Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023

Millosheviç urdhëroi vrasjen e Gazetari BBC?

I can hardly believe this! I knew Slobodan Milošević was an ruthless unconscionable dictator that ordered the ethnic cleansing and murder of Albanians and Bosnians but I never dreamed he was so bold and Machiavellian to order the murder of a British journalist reporting on the war in Kosova.

If he had ordered the assassination of an American journalist trying to report the truth of the ethnic cleansing in the Balkans then he may have never lived to be charged by the Hague as a war criminal.
    __________________________________________________ _

Unë vështirë se mund të besoj se kjo! E dija Sllobodan Millosheviqi ishte një diktator i pamëshirshëm pafalshme që urdhëroi spastrimin etnik dhe vrasjet e shqiptarëve dhe boshnjakëve, por unë kurrë nuk ëndërrova se ai ishte aq e guximshme dhe makiavelik të urdhërojë vrasjen e një raportimi gazetarit britanik për luftën në Kosovë.

Nëse ai kishte urdhëruar vrasjen e një gazetari amerikan, duke u përpjekur për të raportuar të vërtetën e spastrimit etnik në Ballkan, atëherë ai mund të kurrë nuk kanë jetuar për të akuzuar nga Haga si një kriminel lufte.

Jill Dando u considerd "vajzë të artë" të BBC. Pastaj ai u vra misterioze ....
    http://www.mirror.co.uk/news/real-li...n-claim-750613
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 03-03-2012 më 18:59
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Isa mustafa komunist Albin kurti nuk ka ardhe se nuk ka guxuar prej serbis me marr bjes ne epopen e UCK

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Here's a blog I discovered from February of 2009. This old story is getting new legs.

There are very few things that disturb me more than intelligent free thinking journalists getting murdered doing their job trying to enlighten the public about the ugly side of war and politics.

Këtu është një blog zbulova nga shkurt të vitit 2009. Kjo histori e vjetër po bëhet këmbët të reja.

Ka shumë pak gjëra që shqetësojnë më shumë se gazetarët inteligjente pa të menduarit duke u vra duke bërë punën e tyre duke u përpjekur për të ndriçuar publikun në lidhje me anën e shëmtuar të luftës dhe të politikës.

http://the-tap.blogspot.com/2009/02/...-sinister.html

Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 05-03-2012 më 21:48

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    Isa mustafa komunist Albin kurti nuk ka ardhe se nuk ka guxuar prej serbis me marr bjes ne epopen e UCK
    Ndërsa UÇK-ja kishin imunitet nga shkijet .... Paj mirë që edhe ky nuk u bë si njëri nga ata "strategët" e UÇK-së që gjatë tërë kohës rrinin në Tiranë....
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •