Postuar më parë nga
BlooD_VenoM
Ne asnje shkrim nuk kam thene qe shifrat jane te sakta,AQ ME TEPER NE SHQIPERI !!!
Thjesht,po them qe EGZISTON SI FENOMEN,dhe perderisa tipja nuk e jeton perdite realitetin shqiptar(ndryshe nga mua,ndoshta edhe nga ty) nuk mund te japi nje mendim me peshe me te rende se sa i imi,apo i joti kur vjen puna per nga vertetesia e thelbit te lajmit. Nuk eshte puna se jane 30%,3%,apo 300%...rendesi ka qe egziston si fenomen.Ajo e kundershton me te madhe.Eshte njesoj sikur une te jem deshmitar ne nje perdhunim te miture,dhe te them qe...ej: Nje plak e kapi e shtriu dhe e *** ate vajzen pa problem fare,ne cep te rruges,dhe une ja futa vrapit nga frika,dhe nje X nga nje djall e gjysem distance nga mua qe isha deshmitar te me thote; Pffffff....ca ke pare o cun se te kane bere syte,s ndodhin keto gjera,ja fut kot ti. Nuk eshte se po permirsojme imazhin e Shqiperise duke e mohuar si idioter ate qe ndodh vetem se nuk na vjen mire.Perkundrazi,duhet ta pranojme dhe te bejme dicka per ta eliminuar,aq sa kemi ne dore. Une Shqiptar jam,ne Shqiperi jetoj,jam pjese e shoqerise Shqiptare,e dua vendin tim,cme hyn ne xhep mua po ta ul,apo ta shaj ? E bardha eshte e bardhe,e zeza eshte e zeze. Nuk na vjen mire,dakord. Shifrat ndoshta jane jo te verteta ,s kam asgje kunder,po rendesi ka qe fenomeni egziston,dhe c eshte e verteta....VJEN DUKE U RRITUR.
Krijoni Kontakt