Close
Faqja 41 prej 50 FillimFillim ... 313940414243 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 500

Tema: AC Milan

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Shpresa vetme nė mbrojtje janė vetėm, Mexes dhe Nesta
    Bonera dhe pse loz mirė kto ndeshjet e fundit, sja kam besėn me Barcelonėn.
    Sot lexova qė ndoshta me Barcelonėn do luaj dhe Abate. Se di sa e sigurtė ėshtė.

Me gjysėm ekipi gjatė gjithė sezonit, jemi nė vend tė parė tė Serie A dhe nė ēerekfinale tė CH.L.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Po sipas faqes zyrtare te Milanit, sot eshte stervitur me skuadren edhe Nesta me Yepes.Keta te dy jane qendermbrojtesa shume te mire dhe mund ta zevendesojne Silvan.Mbetet per tu pare gjendja e tyre fizike,por me pak sforco besoj se mund ta perballojne.Seedorf do te jete vendimtar ne kete ndeshje,besoj ndaj nuk u aktivizua per te ruajtur energjite per Barce.Besoj se do te jete nje ndeshje e madhe.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Edhe Boateng qe eshte kthyer nuk eshte 100% dhe nuk do jet per te pakten 1 jave tjeter. Edhe Nesta me Yepes ne te njejtin situate, kurse Pato ka filluar pushimet qe tashti. Me mire ta kishin cu ne Rio sesa ne Atlanta, qe mos te kthehet me. Pato nuk ka asgje, vecse nuk ka deshire te luaj. Luan Inzaghi me kembe 38-vjec dhe gjith ato demtime qe ka, e jo ai qe ka co mundesi per tu ber lojtar i madh.

Edhe Abate rrezikon te njejtin demtim ne qofse lu me Barcelonen, se edhe ai ka te njejtin problem, keshtu qe nuk ja vlen ta rrezikosh dhe ate.

Me Barcelonen nuk kemi asgje per te humbur, ata jan nen presion. Duhet te perqendrohemi ne kampionat, me keto demtime, nje skuader tjeter do ta kishte sezonin te mbaruar me kohe te gjate.

T.Silva eshte gjith mbrojtja, por sidoqoft, ne futboll nuk i dihet.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Alegri u tregu trajner gomar te shtunėn kur futi nė lojė TS. Si mėr fut nė lojė njė lojtar qė kishte probleme qė nė nxemje duke e rreziku ashiqare nė njė kohė qė tė mėrkurėn presim Barēėn?! Dhe tani 4 javė mungesė lojtari kryesor i mbrojtjes. Nuk ėshtė vetėm fati qė kemi kaq shumė dėmtime, s'mbaj mend tė ketė bėri vaki ndonjėherė kėshtu nė gjithė kėto vite, treēereku i ekipit i dėmtuar.

Alegri nuk u jep pushim lojtarėve por i shfrytėzon ēdo ndeshje, edhe nė ndeshje jo shumė tė vėshtira, psh TS ka gati gjithė sezonin qė lu pandėrprerje, njė ndeshje se ka lėnė jashtė qė tė pushonte. Ancelotti i alternonte lojtarėt sipas nivelit tė ndeshjeve e kėshtu dėmtimet ishin mė tė rralla. Alegri s'mė duket trajner kalibri, ne na duhet njė trajner i madh. Tė shohim si do ta pėrgatisė ndeshjen me Barēėn me gjithė ato mungesa qė janė, Bonera s'ma mbush syrin fare, edhe El Sharaway, mė mirė ėshtė M. Lopez, apo edhe ai i dėmtum ėshtė mė duket. Ufff.

(Sa pėr Paton, e kam thėnė 100 herė qė ai duhet shitur sa mė shpejt qė ėshtė e mundur.)

Shumė shumė ters ky sezon. Njė ndeshje tė vetme se kemi pasur gjithė ekipin nė dispozicion.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 25-03-2012 mė 13:25
    Life's too short to remove USB safely.

Th.Silvan nuk e zėvėndėson dot asnjė nga ata mbrotjėsat e tjerė qė ka Milani.Jo vetėm Milani,po ēdo mbrojtės i ēdo ekipi sot pėr sot vėshtirė se e zėvėndėson Thiagon.
    Shumė ters Milan.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    shume e keni ngrite ne kupe te qiellit kete Tiago Silven. Nuk e mohoje qe eshte mbrojtes klasi ama Milan ka pas ēdo here mbrojtes te mire si Barezi, Maldini, Stam ose Nesta ne kohet e arta ku edhe sot luan ne forme te mire. Per asnjerin nga te lartcekurit ne raste mungese para ndonje sfide nuk eshte quar gjithe ky pluhur neper media ose sikur ju qe beni tash ne kete teme.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Po mos beni keshtu mor per T SIlven eshte i mire por kemi Nesten qe di te mbrohet me tru .Barcen vetem ne u mbrojte me tru mundesh ta ndaosh ndryshe kaput.N ga ana tjeter jemi edhe pak me fat.Nemat tona zune Robinho u demtua .Do kemi te pakten nje lojtar tjeter me te cilin kemi shpresa te bej dicka me te mire.

Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    E kemi keq punėn, 99% as Nesta nuk loz, tė paktėn nga fillimi. Nuk ėshtė i rekuperuar plotėsisht. Ka shumė mundėsi qė tė luaj Bonera me Mexes nė qendėr. Antonini dhe Mesbah janė nė balotazh pėr njėrin krahė. Do ishte mė mirė Mesbah pėr mendimin tim, ėshtė shumė i shpejtė kurse ai Antonini gabon shumė.
    Nga krahu tjetėr do vendoset Emanuelson ose Zambrota. Hollandezi kalon mbrojtės krahu meqė ėshtė e sigurtė Kevin Prince Boateng trekuartist qė nga fillimi. Emanuelson e kemi parė dhe nė kampionat qė si mbrojtės krahu s'loz dot dhe zhduket gjatė gjithė ndeshjes. Nga krahėt Barcelona paska mungesa nga dėmtimet, do duhen lojtarė tė shpejtė qė tė presojnė nga krahėt pėr tė krosuar nė zonė.

Nemat tona zune Robinho u demtua .Do kemi te pakten nje lojtar tjeter me te cilin kemi shpresa te bej dicka me te mire.
    As unė se dua Robinhon, po ishalla tė jetė me Barcelonėn. Nuk kemi as nė sulm alternativa tė shumta. Nuk loz dot ai El Shaarawy nė 1 ndeshje kaq tė rėndė. Robinho ėshtė i vetmi deri tani qė kombinon mirė me Ibrėn, ėshtė dhe i shpejtė, mund tė bėj rrėmujė nė sulm.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Cuna , me duket se Nesta do luaje. Kurse per Robihnon akoma nuk dihet.. Demtimet kane qene te shumta ne kete sezon. Megjithate skuadra e ka perballuar problemet.

Ndeshja me Barcelonen do ta nisim me disa mungesa por kam besim qe do ta fitojme.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531

Pėrshėndetje mė quajnė Massimiliano Allegri dhe jam njė njeri i madh.
    Kam 14 lojtarė tė dėmtuar dhe dy sulmues pėr dy vende, fitova edhe sot duke kthyer rezultatin.
    Qė nga fillimi vitit kam njė mesatare prej 10 dėmtimesh nė ēdo ndeshje,
    kam 2 ndeshje nė ēdo 3 ditė dhe luftova deri nė fund pėr kupėn e italisė,
    scudetto dhe champions pa u qajt asnjėherė pėr padrejtėsitė ose ndeshjet e shumta pėr tu luajtur.

Jam jashtė kupės sė Italisė por kam pėrdhunuar pamposhtėsinė e Juves nė kohė tė rregullt.
    Tani jam +4 nga Juventusi dhe jam duke luajtur Champions League por jo nė divan.

Deri mė tani kam fituar njė scudetto dhe njė superkupė dhe shpresoj qė kėtė vit tė fitoj scudetton nr 19.

Falenderoj tė gjithė ata qė mė kan qen afėr qė nga fillimi.

Faqja 41 prej 50 FillimFillim ... 313940414243 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •