A.C Milan - S.S.C Napoli 15:00
Formacioni mundshėm: (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.
Forza Milan !!!
A.C Milan - S.S.C Napoli 15:00
Formacioni mundshėm: (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.
Forza Milan !!!
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
A.C Milan - S.S.C Napoli 0-0
███
Po si do veje ajo puna e atij Robinhos?Sa raste uahet te humbasi qe te mos lozi me me fanellen e Milanit??Po me mire te lozi ai egjyptjani(Elsarawee) se sa ai vdekesira nuk durohet me .
E pabesushme ajo qe beri Robinho, deri sa i iku truri dhe Ibras nga nervat.
E njejta gje si dhe me Lazion, bojn gjith lojen dhe mbajn topin por nuk dine me shenu. Duket qarte qe jan te lodh, sepse te njejtin lojtar po lujn cdo ndeshje pa pushim. Duket qe Abate nuk shtyn dote me krahe te djath sic bente ne fillim. Nocerino mezi mer fryme. Ibra mban gjith sulmin...shyqyr qe te pakten po vrapon ai Van Bommel.
Shpresojm qe te kthehen disa lojtar sa me shpejt, perndryshe e kemi punen keq. Edhe me 10 lojtar lujtem me mire se Napoli.
Ibra do jet i skualifikuar per 2 ndeshje, mbase do i sherbej mire te jet gati per CL dhe Kupen e Italise.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niku-nyc : 06-02-2012 mė 00:51
Il Club Pił Titolato Al Mondo
[/QUOTKeta te Milanit nuk mendojne te shporrin Robinhon menduan te zmadhojne porten shikojeni
A.C Milan - F.C Juventus 20:45 Coppa Italia
Formacioni mundshėm (4-3-1-2): Amelia; Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Van Bommel, Emanuelson; Seedorf; Ibrahimovic, Maxi Lopez.
Nė dispozicion: Roma, Zambrotta, Bonera, Mesbah, El Shaarawy, Inzaghi, Robinho.
Forza Milan!!!
███
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Zono ome![]()
Ome, ēa ke ? Shyqyr ju ka ardh dhe juve dita tė festoni, gjithsesi kemi ndeshje prapė.![]()
███
Milan i kalbet![]()
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Krijoni Kontakt