Postuar më parë nga thirsty Qesh ti qesh Me perzuri familja me shqelma jashte ku te flija une I shkreti? Do kesh bere ndonje gje se ska mundesi
Postuar më parë nga Etna Etna Hajt ta gezoni me ngeli merak qe nuk bera nje me te dashuren
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga 2043 me ngeli merak qe nuk bera nje me te dashuren : ( Lol Mos e bej te pakten ne te njejtin vend qe e bere me gruan
Postuar më parë nga derjansi Xhenet ni fjal e urt popullore thot "ma mir *** se i vogel" lol e kjo fjale e urte popullore nuk eshte per bebet nuk ta ben bebja une kafen, cajin.......
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar më parë nga Etna Etna Lol Mos e bej te pakten ne te njejtin vend qe e bere me gruan do e bej nga mbrapa me te dashuren se me grun e bera nga para pemes
Postuar më parë nga Etna Etna Do kesh bere ndonje gje se ska mundesi E perse nuk ka mundesi? cfare mund te kem bere? do me japesh ti strehe?
Postuar më parë nga 2043 do e bej nga mbrapa me te dashuren se me grun e bera nga para pemes Tek nje peme tjeter them une
Postuar më parë nga thirsty E perse nuk ka mundesi? cfare mund te kem bere? do me japesh ti strehe? Sepse prinderit nuk te lene asnjehere jashte
Postuar më parë nga derjansi Xhenet ni fjal e urt popullore thot "ma mir *** se i vogel" lol Mendoj qe kjo fjal ska te bej me bebushet por nese je femiju me i vogel i prinderve.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë! Agim Metbala" ♥
Postuar më parë nga Etna Etna Tek nje peme tjeter them une qe ta bej edhe me te dashuren nga para?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt