qe kane brenda realisht:
    urrejtje dhe mungese tolerance.

p.s. natyrisht kur them "njerezit" nuk e kam fjalen per te gjithe, por per nje pjese te mire te shqiptareve.
    Pikerisht! Jo vetem ketu, por ne te gjitha gazetat shqiptare, vihen re komente nga lexues te tyre, ne te cilat flitet gjere e gjate, per konflikte brenda shoqerise shqiptare.

Disa nga konfliktet qe ekzistojne brenda shoqerise shqiptare:

- konflikti ish-pronar i shpartalluar barbarisht nga sistemi komunist dhe i neperkembur nga ligji 7501, ne te cilin nuk respektohet trashegimia e prones;

- konflikti ndermjet shumices dermuese te shqiptareve qe paguan taksat dhe pjeses tjeter qe nuk paguan kurre;

- konflikti ndermjet shqiptareve qe kane kryer ndertime te paligjshme, shtetit dhe trashegimtareve te prones;

- konflikti gjuhesor;

- konflikti i ashper politik, qe duket se nuk ka asnje baze ideologjike dhe politike, por eshte i bazuar me shume tek konflikte te brendshme te trasheguara nga e kaluara e larget dhe e afert;
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 26-12-2011 mė 09:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •