Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2

Në Ditëlindjen e mbretëreshës së këngës matjane, Feride Kurti

Sot, më 15 shkurt është Ditëlindja e këngëtares së madhe , mbretëreshës së këngës matjane, Feride Kurti.

Feride Kurti i përket plejadës së këngëtarëve, të cilët me këngët e bukura të tyre, plot kuptim e jetë na bënin ta duanim jetën dhe të shpresonim për ditë më të mira.

Unë për këngët e kësaj plejade them se ishin himne.

Ajo me zërin e saj brilant bëri për vete dëgjues të të gjitha krahinave shqiptare, në jug e në veri. Feride Kurti mbetet një nga perlat e këngës popullore te Matit. Për cilësinë e zërit të saj, si dhe për kontributin e saj është mirëpritur gjithandej në Shqipëri, ndaj është shpallur ”Qytetare nderi” e qytetit të Gjirkostrës.

E pra:

Zonja Feride të uroj nga zemra Ditëlindjen duke të dëshiruar në radhë të parë shëndet të mirë, lumturi e mirëqenie!

Të paçim edhe 100 vjet të tjera.

Gëzuar Ditëlindjen!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 14-02-2012 më 22:32
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Në shenjë respekti për këngëtaren, unë kam bërë një punë modeste duke përgatitur klipe të disa nga këngët e saj, ashtu që t’i kenë edhe shokët e tjerë të shumtë të gjeneratës, me të cilët u rritëm bashkë me këngët e saj.

1. Cucë e bukur moj matjane:
    2. Lufton Mati për liri:
    3. A e mban mend e vogël-o:
    P.S. Vitin e kaluar, në ditëlindjen e këngëtares realizova edhe një klip tjetër, pikërisht këngën: Rashë në shartashie:
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 14-02-2012 më 22:13
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •