Humbi prape inter-merda.
I pafsha te kapitullume fare si ekip.
Kancerozat qe fajesonin arbitrat gjithmone kur luanin perturp gjithe ato vite ne serine A.
Ky eshte interi i vertet.....merda si perhera.
Besoj se ndeshja tjetër do dali 1-0 për Interin dhe do ketë shtesa.
Ai Forlan byk fare,sikur nuk ishte në fushë hiç.Mediokër.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
1-0 rezultat që mund ta përmbys Interi në San Siro.
Jam akoma me idenë që Interi kalon më tej.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Shpresojmë në një kualifikim të Interit më tutje duke shikuar situatën në rënditjen totale të skuadrave që përfaqësojnë shtetet përkatëse në CH.L, të kalojmë Gjermanët dhe të fitojmë vendin e 4 që kualifikon për në CH.L.
Sui generis
Ehh , sa vite duhen tani qe ta fitojne prape ate vend italianet.
Mire tju behet , se ne europa league asnje ekip nuk paraqitet.
Te gjitha i perqendrohen serise A , sikurse ato ekipe te rendomta kujtojne se do bejne ndonje gje ne league apo ne CL .
Ekipe pa plan.
Se si i bejne llogarite ate te uefas , vetem nje zot e di.
Italianet ne CL te pakten cdo vit paraqesin 2 ose 3 ekipe te cilat mund te ecin deri ne njefare faze , ndersa gjermanet vetem Bayerin kane.
Te gjitha ato te tjerat , maksimumi deri ne 16 ecin.
Kur eshte hera e fundit qe nje ekip gjerman e ka fituar CL anyway?
Ka nja 11 vjet.
Nejse , une e di qe piket me shume ja ka ul italise kupa e europes sesa CL , ne se CL jane paraqit njesoj si spanja dhe anglia.
Me ardhjen e juves , serish ne CL , italia ka per ti marre frenat ne dore prape kupave te europes.
Ekipet italiane nuk do enderrojne me per te kap kupen e kampioneve , keshtuqe do mjaftohen me kupen e europes , se me pare , ngaqe juvja ishte dobet , te gjitha e shpresonin ate vend te 3 apo 4 .
Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 22-02-2012 më 21:57
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...crank2012.html
Po nuk e kalun ket faz napoli dhe interi ( i bie qe marsej te kualifikohet ) ateher italiant rrezikohen edhe prej liges frances , sepse ne fillim te sezonit italianve ju heken 10.250 kurse franceve 6.928
Lazio 99 % do te ik prej EL gjithashtu edhe UDINESE si ka punt mire i bie qe vetem Milani te jet ne europ.
Ndryshuar për herë të fundit nga FcBrC : 22-02-2012 më 22:20
Krijoni Kontakt