Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 96
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    turqit i akozojne tani francezet per gjenocid ne algjeri

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga trestenik Lexo Postimin
    syrija dhe turqia ishin osmanli e asaj kohe nuk po e perkrahi ni perondori te posher qe i ka vra ne armeni miljona njerz (me duke 3 miljon armenez i ka ekzekutime )
    por edhe franceze bash te paster nuk jan prej kolonive qe i kan pas POSHTUS KA QEN FRANCA
    Ka shume qe kane kryer gjenocide. Shpresoj qe te gjithe do te denohen.

Gerrkia ndaj shqiptareve muslimane, qe i deboi per ne Turqi, Serrbia e shume tjere. Dmth miliona shqiptare jane debuar nga trojet e tyre dhe kjo mbahet ne heshjte. Sigurisht se dueht te denohet si gjenocid edhe nderhyrja e shteteve fqinje ne territoret shqiptare. Po cdo gjeje do te vije koha. Sa me shume qe civilizohen masat e gjera popullore apo njerezore, vine dite me te ndritshme per popujt qe vuajne, sepse qeverite apo sunduesit jane me te pafuqishme ne krime ndaj njerezimit, kur masat e gjera jane me te ndergjegjshme.

Po nejse kjo GERRRKIA eshte nje zero, edhe kete po e shuajne pa pasur nevoje te merren me te! Eshte cmenduri mos me ngrit ne nivel me te larta nderkombetare kete ceshtjen e debimit te shqiptareve nga trojet e tyre.

.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 23-12-2011 më 08:35

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2010
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    E qe nga viti 1912, kush na mori n'qafe ?
    femijet e turqeve na moren ne qaf qe nga 1912 shoku

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jo femijet e turqeve deri ne 1912, e qe nga 1912 e me pas femijet e grekeve dhe shkijeve na moren ne qafe shoku!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga farsi Lexo Postimin
    femijet e turqeve na moren ne qaf qe nga 1912 shoku

E tash qe nga viti 1990 Kush po na merr n'qafe ?

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    E Amerika nuk po ben Gjenocid a ?
    Trego ku ka bërë gjenocid SHBA ? Në Drenicë Jo.Atje ja ka liruar byth.n. Tjetërkund ?
    ne nje te ardhme jo edhe shume te larget franca do te udhehiqet nga njerez qe i perkasin besimit islam.
    LOL,muslimanët e tu në Francë nuk i merr seriozisht askush,përveç gardianëve të burgut që janë mbushur institucionet e tilla me myslo.Ata jetojnë në margjina të shoqërisë franceze.Kur të vie koha që një musliman të hy në pallatin Luxemburg bota do të ndalet së rrotulluari
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 23-12-2011 më 09:31
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ja se si nje teme e thjeshte mbi turqine, nxjerr ketu plehun qe mban ky kombi jone, faren qe ka lene turku pas 1912. Sa u djeg ne zemer Turqia ketyre turkoshakeve e turqelive..

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Leri njerezit ta japin mendimin e tyre, se nuk ke mbetur ti si moderator i forumit shqiptar tiu tregosh njerezve cfare jane, se nuk dihet se cili eshte plehu me i madh ketu. Vetem ketu klasifikohen njerezit nga moderatoret ne kete menyre ! Edvin Patrioti!

Pavaresisht se kujt po i drejtohesh ne teme nuk te takon me quajtur njerezit keshtu, se tjeret perjashtohen kur e quajne dike grek apo plehi i Europes, se ka edhe pleha te Europes, qe i fshijne wc e Europes.

Edhe fakt eshte qe Franca i ka vrare algjerianet sikurse Turqia armenet! Smund ta ndryshojme kete~

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 23-12-2011 më 11:01

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ju qan zemra per turkun juve te kosoves.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Dolen ne shesh piunat !

Nuk i qan zemra gjithkujt per vende tjera sikurse juve! Mos i analizoni tjeret duke u nisur nga vetja, se me qene mire se keni braktisur ate vend! Eshte e pamundur me dhene nje mendim edhe mos me dal piunat ketu! Keni probleme serioze.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 23-12-2011 më 11:07

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •