Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 96
    Kjo Franca kohet e fundit po degjohet çik si shume, vetem vendime e vetem ligje po nxjerr. Per ligjin ne fjale me duket i padrejte pasi cenon te drejten e njeriut te mendoj e te besoj ate qe do e per me teper kur behet fjale per nje shtet " te trete".
    Franca denon Turqine per gjenocid ne Armeni.... apo meqe Sarkozy eshte me origjine armene (ne mos gaboj) duhet te bejme ligje sipas nevojave personale?

Kushedi ç'duhet te presim tani ndonje ligj qe do lidhi Ameriken me Afganistanin e Irakun!

La vita non si spiega, si VIVE!

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anëtarësuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Nuk eshte me origjine Armene por Hungare ( Hungari)

Persa i perket temes , po na fut ne nje grope me m*** deri ne gryke....
    po vazhdoi keshtu do plasi lufta 3 boterore ...... :S:S

Citim Postuar më parë nga BaNeSaXhIe Lexo Postimin
    Nuk eshte me origjine Armene por Hungare ( Hungari)

Persa i perket temes , po na fut ne nje grope me m*** deri ne gryke....
    po vazhdoi keshtu do plasi lufta 3 boterore ...... :S:S
    Ok, me ishte fiksuar si origjine armene (me te degjuar e kam gjithsesi)

Ti hynte çdo shtet historise se shekujve me pare, lufta qe do plasi do jete katastrofike, pasi qe te gjithe do duan te kerkojne demshperblime apo rikthim te territoreve te tyre. Harron Sarkozy kembenguljen per nderhyrje ne Algjeri para ca muajsh.

La vita non si spiega, si VIVE!

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anëtarësuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ok, me ishte fiksuar si origjine armene (me te degjuar e kam gjithsesi)

Ti hynte çdo shtet historise se shekujve me pare, lufta qe do plasi do jete katastrofike, pasi qe te gjithe do duan te kerkojne demshperblime apo rikthim te territoreve te tyre. Harron Sarkozy kembenguljen per nderhyrje ne Algjeri para ca muajsh.
    Aman, kjo eshte te gjesh prb aty ku ska ......
    pffffffffff.........ligj me debil nuk kam degju.....

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Sesa jemi ne larg shteteve tjera perendimore apo me te civilizuara e sheh nga shkrimet qe te rastise ti lexosh atje dhe ti kexosh ketu. Japin amerikanet ndonje mendim kunder qeverise se tyre, francezet poashtu. Une di amerikane qe tallen me kryetaret e tyre, ketu si ta japesh nje mendim dalin gjithfare hica qe as nuk i njeh te drejtohen me turk, grek, si te thuash qe edhe Franca duhet te gjykohet per krimet e veta, apo edhe cili do shtet tjeter.

Kush hamomin eshte Franca, a kujt po i intereson per Francen e magjupeve. Kurre zanin mos ja nifsha! A nuk ishte ai Bernar Kushner i cili u sillte si kauboj neper Prishtine, dhe i cili e futi kompanine celulare te Monakos ne Kosove, e jep shqiptaret rape si debilla! Po nejse se ketu eshte asi ambienti e i japin pershtatur edhe moderatoret.

Po nejse kemi te bejme me globaliste, qe krejt shqiptaret i vrasin per nje francez te ndyre se ndihen qenie inferiore. Kryesisht keta globalistet se kane probleme me identitetin e tyre!

Franca e m@@@@

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-12-2011 më 07:18

Citim Postuar më parë nga BaNeSaXhIe Lexo Postimin
    Aman, kjo eshte te gjesh prb aty ku ska ......
    pffffffffff.........ligj me debil nuk kam degju.....
    Shpiaxhie, ligji eshte shume i mire, por duhet te jete nje per te gjithe. Le ta filloje me veten Franca ne radhe te pare qe te behet shembull dhe per te tjera shtete
    Revolution 1848

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kush e shan Francen duhet te anatemohet si djalli

Viva La France !

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Pak na intereson Franca apo Turqia. Por meqe keto dy shtete qe na kane bere dem secila, njera me pak e tjetra me shume, atehere duhet te shohim se cfare mund te perfitojme nga kjo zenie mes tyre. Dhe meqe shumica e shqiptareve na shprehen se duan te futen ne BE me cdo kusht, atehere ne kete rast duhet mbajtur ana e Frances, qe eshte ne BE dhe eshte fuqia e dyte tani per tani. Pastaj sa per etike e moral, dihet qe eshte joetike dhe hipokrite cfare po bejne, por ne nuk jemi ne pozicionin e gjykatesit, ne jemi aq te vegjel saqe na duhet te shohim perfitimet e jo te luajme rolin e heroit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2010
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Po jam dhe gjyshi ka qen partizan ne luften e dyte boterore qe ne moshen 14 vjeqe... dhe se mban mend kohen e turkut po te partizanit gjermanit taljanit edhe te hinglizit. Une mund te flas per ate kohe si flasn te tjeret... Une mund te flas nga vetja vetem nga viti 1988 sepse nga ky vit mbaj mend gjerat dhe mundem me kundershtu dikend a e ka mire apo e ka keq.

Kshtu qe nuk pajtohem plotesisht me debatuesit ketu.

Edhe Amerika bombardoj Japonine por jan dy shtete mike mendoj. Pse shkaku i kaluares nuk po them ta harrojm te kaluaren ama pse shkaku i saj mos te krijojm miq psh me turqit apo Amerikanet veq i kemi dihet. Po me mire eshte te kesh nje mik Turk afer qe e kemi se sa italianin apo francezin ku dihet se 10 shqiptar evropianet i japin per 1 serb.

E sa i perket demshperblimit dhe temes Franca eshte ne Krize ekonomike edhe ju kan gjujt turkut nese munden me ja marr naj milion me zbut sa do pak dika gjendjen ekonomike.
    Bahet mire bahet.
    po se neve per faj te turkut ngelem pas pa shkoll ose injoranc, shkak per te cilin po punojm ne itali e greqi,(qe ti thua te duam turkun e jo kto shtete), se pari ti nuk don veten kur don ate qe na la pas, hajt ti harrojm armiqt? ok ta harrojm edhe serbin bashk? si thua

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Turqia eshte nje pushtues i yni, Franca ka qene pro-serbe deri tani vone, derisa Amerika e mori ne dore ceshtjen e shqiptareve dhe mik me te mire se amerikanet ne nuk e kemi askend, mbase edhe gjermanet! Madje mbase e din ti sesa anti-amerikane ne radhe te pare anglezet jane, qe me ka rene rasti ti degjoj edhe vet.

Sigurisht e Turqia duhet te denohet per krimet e saj, por ka edhe shume popuj tjere ndaj te cileve eshte kryer gjenocid, e Europa nuk e njeh si gjenocid edhe e lut Serbine me hy ne BE. Ne ende i kemi sllavet ne tokat tona, pse Europa ndalet te Perandoria Osmane e nuk denon gjenocidet me te hershme p.sh pushtimet e tokave tona nga sllavet.

Shqiptaret si popull i vogel duhet te mbajne anen e duhur, dhe shtetet tona punojne ne ate drejtim, mirepo duhet here pas here te jemi realiste dhe njerezit kane te drejte ta japin mendimin e tyre dhe ndonjehere te thuhet edhe verteta.

Se cdokund ne bote njerezit japin mendime, madje eshte kenaqesi ti lexosh sesa pa paragjykime jane kur i lexon neper internet dhe nje mentalitet i tille eshte koha te zhvillohet edhe tek shqiptaret, se askund me shume nuk perdoret fjala tradhetar se tek ne, mbase per shkak te historise tone te dhimbshme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-12-2011 më 08:16

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •