Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 20-12-2011 mė 11:54
Une vetem keta djelmerine e Shqiperise e kam lexuar, duke thene "ze i trashe femre" - mbase pse vet jane shume femeror![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 20-12-2011 mė 11:56
Nuk eshte fare kjo per perqeshje,ne po gabojm kur flasim ne gjuhen tone,jo ajo ne gjuhe te huaj,jemi me te menqura se ato te Amerikes,pse ato nuk dijn asnje fjale shqip,nese jane te menqura?![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
DiXhije, mendoj qe ai eshte problemi, se mua nuk me ka rastisur te lexoj nga popuj tjere qe kane thene qe femrat tona e kane zerin e trashe. Ne kemi ze europian, e jo ze te femrave hindu laka laka laka
Skipetar,
Nuk dua dhe nuk eshte ana ime te behet avokat i askujt. E ne kete rast avokat i LVV. Natyrisht se edhe LB e Avni Klinakut nje nder prioritetet ne partine e tije ka Bashkimin Kombetar, dhe kete gje s'mund ta mohoj askush nga ne. Por me veprimet e tyre te fundit e sidomos ate veprim kinse LVV ben padrejtesisht ne lidhje me te hollat, si dhe abstenimi i dy deputeteve te tyre ne lidhje me mocionin te LVV per reciprocitet te plote kunder Serbise. Te lene nje pershtypje se LB e Avni Klikanut mu bash si LDK e AAK jane satelite do thoja ndonese JO te PDK-se, por definitivisht satelit te Hashim Thacit. Asgje personale nuk kame me askend - por personalisht jame perkrahes i atyre qe me te vertete punojne e veprojne ne te miren e vendit, shtetit dhe popullit.
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
shume mire e flet, aty duhet te kishte manovruar pak me mire kur s'e gjeti fjalen. Nuk duhej te nderprist fjalimin ashtu. Po zerin e ka aq te bute saqe une habitem se ca flet ky skraparlliu. Biles per mua eshte me i bute se c'duhet, pak me me ze te vendsor duhet te flasi, me konfidente.
Krijoni Kontakt