Benfica - Chelsea
Ndeshjet e para zhvillohen me; 27-28 mars
ndeshjet kthyese me; 3-4 prill
- Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?
Benfica - Chelsea
Ndeshjet e para zhvillohen me; 27-28 mars
ndeshjet kthyese me; 3-4 prill
- Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?
Ndeshje shume interesante kjo dhe e paparashikueshme. Thjesht per preferencat e per historine qe Benfica ka ne Champions, votova Benfica, por mendoj se Chelsea eshte paksa i avantazhuar ndaj Benfikes.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
aty aty jan shpresoj te kalojne portugezet
JO SEKS PARA MARTESE
po sa me fat keta te chelsea, mos u mbefte. kalojne ne 8 kot se koti , e tani takojne edhe benficen .
Nejse , shpresoj se benfica i rreh , sepse se meritonin te arrinin deri ketu anyway.
Ska llafe te kjo ndeshje
Ne Gjysem finale eshte Bayern - Chelsea
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Ekipet portugeze ne pergjithesi jua bejne jeten ferr druvarve anglez. Shembullin e dha Sportingu mbreme qe eleminoi M.Cityn. Une kam ndjek shume ndeshje te benfices ket sezon dhe mendoj se ne grup jane ekip me i mire se chelsea. Ndersa Chelsean e favorizon eksperienca. Une shof surpriza ne kte perballje.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 16-03-2012 më 12:54
Edhe unë mendoj që Chelsea do të kaloj më tutje, aspekti i vetëm që e favorizon Chelsean është përvoja e kolektivit që ka në ligën e kampionëve.
Sui generis
Ça thotë ai sipër mër jahu,Bayern - Chelsea në gjysem finale ???!!!
---
Përsa i përket kësaj ndeshje,nuk kam asnjë parashikim. Uroj që të kualifikohet Benfica,nuk i duroj dot këta të Chelsea.
Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 16-03-2012 më 16:53
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt