Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku Lexo Postimin
    Shikoj vajzat ne vende publike dhe autobuz, sapo ndjejne prezencen e dikujt tjetri kapin me vrap celularin.... Nuk e di pse pikerisht celularin. Dikush ne ashensor mund te shikoj oren apo te lexoj ndonje tabele nese ndjehet keq nga prezenca e te tjereve, por mania e shume vajzave eshte celulari....

Nejse, mbase une nuk jam psikanalist i mire.... do ishte interesante te ket ca ide rreth kesaj manise me celularet.... Une e kam njecik veshtire te besoj se keto goca rine gjithe diten duke shkruajtur mesazhe, kam mendimin se celulari perdoret me shume ngase nuk ndjehen mire nga prezenca apo shikimi i dikujt....
    Hallall e plako, se i ke ra pikes. Ne fakt pervec asaj qe ke shkruar ti ( qe ndihen keq ) doja te shtoja qe ne shumicen ose ne 99% te rasteve flasin me Operatorin per gjendjen e llogarise ose luajn me opsionet e cel se sms -te i kan bosh, nuk ja var kush te tilla femrave qe vihen ne siklet nga prania e te tjereve
    Revolution 1848

Sjellja mė e ēuditshme e femrave me celularin ėshtė kur e mbajnė atė nė dorė, me kyēin e pėrthyer poshtė, nė dorėn e krahut tė mbledhur i cili mban njėkohėsisht edhe ēantėn.
    Nuk mė bėn aspak pėrshtypje pėrdorimi vend e pavend, por mbajtja e tij standby duke e ekspozuar me njė snobizėm tė neveritshėm, aspak estetike pėr njė femėr.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Per cilat mosha behet fjale konkretisht ? Koleget e mia rrine e cojne tere diten text messages por me thene te drejten skam menduar ndonjehere se e bejne per pord... lol. Thjesht shtyjne kohen e bejne cik thashetheme dhe ca se jane ca addicted . Ka ik koha kur celulari perdorej per te shit pak mend. Mbase ne Shqiperi jane akoma ne ate faze.lol se di.
    Feelings change - memories don't.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Femrat e shohin cel edhe kur jane ne makine. Rrine ne semafor ne rradhe dhe hutohen tek cel, edhe pse eshte ndezur drita jeshile. Te vjen te zbresesh, t'ja marresh ate dreq cel dhe t'ja besh cope - cope. Aq acaruse nervash jane ...

Hahahaaaha e fort kjo dhe mua me ndodh por kur duhet me kthy pergjigje urgjente , pertoj te pres deri sa te zbres nga makina dhe ndodh ky fenomen qe thua ti por esht jet a vdekje pergjigja lol , por asnjeher ska ndodhur te bej rradh pas vetes

Rruges spara e mbaj shum cel , dmth kur jam ne prani te tjerve sme bezdis prania njerzve aspak dhe se bej per tu dukur .
    Po ndodh qe dhe luajm e degjojm muzik plus cojm sms .
    Esht turp te thuhet qe femrat e bejn per pordh , se ska pun pordhesh aty kur celulari esht ber dicka e domosdoshme tashme .

Para shume vitesh dukej pordh dhe qe nje femer te kishte makine por tani me esht dicka jetike , sben dot asnje levizje pa te.

Ka ardhur nje kohe qe teknoligjia po avancon shume dhe po behet pjese e jetes tone , duke na ndjekur hap pas hapi dhe vetem pasi te kaloj njefar kohe nuk shihet me me syrin e pordhacionit si e quajn disa .

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku Lexo Postimin
    Shikoj vajzat ne vende publike dhe autobuz, sapo ndjejne prezencen e dikujt tjetri kapin me vrap celularin.... Nuk e di pse pikerisht celularin. Dikush ne ashensor mund te shikoj oren apo te lexoj ndonje tabele nese ndjehet keq nga prezenca e te tjereve, por mania e shume vajzave eshte celulari....

Nejse, mbase une nuk jam psikanalist i mire.... do ishte interesante te ket ca ide rreth kesaj manise me celularet.... Une e kam njecik veshtire te besoj se keto goca rine gjithe diten duke shkruajtur mesazhe, kam mendimin se celulari perdoret me shume ngase nuk ndjehen mire nga prezenca apo shikimi i dikujt....
    Teper i sakte kendveshtrimi juaj, dhe neper ashensore kjo dukuri verehet qarte. Por ka edhe objekte te tjera qe bejne punen e celularit si psh celsa nje reklame e ngjitur ne suprinat e ashensoreve apo ku di une tjeter gjera te ketij lloji. Besoj se kjo dukuri vjen nga fakti i mos dhenies kontakt nje individi qe se njeh dhe qe mbase nga aparenca apo aroma nuk eshte aspak terheqes per ty. Fakt eshte qe kjo dukuri vihet re ne te dyja sekset dhe mbase duhet te jete dhe efekti emocional i te ndenjurit prane nje femre apo djali ne nje hapesire teper te ngushte.

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Per cilat mosha behet fjale konkretisht ? Koleget e mia rrine e cojne tere diten text messages por me thene te drejten skam menduar ndonjehere se e bejne per pord... lol. Thjesht shtyjne kohen e bejne cik thashetheme dhe ca se jane ca addicted . Ka ik koha kur celulari perdorej per te shit pak mend. Mbase ne Shqiperi jane akoma ne ate faze.lol se di.
    Po jo mi Mia,edhe ne Shqiperi ka kaluar kjo faze
    Mund te kesh jo nje,por disa telefona ,madje edhe versionet me te fundit (teknologji e perparuar ne keteja lol ) edhe prap askujt si ben pershtypje

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ne Kosove e bejn per budallallek, "Kan shitur magar kan blere bicikleta e kush e di qu thot vetja " Taman kjo th enje u pershtatet. U duket interesant te ken ne duar nje send qe vetem ne TV e kan pare tash e perjetojn edhe vet ate gjen dhe u duket interesant.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ndersa me e ēuditshmja, qe i pershtatet fiks kesaj temes ishte nje lajm qe e lexova sot ne FB. Hahahahahaha. O sa kam qesh.

Enjoy...

Telefon ne vend te vibratorit

Nje 28 vjecare nga Salvador, i’u desh te merrte ndihmen e shpejte, per te hequr celularin, qe nuk mund te dilte dot nga vagina.
    Vajza prej kohesh single, kishte menduar mire te perdorte celularin, me funksionin vibrues, ne nje moment relaksi.
    Nuk ishte hera e pare qe perdorte telefonin si nje lloj lodre duke perdorur funksionin vibrues.

Perdorte telefonin fiks te shtepise per te kryer thirrje ne numrin e saj te celularit, por “kurre nuk pergjigjej”.

Per fat te keq, situata i ka shpetuar nga duart, dhe pas perpjekjeve te shumta, nuk arriti asnje menyre per te nxjerre jashte objektin e pazakonte, me pas ka vendosur te konsultohet me nje mjek, i cili, menjehere pasi ka bere disa telefonata, ka arritur ta shpetoje.

Megjithate, nga ana e mjekeve nuk ka patur ndonje habi te vecante, duket se, qe prej disa vitesh jane mesuar te heqin objekte akoma me te cuditshme nga cdo lloj gryke. Per ceshtje privatesie nuk eshte zbuluar emri i vajzes.

/teknologji/
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar mė parė nga Dito Lexo Postimin
    Teper i sakte kendveshtrimi juaj, dhe neper ashensore kjo dukuri verehet qarte. Por ka edhe objekte te tjera qe bejne punen e celularit si psh celsa nje reklame e ngjitur ne suprinat e ashensoreve apo ku di une tjeter gjera te ketij lloji. Besoj se kjo dukuri vjen nga fakti i mos dhenies kontakt nje individi qe se njeh dhe qe mbase nga aparenca apo aroma nuk eshte aspak terheqes per ty. Fakt eshte qe kjo dukuri vihet re ne te dyja sekset dhe mbase duhet te jete dhe efekti emocional i te ndenjurit prane nje femre apo djali ne nje hapesire teper te ngushte.
    Eshte njecik e komplikuar tema, por ju dhe disa anetare te tjere keni parasysh publikun shqiptar. Une ngase mungoj 15 vjet nga Shqiperia kam vene re qe problemi eshte shume here me i madh tek femrat sesa tek meshkujt. Faktikisht behet fjale per moshat e reja dhe disi disi ka te bej me seksualitetin perderisa fenomeni eshte me i perhapur tek te rejat (por edhe me faktin qe te rinjte jane me te lidhur me teknologjine... megjithese e veshtire ta besoj qe femrat kane me shume mani me teknologjine sesa meshkujt).

Pra nese ne Shqiperi ndodh njesoj per te dy gjinite, ka shume shpjegime... e para e punes nese lejohem ta lidh kete fenomen me seksualitetin do te thosha qe ne Shqiperi seksualiteti vepron pothuajse njesoj sibtek femrat ashtu edhe tek meshkujt, kurse kendej duket se ka nje shtypje te seksualitetit tek meshkujt. Pra nese ne Shqiperi vajzat duan te tregojne se po shkruajne mesazhe me "dike" edhe meshkujt luajne te njejtin rol, atje femra tundet dhe mashkulli gafurret po njesoj... kurse kendej shume veshtire te gjesh meshkuj qe gaffuren dhe jo aq veshtire te shikosh femra qe tunden... ne kete lloj psikologjie e fus edhe perdorimin e celularit une deri ne nje fare mase. Celulari perdoret si shenje moskokecarje apo kapardisje nga shume vajza. Kapardisja ketu nuk qendron tel aparati apo kostoja e ketij aparati, por tek gjesti qe nuk e ven ne dukje tjetrin... por si ta vesh ne dukje setepermi si mos ta vesh ne dukje fare tjetrin po nga i njeti burim del.... seksualiteti (i tregoj interes dikujt, ose bej sikur nuk e vej re)....

Por megjithate ky fenomen nuk mund te perkufizohet me shpjegimin qe dhashe, cfare kam thene mund te jete nje pjese e gjithe fenomenit.... mund te kete edhe te verteta te tjera...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (Espańa)
    Postime
    206
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    une grus time sdo ja lejoj celularin
    per ca i duhet apo me fol me dashnort
    Hallall lale. Per burra si ti ka nevoj shqiperia.
    Vec lutu ishalla ste tako naj gru qe ka me ta heq ty se kjo e dyta ka mo shum munci..

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •