Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

Vajzat dhe celulari

Shikoj vajzat ne vende publike dhe autobuz, sapo ndjejne prezencen e dikujt tjetri kapin me vrap celularin.... Nuk e di pse pikerisht celularin. Dikush ne ashensor mund te shikoj oren apo te lexoj ndonje tabele nese ndjehet keq nga prezenca e te tjereve, por mania e shume vajzave eshte celulari....

Nejse, mbase une nuk jam psikanalist i mire.... do ishte interesante te ket ca ide rreth kesaj manise me celularet.... Une e kam njecik veshtire te besoj se keto goca rine gjithe diten duke shkruajtur mesazhe, kam mendimin se celulari perdoret me shume ngase nuk ndjehen mire nga prezenca apo shikimi i dikujt....

Hmmm... ē'psikoanalize paske bere
    Ti thua kur jane vetem psh ne vende publike apo autobuz? Se edhe mua me ndodh te perdor cel kur jam psh ne autobuz por e bej se s'me shtyhet duke pare rrugen kot

La vita non si spiega, si VIVE!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Kur jam ne autobuz, ne ashensor jam une e para qe filloj te flas. S'ka te bej celulari me mos ndjerja mire nga dikush. Celularin e shoh se pres telefonate, mesazhe ose jam "bored" dhe luaj ndonje loje aty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahah observim i mire , un per vete marr celularin dhe bej gjasme sikur po flas me dike in case ndonje psycho nuk me qepet nga mbrapa, keshtu qe do dij qe jam duke folur me dike dhe do trembet lol ama thon qe sduhet te perdoresh celularin sepse mendojn sikur ti je distracted, kurse ne vende publike kur nuk dua te rri te pres kote duke pare murret apo dicka, hap celularin...nese nuk dua te flas me dike, hap celularin dhe bej gjasme sikur jam e zene
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Femrat e shohin cel edhe kur jane ne makine. Rrine ne semafor ne rradhe dhe hutohen tek cel, edhe pse eshte ndezur drita jeshile. Te vjen te zbresesh, t'ja marresh ate dreq cel dhe t'ja besh cope - cope. Aq acaruse nervash jane ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Celulari kthehet ne nje lloje vesi ,nuk ka te bej shume a ndjehesh apo jo ne siklet nga prania e dikujt .

Celin per pervec telefonatave dhe mesazheve , e shoh kur dua te shoh oren , nuk mbaj ore ne dore dhe celin e kam gjithmon ne xhep te pantallonave . Tre here me ra sot ne toke , paska qene hekur i fort .

Nqs nga prania e dikujt ndihem jorehat , bej paf me cumcakiz :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Celulari kthehet ne nje lloje vesi ,nuk ka te bej shume a ndjehesh apo jo ne siklet nga prania e dikujt .

Celin per pervec telefonatave dhe mesazheve , e shoh kur dua te shoh oren , nuk mbaj ore ne dore dhe celin e kam gjithmon ne xhep te pantallonave . Tre here me ra sot ne toke , paska qene hekur i fort .

Nqs nga prania e dikujt ndihem jorehat , bej paf me cumcakiz :-D
    Jam shume i lumtur qe nuk te eshte thyer celulari!
    Shpresoj te thyhet po vazhdove keshtu...ehehehehehehe...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une grus time sdo ja lejoj celularin
    per ca i duhet apo me fol me dashnort
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Edhe une kur skam me ca te merrem luaj me celular,por ka raste kur vertet kam pune me te

Me mire te merrem me telefonin se sa te hap syte rreth e rrotull

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ke cekur diēka qe te gjithe e vene re, por askush nuk e komenton apo shpreh mendimin e vet per kete gje. Realisht eshte nje detaj i vogel, qe 99% e atyre qe e vene re e marin me sportivitet.

Une mendoj se disa femra, sidomos ato qe levizin nga zonat rurale ne qendrat urbane i bejne keto gjeste per te rene ne sy.

Ka femra pastaj qe kane "axhende" vertete te ngarkuar dhe e perdorin se duhet ta perdorin.

Ka pastaj qe jane bere dipedente ndaj fb, sms etj, dhe nuk rrine dot kudo qe te jene pa celin. Madje, dhe kur jane duke ngrene mengjes, dreke apo darke me familjen apo edhe me miq, mundohen me te gjitha format qe ta kontrollojne cel, ta dergojne sms apo mms etj etj etj
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •