o cuna un vi nuk e kam problem( tani....pak problem esht po e rregulloj un ate pun) po kom hallin tuj .....se mos ju bij te fiket kur te me shifni...hahahhahah :P
o cuna un vi nuk e kam problem( tani....pak problem esht po e rregulloj un ate pun) po kom hallin tuj .....se mos ju bij te fiket kur te me shifni...hahahhahah :P
po ju paralajmeroj cuna : kush esht me zemer te rrij ne shpi (shaka) :P
Roza un sjom tu ardh pra :P
amon mer se ne cunat vim te gjith po gocat a vin a svin se :|
ciao all
Tropojan Virus
Skemi faj ne jo edhe sikur te vdesim.... faj kane top modelet qe do vine aty ai problem eshte!(a rozaaa ncncnc)Postuar mė parė nga roza
o cuna un vi nuk e kam problem( tani....pak problem esht po e rregulloj un ate pun) po kom hallin tuj .....se mos ju bij te fiket kur te me shifni...hahahhahah :P![]()
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
hahhahahhahahhah se shaka bona er' dreq
lol Shakaja Gjysma t`vertetes!![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
o pilot sjam student tek hammersmith college miku i kam bere ato me kohe. Ai miku im e beri partin ne nje salle, tek nje si tip restoranti ne ravenscourt park, e mori me qira me nje cmim shume te volitshme. Mora vesh qe kishte organizuar dhe nje party tjeter para nje muaji, me studente shqipetare por fatekeqesisht une nuk pata mundesi te shkoja. te gjithe ata qe marrin pjese ne parti zakonisht japin adresat e e-mail-it dhe nqs organizohet dicka tjeter u dergohet nje email. Nqs nje party tjeter organizohet se shpejti do ju dergoj nje email te gjitheve.
dhe roza mos e ke prob fare kena pare me keqpo bej shaka
Postuar mė parė nga roza
hahhahahhahahhah se shaka bona er' dreq
Rozi sic tha Pyes_wat ever![]()
Shakaja eshte gjysma e se vertetes, nese mos u vishni extravagance qe te na prishni mendjen
Take care lagja!
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
ehe, s'ka me party?!?!![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
hahahhaha tony sa kom qesh....
per veshjen mos ke merak se me tuta kam per t'ardh hahahh
Krijoni Kontakt